Biz erkekler gün geçmiyorki her türlü yakıştırmalarla karşı karşıya kalmayalım ya birilerinle karsılastırılırsınız ya da söylediklerinizle peki bir kadın için gideri olan erkekmi geliri olan erkekmi daha çekicidir... @. @
Eğer erkeksen ya her türlü giderin olacak ya da her türlü gelirin lafı doğrumu?
Belki yine yalan gibi gelecek ama benim için ikiside önemli değil çünkü dış görünüşü pek aslında önemli bir şey değil ben bunu fark ettim dışı çok iyi olan insanlarla da konuştum orta olan insanlarda da çok konuştum ya da mesela zengin olan şirkette çalışan insanlarla da konuştum ama yok yani genel olarak dış görünüş ya da maddi gelir değil olay böyle bir tane hissiyat var tarif edilemiyor huzur gibi bir şey bunu bulduğun zaman hiçbir şey ayrıt etmiyor hiçbişe fark etmiyor artık
Bunu mantıklı bulmuyorum, yani insandan insana değişir tabi ancak birisini tipine ya da parasına göre sevmem ben. Karakteri ve bende bıraktığı izlenim daha önemli olurdu.
Alt gelir grubunu da gideri olmayanı da sevmem. İkisi de zeka sahibi bir insanda birleşebiliyor. Neden birinden biriyle tatmin olayım anlamıyorum. Hepsi.
Kadın olsa her türlü gideri olmalı lafı doğru olurdu. Ama her türlü parası olmalı lafida yanlış. Zengin olup insan olmadıktan sonra para neye yarar ki.