Sevgilimden ayrilmak istedigimde hep tehdit ediyor darliyor yitiyor hirpaliyor
Ne yapicam?
Psikolojim cok bozuldu
Ne yapicam?
Psikolojim cok bozuldu
Böyle artis aklı kıt İnsan gerçek bir dayak yemeden akıllanmaz bi arkadaşlar akraban yokmu onu komaya soksun bakalım daha tehtit edebiliyor mu bak bakalım
Cevap
8Cevap
Sen onu bana yönlendir onun gööötüne torpili sokup patlatınca bakalım tehdit edebilecek mi
Bana kimse bsy yapamaz havalarinda, herseyi zehir ediyor insana
Bak ayrıl ondan sende onu polis ile tehdit et baktın olmuyor sen bana onun adresini yaz ben icabına bakacam söz
Yurt disinda da bakarmisin
Türkiye sadece yurt dışına elim uzamaz ana sen nerdesin ki
Almanya taraflari 😂
En son Fransa da bir arkadaşımı tehdit eden gewşek vardı onun elini ayağını kırdım diye az kalsın Fransa da cezaevinde yatacaktım Fransa daki patronum kurtardı sağolsun
Yoksa varya zor Türkiye de çok kolay cezaevinde bile yatmak yok baba nezaretteyim diyorum iki dakikada salıyorlar beni😂😂😂
Haha vallah buralarda öyle degil 😂
Bakicam artik bi sekilde caresine
orada daha sıkıntılı şikayet etsen onu anında gönderirler boşuna canını sıkıyorsun
Haklisin aslinda ama niyese cesaret edemiyorum mu desem yani icimde bi garip his oluyor ozaman
Ama en kötü ihtimal öyle yapicam
Sen ya başıma bişi gelirse takıntı haline getirirse daha çok üzülürmüyüm diye düşünüyorsun dimi
Öyle evet
Yani ya rahat birakmazsa etrafimdaki insanlara bsy yaparsa
ya da bana
Arabamin camlarini indirmekle tehdit ediyor
Hiçbir halt edemez hiç korkma göttt korkusundan sana dahi yaklaşamaz
Peki haklisindir umarim.
Cok tesekkür ederim.
Rica ederim
nasıl tehdit ediyor, neyle. elinde bişeylerin mi var foto felan.
Hayir öyle bsy yok, hayatini maf ederim diyor zehir edicem herseyi sana
Pesini birakmam, sadece benim olucaksin falan
Her yerde karsima cikiyor
Arabanin camlarini inidiririm falan diyor
şikayet et. ailen biliyor mu onla olduğunu. yardım edecek kimsen var mı. bi de o dediklerini yapabilecek kapasitede biri mi. yani az çok tanırsın
Annem biliyor ama bana böyle davrandigini bilmiyor.
Öyle bi kapasitede ama beni tehdit ediyor ama kiyamiyor gibi
Ama baskasiyla olmama asla izin vermez ellinden geleni yapar yani
Cok kiskanc ve saplantili
hıı ozaman annen açıp bi konuşsa belki peşini bırakır. polise gideriz böyle devam edersen, babasına da söylerim felan diyip gözünü korkutması lazım
Düsünün beni annesinden bile kiskaniyor
anlıyorum. benim başımda da öyle biri varda. işte ele veriyom aklı kendim yiyom salkımı. sana annen yardım edebilir ancak. anlat annene
Tamam cok tesekkür ederim
rica ederim
polise gidiyorsun şikayet ediyorsun sonra da uzaklaştırma kararı alıyorsun bir abin kuzenin varsa da söyle iki ağzını burnunu dağıtsın kendine gelir.
destek al zarar verir senden soğumasını sağla
Sogumuyor, benimsin birakmam diyor baskasiyla olamasin diyo seni maf ederim onu da yeni biri olursa diyor
Ailesiyle annesiyle konustum ama annesi diyor jen ne diyim diyor uzak durun ozm birbirinizden diyor
Abisi bana gelmis diyo sen pesini birakmiyorsun onun
Hic bsy yapmiyorlar
Ayrıl sanki tapulu malısın
Ona göre öyleyim
Nası tehdit
Ailemdekiler zarar vermekle, sana böyle böyle yaparim, sen benimsin baska kimsenin olamazsin ayrilsakda sana herseyi zehir ederim vs
havlayan köpek ısırmaz diye bi söz var:d
terket bişey yapamaz
Ayrıl
Neyle tehdit ediyor
Seni maf ederim, hayatini maf ederim, gün yüzü göstermicrm sana her seyi zehir edicem vs
Sizin yaşlar yaşlar ya
Kaç yasiniz
Genciz 21 22 olucaz ama böyle psikopat gibi
Al işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?