Sanaldan tanistigim biri epey oldu konusali her gun mutlaka arar bir firsat bulup, yazar, sexting yapıyoruz eğleniyoruz. Benden hoşlanıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayır onlardan çok var gerçekten inanılmaz derecede çok var seninle konuşuyor olması her gün seninle sanal olarak bir şeyler yaşıyor olması sana ilgi duyduğunu göstermez ki belki adamın gerçekte de bir cinsel hayatı var ya da belki adam senin gibi zibilyon tane kızla konuşuyor01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
En İyi Cevaplar
+1 yılHoşlanıyor da olabilir, sexting yaparken sen onu veya birbirinizi iyi şekilde mutlu ediyorsanız o bağın kopmasını istemediği içinde seninle ilgileniyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yıl2. si cok buyuk ıhtimal. Zaten hoslansaydi bu zamana kadar soylerdi bence de mi
- +1 yıl
Her insan farklıdır bu soruna evet veya hayır diyemem. Max ,24 yaşındasın sanırım profilin 18-24 yaş aralığı gösteriyor. Örnek olarak kendimi vereyim o yaş aralığındasın, sexting yapıyoruz ve bundan mutluyuz, yanılmıyorsam nude de atıyorsun belki senden hoşlanabilirdim belki de bu durum devam etsin diye aramızda ki bağı koparmazdım
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
Tecrübeyle de sabit bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılİhtiyacı doğrultusunda en iyi anlaştığı kişi sensin. Önemli olan senin ihtiyacın olduğunda (cinsel olmayan ihtiyaçların konuşmak dertleşmek vb.) yanında mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet yanimda. Seninle sadece o amacla konuşmuyorum ne sıkıntın varsa anlat diyor
- +1 yıl
Hoşlanmış olabilir ama sexting ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Soran+1 yılAylardır yapıyoruz. 2 3 gunde bir
- +1 yıl
Belki sanal seksi reele dökme umudu vardır. Tanımadan adamın hakkında konuşmak pek doğru olmaz.
Soran+1 yılZaten istiyor reele dokmek istiyor
- +1 yıl
?
+1 yılHayır senden hoşlanmıyor seni kendi emelleri için konuşuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKaliteli bir erkegin boyle islerle isi olmaz degil mi zaten
Bence senden zevk aldığı için hoşuna gidiyor o yüzden sürekli yazıyor. O senin bağımlın olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılBu bağ sadece cinsellik amacli mi
Soran+1 yılBir kadina sadece fizigi guzel diye cekici diye bu kadar bagimli olunmaz diye dusunuyorum. Onu bana ceken fazla seyler var ikimizin de bilmedigi belki de kendine itiraf edemedigi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlayacağı birisi var. Beni de bende seni ararım. Bu hoşlanmak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini kandır seni ihtiyacı için kullanıyor ters düştüğünüz zaman engeli yersin seninle uğraşmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılBilerek ters düşeyim gerçek yüzünü goreyim mi
Cevap sahibi+1 yılgör bak ama foto filan varsa sıkıntı yayabilir
Soran+1 yılFotoğraf konusunda falan guveniyorum
Cevap sahibi+1 yıls*çt*ın o zaman neden atıyorsun ters düştüğünüz an kötü bir an önce onu kendinden yavaşça soğutmaya başla sevmediği iğrenç gelecek şeyler yap soğusun ve seni kendi bıraksın sen bırakma birden
Soran+1 yılCok kez ters dustuk asla oyle seyler yapmadi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kuzum sanaldan nereye kadar bir ilişki gidebilir ki seninle konuşurken başkalarıylada konuşuyordur elbet
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılyanında dizinin dibinde oturan insan aldatıyor düşün yani ama üzme kuzum kendini
Soran+1 yılTesekkur ederimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaz gelen yerden tavuk esirgenmez. Onun kullandığı cümleleri buradaki herkes kullanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ve sexting de tamamen tatmin ediyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ya da takiliyor fb gibi
00 Yorumla Yooo sadece zevki için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde yaşıyorsun acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResim atmadiysan seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsadece sexting için yazıyordur bence knka
00 Yorumla Nerden tasnitiznjz ki
00 YorumlaHayır hoşlanmıyor 🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Takılıyor iste
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026