Bu Romantiklik Ve Odunluk Kişiliği İnsanın Karakteri İle Alakalı Aslında. Yetiştirilme Tarzı, Büyüdüğü Ortam, Anne Baba Sevgisi Gibi Bir Çok Neden Bu Konuyu Etkileyebilir. Aşk Hayatımda Olsun Diğer Konularda Olsun Şahsen Yerine Göre Davranan Ve Öyle Davranmayı Seven Birisiyim. Odun Olunacak Zaman Odun da Olurum Fakat Romantiklik Gereken Bir Durumsa Romantikte Olurum :D Bundan Yanayım.
Hiç romantik değilim. Mumlar, yerler gül yapraklarıyla döşeli ortamları çok sevmiyor ben yaa. Çok yapay duruyor. Kendimi öyle bir ortamda düşümsümde🤔 Sanırım biraz incesinden odun olabilirim 🙈🙈😂
Ya bende anlamıyorum ki kendimi. Bazen yükseklerde bazen diplerde. Ama genel olarak odun olduğumu söylerler. Bunu duyduğum kişilerde erkek😀 Romantiklik bana göre değil. Öyle olan erkekleri de sevmiyorum. Odun olmamda buradan geliyor zaten. Baygınlık geçiresim geliyor öyle durumlarda hatta çok itici...
Don Juan gibi gezmem etrafta genel olarak ama yine de içimde romantik bir taraf vardır. Her şeyin bir yeri bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Aşırıya kaçmayı ve aşırı yaşamayı hiçbir zaman sevmem. Sadece anında ve zamanında yaşamayı severim.
Valla çoğu zaman odunun tekiyim😂 . Ara ara romantik olurum belki. Ama zaten çok romantiklik seven biri de değilim ya. Karşımdaki de ara ara romantik olsa yeter. Odun odun takılırız İşte sjssjsj
Valla odunum hemde geri kafalıyım eski zihniyetliyim beni böyle beğenen çıkmazsa yalnız, ölürüm en fazla ama karakterinden kişiliğinden dönmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Efendi adam romantik olsa sıkıcı, romantik olmasa odun olur. Kötü çocuk romantik olsa çekici, olmasa erkeksi olur. Kadınların çifte standardının zulmünden sadece yalnızlıkla kurtulunur. O nedenle Blackpill Forever...
Odun yanımın daha fazla olduğu itirafında bulunmak istiyorum şahsen.. Sevmiyorum romantizmi, elimde değil.. Odunluk hem yapımda var hem de yakışıyor bana..