- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Aferin yapmadın iyi olmuş.
Çok şımartırsan başına çıkar.
Değer kıymetini bilmez.
Karşındaki adam gibi adam mı yoksa çocuk mu emzik mi istiyor.
İlişkiler karşılıklıdır birbirini taşımasını bilmek lazım resmi kurarken zaman ölçümünü doğru yapmalı.
Eşin ne zaman nasıl kahve istedi dediğin gibi işin varken istemiş ne işin olduğunu belirtmemişsin acaba adam yapıyordun. Şaka şaka
Ne olursa olsun hayat paylaşınca güzel böyle ufak tefek bakışlar da ilişkinin karakteri diyelim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabii ki haksızsın, soruyor musun bir de? Adam ne kadar naif sormuş, senin uslubuna bak. Zaten tuhaf bir şekilde böyle erkekleri, onu asla hak etmeyen kadınlar buluyor, şaşırmadım.
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişik bir kafs yapısı sen benim kocamı ne tanıyorsun? Bir cümleden mi tanıyorsun ne bile bilirsin iyi mi kötü mü ne bilebiliesin beni ne tanıyorsun kahve içmişliğimiz mi var şu insanları bir olaya bir tek diyoloğa göre yargılamayı kesin. Eşim beni hak etmiş bende onu ki Allah bizi birleştirdi.
- +1 yıl
Her birleşen hak etmis olmuyor. Ayrıca kocan pislikse de, bu yüzden yapmıyordum çünkü hak etmiyordu diye belirtmen lazım dimi?
Gösterdiğin şey; Onun nazik oluşu ve senin kabalığın.
Aksi bir durum varsa yazman gerekiyordu ki ona gore cevaplayalim
Soran+1 yılHayır. Hiç bir açıklaman kapatmıyor... Benim eşim iyi birisi bende iyi birisiyim ama senin insanların tek cümlesinden çıkarım yapman trajikomik.
- +1 yıl
Komik olan senin eksik bilgi vermen :)
Kocan öküzse özet geçmelisin ki oh olmuş diyebilelim. Gosterdigin kadariyla haksizsin, gostermedigin yerleri bilemem
Soran+1 yılHaksız olabilirim. Haksızdırım sana göre. Ama sen benim haksız bir olayımdan benim kişiliğini ön yargılı şekilde konuşuyorsan çok ta güzel bir cahilsin ç harikada bie eğitimsizsin. İ
- +1 yıl
Eğitimsizsin diyip de daha da yı ayıramaman 😅 Tamam gördüm eğitim seviyeni bye
Soran+1 yılHanımefendi aile eğitimi ve görgü eğitimi dil ve okul eğitimi kadar önemli ama işte kötü yanı okul eğitimi temin edilirken. Aile eğitimi asla temin edilemez. Öpüyorum
- +1 yıl
Evet öyle, bildiğine göre senin için umut olmadığını da anlamışsındır diye umuyorum 🙂
Bak genel olarak haklı olabilirsin, fakat ben o yorumu o tavrına yaptım. Aksi bir durum varsa da belirtmemen senin suçun ama daha fazla tartışmayacağım
Soran+1 yılErgen ergen laf sokmaya çalışmalar Felan cidden zeka yaşı 10 olan insanlarla muhattap oluyorum... Büyürsün ama üzülme
- +1 yıl
Ağlaman bitti mi? Bildirimlerin rahatsız ediyor. Konuş kendi kendine, okumayacağım artık.
- +1 yıl
Görüşümü sil beğenmediysen? Bye 👋
Soran+1 yılYazıp yazıp sonra bildirim rahatsız ediyor demen. Güzelim yazma. Yazma rahatsız ediyorsa, neyine ağlayacağım insanları tanımadan analiz edene mi? Birde yazmış belirtseydin ben senin ne düşüneceğini nerden bilebilirim
Soran+1 yılSilmiyorum görüşünü de. Hatalarından özür dileyecek kadar bile bir aile eğitimin yok. Mahalle karısı mı yetiştirdi seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılYani şimdi belki çok önemli bir işin vardı o an bir şey diyemiyorum ama keşke birazdan hazırlayabileceğini ya da hemen istiyorsa kendisinin alabileceğini "doğru" bir üslupla söyleseydin çünkü gerçekten güzel bir şekilde söylemiş sana. Bir ton erkek var karısına emir kipiyle konuşan ve bunları yapmaya mecburmuş gibi gören. Haklı olarak suratı düşmüştür çünkü tersler gibi söylemişsin...
