Karşı cinste ilk nereye bakıyorsun ve seni en çok nesi etkiliyor? Bakışlar ve gülüş çok önemli ozellikle dişler bakımlı olmalı dudakları eş geçmeyelim, bir de evet erkeklerin g*tüne baktığımız doğru 🤣🤣
Konuşurken dişlerine dikkat ediyorum ben ya istemsiz. Diş önemli benim için :// temiz ve hepsi aynı sırada olmalı. Böyle olduğunda gözlerimi dişlerden alamıyorum, üstüne bir de söylüyorum dişlerin ne kadar güzel diye. Daha sonra elleri, erkek eli diyip geçmemek lazım. Ne güzel ellere sahip olan erkekler var yani 😄 mmm ondan sonra gözleri olabilir ama ilk olarak bunlar daha çok dikkatimi çekiyor.
Ama aslında ışık hızıyla hal ve hareketler de dahil olmak üzere zihnimde baktığım kadının kusursuz bir kopyasını yarattığım doğrudur. 2-3 saniyenin içinde bu nasıl oluyor ben de bilmiyorum.
Ben bütünüyle bakıyorum karşı cinse.. İlk neresine bakıyorum bilemiyorum ama özgüvenine, aurasına, gülüşüne, bakışlarına, boyuna posuna, omuzlarına, ellerinin iriliğine bakıyorum
Beden dili. Gözlerinden anlaşılıyor niyeti. Ellerinin hareket doğrultusu, ayakucunun baktığı alan... Uzar da gider bu ben insanı direkt okumaya çalışıyorum. Sonrasında ise zekası. Fizik sporla gayet de yapılabilir ya da estetikle...
Neresi ilgi çekerse orasına. Gülüşü, giyimi, poposu, göğüsleri, bacakları.. vs Ama şu gerçek ki reel yaşamda ilk bakışta ilgi çeken karşı cins onda birden daha az.
bu konuda sıkıntı cekmiyoruz keza karşı cins neyi güzelse orayı gözümüze sokmaya cok meraklı zaten istemesekde bende bunlar var bak dergibi dekoltenin fokunu çıkarıyor zaten
şimdi duygusal olarak yaklaşırsak eğer ilk olarak yüzü ilgimizi çeker sonra gülüşüne vuruluruz ama hormonlar tawansa eğer kalça ve göğüsler devreye girer bide beyaz tende kırmızı ruj varsa hadi hayırlı işler 😂😂 😂😂
Baba gözleri yaaa bi kadın bir erkeği gözleriyle etkilemelidir ve o bakışı muhteşem hisseden erkek kıza yaklaşır ve derki KIZ arkadaşım olur musun 😅😂 sonra dış güzellik sonra iç güzellik 😏 dklmddslljhgfdsatyıhvdxbm
Evet yaş önemli çünkü. Yani bir iki yaş küçük veya 2-3yaş büyük olması problem değil bazıları yaşı takmaz da ama yaş kişinin gelişimini olgunluğunu falan gösterir ben önemsiyorum
Balık etli ise kalça ve göğüslerine bakarım, beli ince olmalı... yüz güzelliği, tatlılık benim için önemli değil. Kadınsı olmalı, beden hareketleri, mimikleri ile tablo tamamlanmalı...