Ben bu günü 16 senedir babamla kutluyorum. Nedeni ise 16 sene önce sevgililer gününde hastaneye amaliyat için yatmış olmam. O gün hastaneye yattım babam elinde küçük bir dijital radyo ve kulaklık bide bir poşet pil alıp gelmiş "kızım sevgililer günün kutlu olsun" demişti😂♥️♥️ Bu yüzden ben hep babamı ararım ya da babam arar bu günde. Benim için bu günün başka bir önemi yok.
Zorunluluk olarak görmüyorum kesinlikle. Özellikle görüşme sıklığı olmayan bir ilişki için ekstra gereksiz. Yanyana olduğumuz her günü çok özel ve güzel geçiriyoruz zaten.
Değiliz. ( Kim bir kavime benzerse o da onlardandır. - Hadisi Şerif ) bu zamanda sevgililer günü anneler günü babalar günü yılbaşı kutlamaları ve bu günler için yapılan hediyeleşme kapitalizmin ticari çıkarlarına uygun hale getirilmiştir.
ne var yani yılda birkaç kez birbirimizi mutlu etsek eğer kendiliğimizden içimden geldi hediyeleri almıyorsak, romantiklik yapmıyorsak? sevgililer günü ya da yıldönümü kutlamalarına takan birisi değilim benim için esas anlamlı olan içimden geldi, bunu görünce aklıma sen geldin denilen minnoş hediyeler, romantik sözler ama yıl içerisinde bunlar olmuyorsa bir zahmet beyler sevgililer gününde bari yapın birşeyler :)
Hayır tabi ki değiliz. Yalnızca bir sebep bence çok sık bu jestlerde bulunmayanlar için. Ben genelde beklenmedik anlarda sürpriz yapmayı severim. Beklenti içindeyken yapılan sürprizin pek tadı yok bence.
Bunu zorunluluk gibi görmemeliyiz aslında. Bir nevi özel bir gün ve bunu anlamlandırıyorsun. Hediye de şart değil herkes içinden geldiği gibi davransın. Bazen seni çok seviyorum cümlesi bile ömre bedeldir.
Kesinlikle. Kutlamaları karşılıklı hediye alınıp verilmeli. Sevgililerin birbirlerine sevgilerini , bağlılıklarını en iyi ifade edebilecekleri gün. Diyorum bazen annem neden dört gün daha sabretmemiş. 14 Şubat olurdu doğum günüm ne güzel olurdu.
İnanç meselesi kuzum yaaa... Göreceli olarak fikirler de değişir doğal olarak ortak bir görüş bekleyeceğin soru değil ki bu? . Zevk REnk meselesini andırıyor yani... başka soru alalım pls
Bu seçtiğiniz sevgiliye bağlı.. ve tabii o da size. Bazı insanlar şekle değer verirken diğerleri hissetmeyi sever. Sevdiğinizi nasıl hissettirdiğiniz ise yaşama bakış açısının bir parçası sanırım.
Şahsen bu tür günlerin, özellikle de sevgililer gününün artık birer pazarlama olayına döndüğünü düşünüyorum. Ama bu demek değildir ki sevgiliye/eşe hediye almayalım, bir çiçeği bile çok görelim, öküzün önde gideni olalım... Uzun lafın kısası, hediyeye indirgememek kaydıyla, her fırsatta sevgiliye/eşe onu hatırladığımızı, değer verdiğimizi, sevdiğimizi gösteren küçük-büyük sürprizler yapmak şart.
Normal şartlarda hayır ama lakin bu konularda bayanlarimiz biraz anlayış siz olduğu için bir şey diyemiyorum bu ekonomik sıkıntı günlerde turumlu olmamiz lazim
Evlenmeden öncede sonrada hiç kutlamadim. Bu günü ben özel ilan etmedim. Benim içinde bir anlami yok. İsteyen kutlayabilir ama ben sıradan bir gün olarak görüyorum 😁
Erkeklerin ilgi göstermesini bekleyenler 14'ü yerine başka zaman kutlamayı teklif etmeliler. Erkekler herkesin kutladığı günlere gıcık olurlar o yüzden zoraki yaparlar
Hos bir etkinlik icin bahane olmus olur. Dunyanin geri kalani bu gunu kutlarken ozellikle kutlamamak sigirliktir. Birlikte vakit gecirmeye bahane arayacaginiza sevgililer gununu kutlamam ben yeaa diyorsunuz