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Yanlış bir üslup kullansa tamam da gayet hoş bir dille istemiş.
Eliniz işten çıkmayacak gibiyse veya acilse haksız değilsiniz.
Bu ricada bulunan biri meşgulseniz ya gıcıklığına öyle der ya da kahveyi verebilecek durumda olduğunuz için ister zaten.
Durum böyle...
Esen kalınız...🍃30.01.22/03:1440 Yorumla
+1 yılAdam bütün gün işte çalışıp, yorgun bir şekilde eve geldiyse ve sen de yan gelip yattıysan akşama kadar kusura bakma ama adam çok haklı hem o senin sevdiğin biri, işin olsa da yorgun olsan da kahve yapman on dakikanı alırdı o kadar nazik bir şekilde istemiş sonuçta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapsan ölürdün değil mi? Şu soruyu soracağın yere yapsa idin ya.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu olay akşam kldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dogru bir davranış olmamış o senden güzel bir dil ile istemiş birazdan deyip işini bitirince yapabilirdin. Mecbur olduğun için değil esin olduğu için sevdiğin için yapmalıydın. Evlilikte iletişim önemlidir.
18 Yorumla
Soran+1 yılHak etmiyor kahve
Soran+1 yılİşte
Soran+1 yılVallahi
... O bu sıralar. Hak etmiyor ben ediyorum ama.
Soran+1 yılKardeşim. Bu aralad benim ona karşı bir kırgınlıklarım var ve cidden bir şey yapmak gelmiyor
+1 yıl😂😂😂 iste biz kocalari uzen konulardan biri bu... evlilik arefesinde, flirt ederken falan ‘askiiiiisiiii, tatliiiim, bitaneeeem, erkegiiiiim, olurum sana’ modundayken, KALK KENDIN AL moduna gecince biz erkekler bi afalliyoruz...😂😂😂
00 Yorumlatrol soru sormaktan zevk mi alıyorsunuz yoksa zekanız yetmediği için mi bu tür saçma soruları buralarda soruyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılProfil resmin güzel
Çünkü kahveyi kadın hazırlar. Haklı olarak eşi hazırlasın istemiş. Sen de tersleyince morali bozulmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim demiş kadın hazırlar.
+1 yılYapılmayan kahveyi nasıl alsın. Yap mı dedi yaptın sen al mı dedin belli değil sgsgsgsskk
11 Yorumla
Soran+1 yıl...
ya sızce daha neolması lazım acıkcası 15 senelık evlıyım boyle bısey hıc duymadım ve esımde bılır oyle bı cevap vermez bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Senden istemis yapmamissin, belki de ona karsi ilgin azaldi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka dkqğsmhs
+1 yılhafif soylemissin senin o elini ayagini s. erim kardeşim kalk kendin al deseydin o kadar kırılmazdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kahvesı yapan yanınada likor sunum yapanlar bastacımızdır .
00 Yorumla
+1 yılYani o kadar iltifatın üstüne o cevap ta hiç olmamış. Ben olsam bende küserdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Üslubun yanlış, kendini eşinin yerine koy bide , eminim sen daha fazla tepki gösterdin.
00 YorumlaHehehhee aama adam sana ne güzel yaklaşmış. Az anlayışlı olun kadınlar
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm adama ya niye oyle dedin ki. Isim var simdi olmaz demek bu kadar zormuydu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Adam sana gül vermiş sen ona dikenlerini sokmuşsun gibi
00 YorumlaGerçekten isinvarsa istemekle bu nu deni kendi istemiş doruya doru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapıyosunuz, yapıyosunuz, adamın içinden önce geçiyorsunuz sonra ne var bunda diyorsunuz... 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi almak istese senden istemezdi zaten normaldir bozulması
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi almalı
- +1 yıl
İnsanca istemiş adamcağıza üzüldüm 🥲
Soran+1 yılHak etmiyor
- +1 yıl
Aynen senin onu hak etmediğin gibi 🙌
Düşebilir, empati yapın banada eşim böyle dese benimde modum düşer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsize iltifat etmiş, verdiğiniz tepkiye bakın olmuş mı
110 Yorumla
Soran+1 yılKendisi alsın
Cevap sahibi+1 yılsiz niye varsınız o zaman alacaksa
Soran+1 yılBiz hizmerçi miyiz? O padişah mı?
