Arkadaşlar, birilerine aşık oluyorum, seviyorum aslında mükemmel uyuşuyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz ama sürekli beni arkadaş, dost, en yakın sırdaş olarak görüyorlar. Sonucun böyle olmaması için beni bir erkek, bir potansiyel sevgili olarak görmeleri ve istemeleri için ne yapmalıyım?#Aşkİlişkileri
Aslında bu konuda sadece sen için değil maalesef günümüzde kadınların birçoğu ilişki kurmak istemedikleri adamlara kardeşim arkadaşın kanka şeklinde yaklaşmayı tercih ediyorlar, bu yüzden de doğal olarak biz erkekler sevdiğimiz ya da hoşlandığımız kadınlara yakınlaşmak da çekingenlik duyuyoruz. Ama belli bir süre sonra öyle bir hal almaya başlıyor ki bu durum bu sefer aşktan sevgiden yana soğukluk meydana geldiği için hiçbir insana yaklaşmak ya da aşk konularını konuşmayı tercih etmiyoruz, bundan dolayıdır ki öncelikli olarak bir insanla arkadaşlık kurduğunuz zaman hemen aşk sevgi boyutuna geçmeyin, onunla güzelce sohbet edin hayatında birisinin olup olmadığını öğrenmeye çalışın, daha sonrasında da hayatında birisinin olup olmadığının yanısıra aşka dair düşüncelerini sevgiyi de hayır düşüncelerini öğrenmeye çalışın. Baktınız ki hayatında birisi var veya size karşı veya aşka karşı herhangi bir olumsuz düşüncesi var bu duygularınızı açmak yerine yavaş yavaş iletişim kesmeyi tercih edin, çünkü bazı şeyleri söylemeden aynı şekilde dile getirmeden önce insanların fikrine öğrenip bu şekilde hareket ederseniz belli bir zaman sonra siz de mantığınızı ve duygularınızı kullanmadan sadece zekanız ile üzülmemeyi tercih edebilirsiniz.
Ona arkadaş gibi davranma. Sana derdini anlatmasına izin verme, dert babası değilsin. Diğer konu en başlarda vaktin varsa çay, kahve vs. içelim de. Gittiğinde sana derdini anlatmasına izin verme, dert babası değilsin. Kadınlar birbirleriyle çene çalıp dedikodu yaparlar. Belli ki seninle de yapmış ki seni sırdaş olarak kız kankisi gibi görüyor demektir. En doğrusu bu düğmeyi baştan doğru iliklemektir. Kıza yanaşacağım diye ılık ılık arkadaş olmaya gerek yok. Niyeti başta belli etmek gerek. Eğer kızın niyeti yoksa belki bir umut arkadaş olmak yine düşkünlere göre harekettir. Kızın gözünde sizi daha beter bir hale sokar. Erkek gibi çekip gitmek bir ihtimal ki yüksek ihtimal kızın geri dönüşüyle sonuçlanmıştır.