Birçok cümle ile kazanılabilir ancak cümleler tek başına yeterli olmaz. Davranışların da o cümleyi desteklemesi gerekiyor. Cümleler tek başlarına bir hiçtirler, davranışlarla birleşince bir bütün olurlar. O zaman etkili olur. Yoksa birisine ne söylersen söyle, davranışlarında bunu göremezse o cümle sadece yalan olur.
Tabi bazen cümlelerle davranışların uyumu da yeterli olmuyor. Bazen karşıdaki kişi kalbinin kazanılmasına izin vermiyor. Böyle bir durumda ağzınla kuş bile tutsan yaranamıyorsun... Yani bu biraz da kalbi kazanılmak istenen kişiye de bağlı bir durum.
Merhaba Kullanılacak cümlelerin seçimi elbette önemlidir ancak bundan daha önemlisi kurduğunuz cümleler ile davranışlarınızın birbiri ile uyumlu ve tutarlı olmasıdır. Ayrıca tamamen doğal olmalısınız. Yoksa ne kurulan cümlelerin ne de yapılacak komplimanların hiçbir anlamı kalmaz.
Gördüğüm kadarıyla insanlar boş edebiyatta değil davranışlarda bunu görmek istiyorlar. O yüzden hiçbir cümlenin birinin kalbini kazanacağını düşünmüyorum.
Bilmiyorum etrafımdaki insanlar artık bir işi lafta değil gerçekte görmek istiyorlar. Örneğin artık herkes birbirine "Seni seviyorum" diyor ama çok azı bunu gerçekten davranışa döküyor.
Sadece birkaç cümle ile mümkün olabilecek bir şey değil. Bir insanın kalbini kazanmak için o insanın ruhuna dokunmak gerek. Kimsenin görmediğini görmeniz kimsenin hissettirmediği şeyleri hissettirmeniz gerek
Kalpten kasit guven mi hoslanmak mi? Birinin senden hoslanmasini istiyorsan kelimeler kifayetsizdir. Ya incelik yapacaksin ya da incelik yapacaksin. Insanina gore tabii
Cümleyi bilmem lakin Cümlelerin altı çizilip içine notlar tutulan bir kitapta okurken şahit olmak isterdim Bazı kelamlar dile gelmez belki ama bazı sairlerden ve yazarlardan yardım alınabilir