Cevap sahibi+1 yılben maçoyum ve şuna inanırım kadınlar erkeklerin egemenliği altındadır ve erkeklerinin istediklerini yapmak zorundalardır aksi takdirde evlenmem o kadınla kapak fotoğrafımda da rahatlıkla ideolojimi görebilirsin.
Soran+1 yılJdlwldkddn ben maçoyım bir karı bulsan kölesi olucak adamsın de get
Cevap sahibi+1 yılhahahaha kim kimin olacak görecez
Soran+1 yılKadınlar. Zengin yakışıklı güçlü erkekleri severler ezik ezik evde kabadayı olmaya çalışan erkekleri sevmez. Ezik ve özgünen siz olmana gerek yok. K
Cevap sahibi+1 yılaynı şekilde erkekler de uslu, usturuplu, akıllı, temiz aile kızı isterler sizin gibi çılgın her şeye bir lafı olan boz hozmotçoso moyoz diyen bir kızla olmazlar inan bana
Soran+1 yılDkwlskdjejjdjd hangi erkekler yarım erkekler mi senin gibi cahil bilmez... İspatlanmış tezler var. Erkeklerin yüzde 70 dik başlı özgüvenli hayır demeyi bilen kadınlarda köle olurlar. Buna emin ol
Cevap sahibi+1 yılyani evet dediğin doğru günümüzde çok erkek kadınlarına tapacak kadar ilgi duyuyo özellikle bir yere çıkamazsın arakdaşlarınla bir yere gidemezsin bu tam tersi olmali ben bunu düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olduğu için herşeyi sen getir yap istiyo ama o da güzel bir dille söylemiş keşke yapsaydin gönlünu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Ne ummus ne bulmuş. Hayal kırıklığı duygusal heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiki karilardan adam olmaz. Kocaya hizmet farzdır kızım gunaha girersin
05 Yorumla
Soran+1 yılSjakdkdkskdkdkdk dini kendine göre uydurmakta ne bilwyim. Bie kadın dine göre sadeve kocasının malını korumak ve güzelliğini kocasına sunmak zorunda. Bebeğini emzirmek bile zorunda değil kocasının maddi durumu yerinde ise temizlikçi bile isteme hakkına sahip :) anayasaya göre de böyle. Ayette diyor onlar dini kendine yormayı iyi bilie işine geldiği konularda anar sen
Cevap sahibi+1 yılKadınlara güzel laf söyleyince senin gibi sımarirlar o yüzden kaba davranacan ki simarmasinlar
Soran+1 yılBana kaba davranandan boşanırım beyefendi
Cevap sahibi+1 yılSanmiyorum
Soran+1 yılVallahi param var mesleğim var. Beni Kıranın yanında bir dakka duenam
sana iltifat ederek nazik bir şekilde kahve istemis ama sen kalk kendin al isim var görmüyo musun demissin kabaca olmus adamın kırılması yüzünün düsmesi normal.. daha kibar bir sekilde kahve yapamıcağını söyleseymissin keske..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Haklısın hayatı o yapsın hatta sana da yapsın bi surat yapıyor utanmadan
00 Yorumla
+1 yılBana oyle hitap etcek kocam gugumle onune oturur ayaklarını yıkarım yığıdonun😁
21 Yorumla
Soran+1 yılİğğğ varoş seni
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış takma boş ver
00 Yorumla
+1 yılsiz hangi mandıra da yetişiyosunuz ve bu beyler sizi nasıl buluyo
12 Yorumla
Soran+1 yılBen mandıra da büyüdümedim. Konak kızıyım babam okuttu iki üniversite mezunuyum mesleğimi aldım Allah yüzüme her konuda baktı
- +1 yıl
Ahhhahah belli sen yalıda yetişsen nolur görgüsüz
+1 yılBiride benden böyle kibarca bir şey isteyince geri çevirme cesareti geliyor ama sonra ayıp olmasın diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Bence iki tane yap beraber karşılıklı için ben yapardım şahsen 😊😊
10 YorumlaAbartmış baştan nasıl alıştırdıysan öyle devam eder tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne olsın bu şekildemi söylenir
01 Yorumla
Soran+1 yılHak etmiyor
Karı milleti değilmisiniz aynısınız hepiniz 👨🧔
04 Yorumla
Soran+1 yılKarı sensin
Soran+1 yılBence sende yoktur. .
