Kimlerle konuşması gerektiğine asla karışmam. İsterse düşmanımla bile konuşabilir. İkili ilişkilerimdeki sorunlar sadece beni ilgilendirir onunla alakalı bir durum yok ortada. Benim anlaşamadığım ya da hoşlanmadığım biri ile o anlaşabilir. Eğer tehlikeli bir insansa sadece uyarırım dikkatli olması için. Gerisi ona kalmış
Konuşuyor muhabbet ediyor gülüyor eğleniyor ben hiçbir şey diyemiyorum çaresizce öyle bekliyorum kabul ettim galiba artık konuşuyor yani sorun değil ne yapayım
İzin vermeme durumu olmaz. Neden sevmediğime bağlı olarak rahatsızlık derecem değişir. Eğer zarar verebileceğini düşündüğüm biri ise hayatımdaki insan ile bunu anında paylaşır, dikkatli olmasını isterim. Haricinde ben anlaşamıyorum diye kimse ile olan iletişiminden rahatsız olmam.
Konuşuyor ahahahaahah Benim şansım şu; sınırlarını ve benim nerede tepki vereceğimi gayet iyi bilir. Ben de onun. İkimizin de bir rahatsızlığı olursa bunu söyleriz. Yaptıklarının, muhatap olduğu insanların mutlaka bir sebebi vardır. Buna inandığımdan kafaya takmıyorum.
Sevgilim kendini bilen bir kadın kiminle nereye kadar konuşacağının sınırlarını iyi bilir gerektiginyerde bana gerek kalmadan ağzının payını verir en ufak yanlışta
Sevmeme sebebime göre değişir bu. Mesela adamı tanıyorumdur sapık herifin ya da kadının tekidir konuşmasını istemem. Kısaca zarar göreceği kişi ile konuşmasını istemem , diğer türlü benım haddime degıl o kadar karışmak
konuşsunlar bence sevgililer bu evcilik oyunlarını bir kenara bırakmalı tek bir sözle ayrılıp tek bir sözle birlikte olabileceğin bir yapı için uğraşmak manasız. Ayrılmak için bir çok neden olabilir
Konuşmaması için uyarırım efendim.. Hâlâ konuşmaya devam ederse eğer.. Tamam siz bol bol konuşun bundan sonra derim çeker giderim bidaha da umurumda olmaz..
Benim sevmedigim kadinlar ve erkekler elbette olacaktir. Konussun ama yılışmasın. Fazla yüz göz olmasin. Argo tabiri ile "Enseye saplak göze parmak durumlari olmasin.
Ben sevmediğimi söylerim. Gerisi ona kalmış. Arada çok rahatsız edici bir durum yoksa, müdahale etmem kesinlikle.. Ama kendi isteğiyle konuşmak istemezse de mutlu olmaö değil hani..
Valla ben öyleyim. Mesela burdan örnek vereyim. Çok yakın bir arkadaşımı sevmediğim birisinin sorusuna gitti diye engellemiştim. Anne şevkatinde geliyor olmaz ölle jsjj