Merhaba 🐈 Anne ya da babanızın arasındaki iletişim, saygı, sevgi, sadakat durumu sizi etkiler ve onları örnek alır mıydınız? Olumlu ya da olumsuz nasıl bi etki bıraktılar sizde...
(anne ve babası hayatta olmayanlardan özür diliyorum bu arada 🙏)
Bazı yönlerden evet bazı yönlerden hayır. Güzel birçok şey oldu ama hayatımın ilk 10 yılı kabus gibiydi. Pazar günlerinden nefret etmemin sebebidir kendileri çünkü her pazar kavga ederlerdi. Okulda herkes haftasonu gelince sevinirdi bana afakanlar basardı... son 15 yıldır resmen bal dök yalalar, muhteşemler ama ilk 10 yılın acısı asla geçmiyor bende
ikiisini de çok seviyorum sadakat konusunda asla şüphem bile olmaz ama saygı ve sevgileri yok ve bu beni çok üzüyo. örnek vereyim durumu anlarsınız. ailem Ankara'da ben sakarya annemi arıyorum konuşuyoruz babam naapıyo burada oturuyo diyo ama babaöla görüşmek için kapatıyoruz babamı arıyorum. birbirine telefonu bile uzatmıyorlar...
Hayır değiller. İkisinide çok seviyorum. Ama babam zor bir adam ve Annem onu çok idare etti. Senelerdir buna şahit oldum. Seviyorlar birbirlerini ama annem yıprandı çok.
Evet öyleler benim için. Hep onlar gibi bir evliliğim olsun istedim. Aslında aralarında bir aşk yokmuş, görücü usulü evlenmişler. Ama demek ki aşk sonradan da olabiliyormuş. Aşk olmasa da onların karakterleri yeter. Bence anne ve babam gibi anlaşabilen insanlar çok azdır. Etrafımda onlar gibi anlaşabilen, birbirine saygılı olan, sadık olan kimse yok. Sadece onlar var... Bir evliliğim olacaksa kesinlikle onlar gibi olmalı. Öyle olmayacaksa olmamalı...
Hayır. Babam annemi defalarca aldattı. Artık uzulmuyorum ama cunku ikisiyle de goruşmuyorum. Annem benim de kendisi gibi olmamı istediği için evden ayrıldım daha 18 bile değildim. İnşallah bundan sonra daha mutlu olurlar.
Hayır, aksine kötü örnek ama ben zaten onlar gibi olmadim olamam. Ama şu varki hiç evlenmemeliydim. Onları da gördüm sonuçta ki evlilik hiç gerekli şey değilmiş, resmen kölelik, bekarlık harbiden sultanlık
her ikisi de zor insanlar ama birbirilerine olan saygı ve guvenlerini çok beğeniyorum. aralarındaki sevgi de çok guclu, o kadar guclu ki cocuklarini bile tanimiyorlar bazen🤣 daha bu sabah babam annemi kizdirdim diye tartıştı benimle 😪
Örnek almadığını düşünsen bile bazi hareketleri durup düşündüğümde yansıma olarak kendinde farkedersin aile istemeden seni etkiler fakat ebeveynlerinde gördüğün hatalarin farkına varip kendini gelistirmekte herşeyde olduğu gibi senin elinde
Soru çok güzel. En çok etkilendigim herseye rağmen bosanmayip yillarca beraber yaşamayı kabul etmeleri. Simdi insanlar hızlıca boşanıp yeni arayislara giriyor. Sencede senelerce aynı insanla beraber yaşamak bir sanat degilmi?