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılİşten geldi yorgunsa haklı yapmalıydin
00 Yorumla
+1 yılLann iyi etmişsin küserse küssün siqqo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Kahve fincanini kafasina firlatsaydin tam olurdu.
00 Yorumla
+1 yılAdama resmen saplamışsın
00 Yorumla
+1 yılHahahah erkekler sever böyle şeyleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegl misin kuzum bu ne atar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDğğipim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimkiyse bana hep kendi kahve yapar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadin iyi laftan ne anlar
00 Yorumlayap sende canım kahvenı
30 YorumlaAnlamazsınız. Anlatmaya lüzum yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılKes
+1 yılBenim kocam Olsa da kahve istese 😌😁
012 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar meraklı mısın? Ne acizce
- +1 yıl
Sen aciz olduğun için mi evlenmiştin?
Soran+1 yılAciz olmak evlenmek değil !!! Koca dilemek. Ben aşık oldum evlendim asla ezik gibi ah bir kocsm olsun demedim. Ben ah bir mesleğim olsun dedim oldu şükür.. kendi ayaklarım üzerinde durayım dedim oldu. Koca dilemek bence böyle
- +1 yıl
Bu soruyu ta buralara kadar taşıman peki? paylaşım yapabileceğin kimse yok mu hayatında; buraya kadar bu soru için gelmişsin eşinle arandaki mesele için alakasız kişilerden yorum bekliyorsun? Ne kadar acizce
- +1 yıl
Valla bizim de mesleğimiz paramız var çok şükür. Senin gibi Bi kocamla iletişim kuramayacak sorunlarımı burada ne idüğü belirsiz insanlardan görüş dilenecek kadar aciz olmadığım için şükrettim Bi kez daha. Haa espriden anlamayan biri de olabilirdim senin gibi Bi şükür de onun için.
Soran+1 yılAhahaha özgür ülkedeyim istediğim şeyi sorarım. . Aciz olan. Koca meraklısı olmak ama haklısınız yaşta 27 şimdi. Hiç mi yok talip
- +1 yıl
Koca meraklısıyım diyelim ki sana giren çıkan nedir bu kadar öfkelisin? Tanımadığın birine karşı bile bu kadar agresif yaklaşım bilemedim 😢 Bi psikolojik destek al bence
- +1 yıl
Eşine Allah yardım etsin. Nevrotik Bi kadınla hayat sınavı veriyor. 😌
Soran+1 yılSana giren çıkan nedir :) tanımadığı insana böyle aşşağılık konışan bir evde kalmmış baba yanında sığıntı ya yakışır bana girip çıkan senin hayallerin.🖕
- +1 yıl
Bana yanında sığıntı derken ailemle yaşadığımı nereden anladın😇 mesleğim senin hayalini bile kuramayacağın cinsten. Hiç değinmiyorum lüzum bile görmüyorum 😇 sadece acıyorum öfkenee zavallı 😢😢😢
- +1 yıl
Şükür sebebimsin şu an teşekkür ederim, iletişim kurtulamayan bir evlilik ilişkisi sorunlarımı eşimle paylaşmayı içimi gizli hesapla buraya döküyorum. Yüreğim burkuldu haline. Üzüldüm 😢
- +1 yıl
Hayattaki tek başarının evlenmiş olman kısmına da üzüldüm acıdım kız sana.
Bu karilarda hiç iş kalmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılKarı sensin ayıo
+1 yıluyuzsun
10 YorumlaGag gız çay goy
10 Yorumla
+1 yılNe vardı kalkıp yapsaydın çok kirici olmus
00 YorumlaKahve ben ne alaka
00 Yorumla
+1 yılAdam hakli, arkandayiz eniste
00 Yorumla
+1 yılEnişte hakli net.
00 YorumlaÜslüp herşeydir
00 Yorumla
+1 yıldemeseydinb keske... guzel karim demis adam
00 YorumlaHakli olabilirsin ama uslubun yanlis bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılVah zavallı adam ☹️
00 Yorumla Oh iyi demişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılişin varsa niye istiyor ki senden off
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026