Moda & Stil Giyimine az özen göster diyen sevgilinin uyarısını dikkate alır mısınız? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Giyimine özen göster.. biraz şık giyin diyen sevgilin seni hayal kırıklığına uğratabilir mi? Giyimine az özen göster diyen sevgilinin uyarısını dikkate alır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Moda & Stil konusunda 28,4b cevap paylaştı. Giymemi istediğin bir şey varsa gidip alışveriş yapalım ben seni sen beni giydir olur mu der burnuna ufak bir öpücük kondururum 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hayır almam, işine gelmiyorsa yol orada derim... 1 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Valla benim ki eşofman giy neden rahat giyinmiyorsun der genelde ancak öyle dese bana bozulurdum bayaa.. kötü bir durum hakkaten. 1 0 Yorumla
Ce-bul-kutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 91% +1 yıl Ya neden ki.. fikrini sorarım ne giyeyim diye... hatta alışverişe götürürüm hadi bana senin zevkine göre alalım diye 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genelde Spor giyindiğim için Dolap burası buyur seç derim 1 0 Yorumla
Neptune_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Giyimime genel olarak çok özen gösterdiğim için galiba böyle bir eleştiri almazdım. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet hayal kırıklığı bir insan olmuş olur. Ayrılırım. 1 0 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabikide alırım, onunda çok farklı bir sevgili bulmak ister. Tıpkı benim istediğim gibi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söyleyiş tarzina bağlı rencide eder şekilde söylerse yol veririm 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Bu üslupla söylerse mevcut giyimimi de mumla arar 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Moda & Stil konusunda 17b cevap paylaştı. Alda giyeyim derim 😄 1 0 Yorumla
Murtifes Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok iyi giyindiğim için öyle bir şey duymama imkan yok. Olursa da dikkate alırım tabi 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 37b cevap paylaştı. Boş yapma çay koy derim 1 5 Yorumla -ViviR_- +1 yıl O kadar ahaha çay dedin de kendime çay yapim😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sana zahmet demli olsun :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Sen sallama çay içmezsin şansına küs))😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl İçmem doğru afyet olsun :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Teşekkürler👑😀 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 915 cevap paylaştı. Çok üzülürüm ben yaaa😀 2 0 Yorumla
Asel25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl O şekilde degilde alısverise felan giderken beraber gidilir mesela tarzını degistirirsin direk yüzüne söylersen kırıcı olabilir caktırmadan tarzını degiştirebilirsin 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı. Almam. 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevgili olmadan önce düşünecekti, direkt soğurum. 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dinlediğim son cümlesi olur 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 11,8b cevap paylaştı. 4 sanıye falan dikkate alırım. Ötesi olmaz 1 0 Yorumla
powerlifterin1i Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gitsin şık giyinen biriyle sevgili olsun o vakit. 1 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 6,9b cevap paylaştı. Söyleyiş tarzı önemli. 1 0 Yorumla
maya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Başkası için asla kendi tarzimdan vazgeçmem 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alırım 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dıkkate almam bu kaba söyleyiş tarzını. 0 0 Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Moda & Stil konusunda 422 cevap paylaştı. Alınmalı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Giymemi istediğin bir şey varsa gidip alışveriş yapalım ben seni sen beni giydir olur mu der burnuna ufak bir öpücük kondururum
Hayır almam, işine gelmiyorsa yol orada derim...
Valla benim ki eşofman giy neden rahat giyinmiyorsun der genelde ancak öyle dese bana bozulurdum bayaa.. kötü bir durum hakkaten.
Ya neden ki.. fikrini sorarım ne giyeyim diye... hatta alışverişe götürürüm hadi bana senin zevkine göre alalım diye
Genelde Spor giyindiğim için Dolap burası buyur seç derim
Giyimime genel olarak çok özen gösterdiğim için galiba böyle bir eleştiri almazdım.
Evet hayal kırıklığı bir insan olmuş olur. Ayrılırım.
Tabikide alırım, onunda çok farklı bir sevgili bulmak ister. Tıpkı benim istediğim gibi.
Söyleyiş tarzina bağlı rencide eder şekilde söylerse yol veririm
Bu üslupla söylerse mevcut giyimimi de mumla arar
Alda giyeyim derim 😄
Çok iyi giyindiğim için öyle bir şey duymama imkan yok. Olursa da dikkate alırım tabi
Boş yapma çay koy derim
O kadar ahaha çay dedin de kendime çay yapim😀
Sana zahmet demli olsun :D
Sen sallama çay içmezsin şansına küs))😀
İçmem doğru afyet olsun :D
Teşekkürler👑😀
Çok üzülürüm ben yaaa😀
O şekilde degilde alısverise felan giderken beraber gidilir mesela tarzını degistirirsin direk yüzüne söylersen kırıcı olabilir caktırmadan tarzını degiştirebilirsin
Güler geçerim üzerinde durmam
Almam.
Sevgili olmadan önce düşünecekti, direkt soğurum.
Bana öyle bir şey söyleyemez
Dinlediğim son cümlesi olur
Almam..
4 sanıye falan dikkate alırım. Ötesi olmaz
Gitsin şık giyinen biriyle sevgili olsun o vakit.
Söyleyiş tarzı önemli.
Uğratır.
Başkası için asla kendi tarzimdan vazgeçmem
Hemen ayrılırım
Alırım
Dıkkate almam bu kaba söyleyiş tarzını.
Alınmalı.
Evet t
O beğenmiyor diye tarzımı değiştirmem
boş yapmasın