Kaynanam eşimin doğum gününü inada bindirdi; benden önce kutlamak istiyor. Uyuz olmam normal mi?

Gençler ben evliyim eşimin doğum günü 10 şubatta ve ben 2 3 ay öncesinde bi plan yapmıstım sürpriz vs kaynanam dün aradı emrivaki yapar gibi oğlumu al gel bize doğum gününde falan dedi bunların doğum günü kutlamasıda şöyle oluyor. Sürpriz yok pasta abur cubur alıyorlar doğum günü olan kişi sofrayı falan kuruyor habersiz gizli falan değil yani çok saçma 🙄 bende planı önceden yapmıstım eşime sürpriz yapıcam falan dedim eee o benin oğlummm falan dedi bemde tarlı bir dille biz başbaşa kutlayalım sizde ertesi günü gelin beraber kutlayalım dedim o zaman bende işyerine gidip senden önce kutlarım falan dedi ne bu şimdi inadına benden önce davranmak istiyor? Cidden kötü bir niyetim yok her eş gibi doğum gününü ben hazırlayp kutlamak istiyorum her yıl her yıl anası da da olmaz ki canım bıktım yıldım yani normal doğum günü de değik yani gözlerinin önünde pasta yakıyorlar falan gecen görümcemin doğum gününü kutladı annesi kızına kızım pastanı getir kes yiyelim falan dedi benim bildiğim çıkarırsın dışarı evde biride hazırlık yapar sürpriz olur uyuz olmam normal değil mi? Bu arada kaynanam oldum olası sevmez beni oğlumu elimden aldın der hep 😅
Kaynanam eşimin doğum gününü inada bindirdi; benden önce kutlamak istiyor. Uyuz olmam normal mi?