Böyle bir durum sizi rahatsız eder ve ilişkinizde sorun oluşturur mu? Yoksa hayır ben güveniyorum gerisi önemli değil mi dersiniz... Normal arkadaş tamam da yakın arkadaş biraz işleri bozar mı bilemedim xd
Sevgilinizin karşı cinsten yakın arkadaşı olabilir mi?
Ben kıskanırım açıkçası. Ama eğer ki kızla tanışırsam ve arkadaş olursam sorun olmaz diye düşünüyorum. Sevgilimde o da aynı şekilde mesafesini korumalı. Ben öyle cıvık cıvık hareketleri sevmiyorum, hoşlanmıyorum. Benim yanımda böyle davranışlarda bulunacaklarsa izin vermem. Gördüğüm an tepkimi koyarım, ya o ya ben bile derim. Hiç farketmez ondan sonrası.
Ben olurum ama o niyetle geleceklerini sanmıyorum. Arkadaştan ziyade sevgili olma niyetindeler bende ona karşıyım Bide neden sadece sorumu beğendin yorum yapmadın merak ediyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olabilir. Benim de var. Hatta sarilip yakin temasta bulunduklarim da var. Onun da olabilir sarilma falan olabilecek seyler niyet farkli olunca belli oluyor zaten
Diger yorumlara baktimda kendilerinde mi erkek arkadaslari yok da oyle demisler gercekten cok garip bence gayet normal birsey. Hatta sevgilim kiz arkadaslariyla tanismayida isterrim benim yanimda sarilsalar da sorun degil cunku bunu bende yapavilicek olabilirim. Erkek bir arkadasim destege ihtiyac duydugunda sevgilim var olmaz mi diyecegim bu cidden cok uzucu bir durum olurdu. Ki zaten benim sevgilimse zaten bana aittir kiskanmam ama sevgili olmadan once assssiri kiskanirim baya kiskancim aslinda. Ama arkadas konusu hassas herkesin arkadaslari olabilir onemli olan duzgun insanlar olmasi
Sen sadece kendi konfor alanından vazgeçmemek istiyorsun ve bu saçma fikre kendinin inanması yetmiyormuş gibi başkalarının da inanacağını düşünerek ciddi ciddi yazıyorsun. Bireysel olarak bir insan istediği insanla istediği mesafeden istediği münasebeti kurabilir buna ditdcsj bir şeyim yok fakat ortada bir iliski varsa, bu iliski de duygusal temelliyse yok kişisel alanım yok benim özelim yok benim tercihlerim falan teraneleri ben bi boklar yiyorum ya da yiyebilirimin savunulmasıdır nokta.
Benim için olamaz. Tabi ki iş ve diğer alanlarda arkadaşı olacaktır. Buna kimse mani olamaz. Lakin samimiyet çok önemli. O mesafe önemlidir... Ben kabul edemem ve tek yanlış da silerim.
Istisnasi, mesai saatlerinde kalmak sartiyle is arkadasi olabilir.😊 Üniversite bitiminde arkadasim dedigim iki kisiden direkt evlenme teklifi aldim. Oysaki sadece arkadastik. O yuzden inanmiyorum. 😊