Açıklayalım. burada hesap açanlar eee show yapıyorlar. Ona ücretli abone olanlar işte erişim sağlıyor. Hediye diye para atıyorlar. Onlarda işte orasşqrını, buraların açıyorlar diye... Açıklıyım üstü kapalı.
Baktım şimdi Google'dan Bella Thorne en çok parayı vuran kişiymiş o kız zaten p*rno sektörüne geçti diye biliyorum, Türkiye de kullanılmıyor sanırım inşallah da gelmez keşke şu tiktok denen hastalıklı uygulama da kaldırılsa hatta yasaklansa geçen bakayım dedim neymiş bu dul kadın asker dolu iğrenç bir yer.
@adımsevimli kendi hesabinda gorsellerini paylasiyorsun. Insanlarda bunlara belirli bi ucret karsiliginda erisebiliyor. Kotu olan sey fotograflarin masumluk derecesinin sifir olmasi.
İğrenç bir ortam insanlarda hiç mahremiyet kalmadı ya insanlar satılık et gibi hele o kadınlar bazen hemcinslerimden iğreniyorum, ben tiktok hesabı açtığını öğrenince huylandım açıkçası ayrıldıkta zaten buna hiç tahammül edemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sosyal medyaya uyuz olan bir insanım. Sosyal medyanın gerçek ilişkileri öldüren güveni yok eden tek mecra olduğunun da farkındayım.
Hele böyle pis işlerde görürsem eski sevgilim olur net.
Yurt dışında yaşasaydım bende denerdim eheuehu kimisi maske takarak yapıyo dışarda tanınmıyo rahat rahat 0 sıkıntı 😂
Ne işe yarıyor bilmiyorum ki. Kötü bir şeyse izin vermem.
sevgili olmadan önce mi açmış olunca mı açmış ne sıklıkla nasıl kullanıyor önemli olan o
o.. pularla sevgili olmuyorum öyle seyler basıma gelsin
Ben köleyim, bir şey diyemem o yüzden büyük ihtimalle onlyfans açar sevgilim.
sahibeler kullanıyor genelde onlyfans kölelerini tekme tokat dövüyorlar para kazanıyorlar
Ne yapıyon bebeim derim
sevinirim beraber video çekeriz diye benim de var çünkü
habersiz açması cidden çok kötü durum haber verirse açtımazsın zaten
Fransız kaldım bu olaya , ilk defa senden duyuyorum.🐵
O ne bide o çıktı başımıza.
Sıkı fan rozeti isterdim:)
Yok artık daha neler.
Ne olduğunu bile bilmiyorum sjjs
Gel bana abone ol 5 usd :)
para kazanıyorsa ne diyebilirim :)
O nasıl bir şey bilmiyorum zjxkzk
Daha masum şeyler acsak instagram gibi derdim 😅
o ne ki bilmiyorum bile ne olduğunu
Yetişkin içerikli videolar çekip atıyon para kazanıyon
@Samsunlubiri tövbe estağfurullah iyi ki de bilmiyorum
Millet iyice delirmiş
@Bayramdaşdiken07 ilgilenmiyorum iyi akşamlar
Cesaret edildiğine göre kazandıkları para çok iyidir çoğu villalarda yaşıyo
@Samsunlubiri evet boktan para
Ben zaten bir sey demedim kardssim insanlar manya, mis senin dedigini destekledim
@Bayramdaşdiken07 teşekürler
Birlikte para kazanirdik jdhfjd
Bir şey diyemiyorum. 😄
Resimleri ben çekeceksem olur 🤭
Bu ne demek ilk kez duydum valla
Açıklayalım. burada hesap açanlar eee show yapıyorlar. Ona ücretli abone olanlar işte erişim sağlıyor. Hediye diye para atıyorlar. Onlarda işte orasşqrını, buraların açıyorlar diye... Açıklıyım üstü kapalı.
teşekkürlere
Rica ederim 😊
Only fans hesabı ne oluyor
paraları birlikte yerdik güzel fikir
Ayrılırım
Üçretlimi nasıl indiriliyor
One dir
uuu hetoro erkeklerin de mi varmış
Sadece gayların mı var sanıyosun :D
@_GAYGünlükleri_ hetoro erkeklerin bile takipcilerinin çoğu erkektir muhtemelen. kadınların ciplak erkek görmek için para vereceğini sanmıyorum
Enteresan
Ayrılırım net
hmm ordan p ornolarını mı yayınlıcan :D
Çift videosu teklif ederim daha çok tutuyor
O nedir?
Kisaca para karsiligi teshircilik
Baktım şimdi Google'dan Bella Thorne en çok parayı vuran kişiymiş o kız zaten p*rno sektörüne geçti diye biliyorum, Türkiye de kullanılmıyor sanırım inşallah da gelmez keşke şu tiktok denen hastalıklı uygulama da kaldırılsa hatta yasaklansa geçen bakayım dedim neymiş bu dul kadın asker dolu iğrenç bir yer.
Aksine turkiye de cok kullaniliyor. Gizliden gizliye.
@anarko-komünist ne yapılıyor ben anlamaıdm
Aaa site de Türkiye de kullanılmıyor diyordu 😲😳
@adımsevimli kendi hesabinda gorsellerini paylasiyorsun. Insanlarda bunlara belirli bi ucret karsiliginda erisebiliyor. Kotu olan sey fotograflarin masumluk derecesinin sifir olmasi.
@anarko-komünist anladım
@mervems91 Xperden dolayi link paylasamiyorum. Youtube'a soramazsin cam girl yazip izleyebilirsin. Kisaca bi ornegi.
İğrenç bir ortam insanlarda hiç mahremiyet kalmadı ya insanlar satılık et gibi hele o kadınlar bazen hemcinslerimden iğreniyorum, ben tiktok hesabı açtığını öğrenince huylandım açıkçası ayrıldıkta zaten buna hiç tahammül edemem.
Aynen , öyle
sorun degil
Anca beraber kanca beraber
O ne
O ne ki
Yüzü gözükmüyorsa sorun yok.
O neymiş kız