Kaynım sizce beni arzuluyor mu? ya da hoşlanıyor mu?

Merhaba arkadaşlar kaynım yani eşimin kardeşi bana tuhaf gelmeye başladı ben normalde rahat giyinmeyi seven biriyim evlerde tayt ve ip kollu giyinirim bir gün dikkat ettim baya baya bakıyor espriler yapıyor bir gün ayağıma dokundu yanlışlıkla da olabilir ama birşeyler uzatırken elime değiyor değmek istiyor ellerime ve bir gün hep birlikte evime davet ettim tabi o günde rahat giyinmiştim aile içi diye ama dekolte vs giyinmedim beni görünce bakışları değişti sofrayı kaldırırken yardım edebilirim istersen diyerek gülümsedi yani gülme tutuyor adamı bende ben hallederim dedim sonra balkona geçtik oğlum çok hiperaktif nereden geliyor bu enerjin oğlum dedim oda amcasına çekmiş dedi sonra evlerine giderken elimi tutup kendine doğru çekti yanaklarımdan öperek yine görüşürüz dedi ve kapıdan çıkarken yine elini uzattı sonra annemlere gelmişti orada baya baktı ben utanıp yüzümü çevirdim en son onlara gittik yine espriler yaptı tamir yapıyordu beni çağırdı gel bak nasıl yapıyorum dedi biraz ilerledim gel gel bak dedi ama ben ilerlemedim ben salona gidiyorum oraya geliyor mutfağa gidiyorum geliyor yardıma ihtiyacın var mı diyor eve dönüşte görüşürüz yenge dedi ben yanlış mı anlıyorum beni süzdüğünü de bir kaç kez yakaladım yakalayınca gülme tutuyor sizce yanılıyor muyum?
Kaynım sizce beni arzuluyor mu? ya da hoşlanıyor mu?