Sevgiliydik ayrıldım ama severek hiç çaba göstermedi ilişkimize neyse ayrılıktan sonra numaramı sildi ama instagramdan hala takip ediyor hikayesini bana engelledi ama ortak arkadaşımız attığı şeyleri atıyor araba storyleri arkadan damar şarkılar çalıyor amacını tam olarak anlayamadım yardım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bizene bundan sor ona de niye takip ediyon bu kadar mı zor numaracı seni :D
Sormak istemiyorum hak etmiyor
hahhaa o zaman da takma olsun bitsin :D
Ama hala seviyorum 5 ay sevgiliydik
hahhahaha :D bak sen ne kadar uzunmuş 5 yıl sandım vay be seviyormuş sevmeyi moda yapmışsınız sakız etmişsiniz ağızınıza zaten o zaman merak etmeye ve çıldırmaya devam et :D
O zaman hala bir şey var diyecem ama öyle değil kimseyi bulamazsa sana geri dönecek demektir
O zaman numaramı niye sildi numaramı çok saçma tavırları
Numaranı sildi Armani istemiyor Instagram da eklisik ne yatiigini takip ediyor bir nevi açık kapı kalmış 😉
Sen onun seni sevdiğine inaniyormusun?
Sevse ayrılmamamız için çabalardı ama efkarlı şarkılr paylasması falan seviyodun madem niye böyle oldu sevmiyodun madem niye böylr davranıyorsun dememe sebep oluyor
Şimdi şu durumda şartlar ve nasıl bir seviyede konuşmanız vardı siz onu çok mu hadi ordan yani kiskandiniz bunun gibi şeyler ama şunu bilirim ben seven seveni asla yarı yolda bırakmaz
Siz onu çok seviyormusunuz?
Seviyorum ve aklımdan asla çıkmıyor 1 ay olcak nerdeyse ayrıldığımız ama kızgın ve kırgınım kötü bi şekilde ayrılmadık ufak tefek çözülebilecek sorunları çözmek yerine böyle oldu
Ben bir şeyleri öğrenmek için sormuyorum ama yaşınız kaç bunu neden sordum biliyormusunuz Z kuşağı diye bir şey çıktı sevmek ya da sevilmemek hakkında bir şey bilmiyorlar
Şunu da ilave ederim kesin sana geri dönecek derim ben 🤗
Ben 22 o 24
Sevmek çok güzel tatlı harika bir his ama karamsar olmak istemem ama sonu acı bunu en iyi kendimden biliyorum inan 😭
Yaşlarınız bazı şeyleri idrak edecek yaş
Döndüğünde geç olacak ya şimdi ya hiç
Sevmek çok acı keske sevilen taraf olsak
Benim de aynı oldu face insgram da ekli ama cevap vermiyor yazmıyor umursamıyor biliyor o da beni seviyor ama donemiyor yani yigitlige surmuyor yani
İşte cektilerin o geceler boyu uykusuz zamanlarını anlayamazsın
Maalesef öyle çok seven çok acı çeker ben bunu adım gibi biliyor çok sevdim çok seni en iyi ban anlarim desem vallahi yalan olmaz
Üzüldüğüm kısım pişman olucak biliyorum o zaman da geç olacak
Ben de sana şunu demek istiyorum biraz acı olacak ama hayata dön
Dönücem biraz zaman
Ve bir de şu var adamsa sevdiyse o kalbe kimse giremez inan
Sende neşeli gibi görün insgram da neşeli şeyle paylaş umursamaz gibi davran
İnstagramımı dondurmustum biraz kafa dinlemek için birkaç gün sonra açarım
Aç kız arkadaşlarınla pay yap
Benim arkadasım yok
Beyenmiyecek ama bakacak ve ortak arkadaşlarınızdan seni soracak bak gör
Var arkadasım da uzak şehirlerde
Ee seninki ile aynı şehirde değilmisizniz
Değiliz
Sana bir soru soracam sen bu çocuğu istiyormusun?
Evet
İstiyorsan bir yolunu bul onunla senin bir ortak arkadaşı ile bir paylaşım yap durum yap ne bileyim ona görün bu fazla degil tabiki baktın olmuyor umursamıyor bağrına taş bas ve acı olani yap
Görse yazacak mı
ya da yazarsa benim midir
Bak durum yaptın gördü seslenme bekle biraz sora bir daha yap gördümu o zaman seni istiyor ve seviyor demektir
He umursamıyorsa da yapcak bir şey yok
Tabiki
Haftasonu açarım instagramımı biraz sessiz kalayım
Baktın olmadı onun kızdığı şeyleri yap ilgisini çekmek için seven kıskanır
Evet güzel fikir acele etme kimsenin arkasından koşan da olma kaçan kovalanır unutma
Tamam teşekkürler cevapların için kafamda plan kuruldu işe yararsa yarar yaramazsa kendi kaybeder
İşte bu olay bu
Ve umarım sende istediğini alırsın :)
Bir de sana şunu demek isterim ben bu hayatı yaşarken hayat üç günlük diye yaşadım ikisi gitti biri kaldı dedim ama öyle değilmiş hayat bir gün ona bu gün kendine gel kovalama kaçan sen ol değerin bilinsin
Benim iş mahşere kaldı çok yandım ben çok kelimeler yetmez inan elini kalbinin ustune koy ben Allah'a benden al omru ona ver diye çok yalvardım inan
Hayat kısa kuslar uçuyor
Böyle sevenler var ya kıymet bilinmiyorlar
Ben benden gittim artık olsaaaa ne yazar olmasa ne yazar
İşte bizim kaymetme sebebimiz bu ya çok seven çok acı çeker
Çok sevmemek gerekiyor birine haddinden fazla değer verince sonuç bu
Aferin bak beni anladın onun için kendin için yasa ve kendine gel salla gitsin günler geçer kendine edersin yapma gelirse senin gelmezse elin sen hayatını yaşa 😉
Ne zaman canın sıkılırsa yaz ben bu uygulamayi birilerini dusureyim diye açmadım kafam dağılsın diye açtım inan zaten seven insanın gönlüne başka insan giremez bilesin
Böyle soru üzerinden mi yazıcam profiline tıkladım ama mesaj gönderilmiyor
Dedim ya ben bu uygulama yeniyim hiç bir şey bilmiyorum desem yalan olmaz tel yazayım desem ayıp olur diyorum kendime sen bilirsin gayri
Telefon yok da instagram varsa fake hesabımdan yazabilirim
Olur sen nasıl dersen niyetim gerçekten bir şey çıkartmak değil senin durumlarından ben geçtim bir nebze faydam olursa ne ala
Sizinle konusmak iyi geldi etrafımda bir şeyler diyor ama beni anlamıyorlar pek
Eee ne demişler sevenin halinden seven anlar tok açın halinden anlamaz
İnstagramınızı yazın soruyu siliyim
İsmail diken
İsmail diken.330
Yazıcam teşekkürler iyi geceler
Allah'a emanet olun geceniz şen olsun herzaman bir sikindin oldumu yazabilirsin kendine iyi bak
Uyuz nasıl geçerr
?