Dershaneye gidip geliyorum hiç arkadaş ortamım da yok, sosyal medyadan da hep cinsel hayat arkadaşı arayan denk geldi.
Ciddi bir ilişkim olsun istiyorum, sevgili nasıl bulucam?
Ciddi bir ilişkim olsun istiyorum, sevgili nasıl bulucam?
Harbi nasıl bulucaz bende bilmiyorum bunu düşündüm bugün gerçekten sevdiğim biri olsa diyorum öyle yalan olmasa gerçekten sevsem böyle sadece o olsa ama olmuyor
Cevap
13Cevap
Ciddi derken evlilik yolunda birini mi ariyorsun yani?
Evet , muhafazakar , evlenmeden cinsel hayat yaşamak istemeyen biri en fazla ciddi bir sevgili dönemi geçirmek ister, zorla kimsenin ümüğüne evlen diye basacak halim yok
Ya boyle birini sanaldan bulman zor genelde sanalda eglenmek icin aciyolar ve bence sadece sanalda degil gercekte de boyle bi sey bekleme sen evlilik icin birini ararsan bulamazsin buldugunla da mutlu olamazsin birak o tesaduf olsun
Sanaldan kimseye güvenip cevap vermiyorum, sadece instagram da adı sanı belli diye birine cevap vermiştim , açık konuştu, ilişkimde cinsel hayat isterim dedi, görüşümü öğrendi , ona uymayınca takipleri bıraktık,
Bir de görücü evlenmek isteyen var, benim aradığım değiller, benim dediğim de o tesadüflere nasıl denk gelirim
Hâlâ denk gelse diyosun bekleme o zamanla cikar sen arkadas edin erkek cevrsi falan
Cinsel hayat arkadaşı arıyor dediklerin direk onu mu teklif ediyor ya konuşurken
Evet bunun içinde çok beklemiyorlar , bir saat bile doğru düzgün konuşmadan , görüşün ne diye sordu birisi, ben çok hızlıyım haberin olsun ve altta olmayı severim falan dedi, tam travmatik, biri de evli çıktı, pek şansım yok hep şerefsiz denk geldi
Utanmıyorlar da ya hem sosyal medyada kim olduğu belli hem de teklif ediyor. İnsanların iyice cılkı çıktı. Ben ondan sosyal medyadan hiç cevap vermiyorum çünkü görüyorum adamların takip ettikleri üst üste artıyor kimi bulurlarsa bildiğin ava çıkıyorlar.
Kesinlikle öyle cılkı çıktı, bnde cevap vermiyordum, mesleğinden güvenilirdir dedim ama meslek insanın kişiliği değil sonuçta
Aynen valla sonra da kadınlar neden cevap vermiyor egolu diyorlar. Kendilerine dönüp baksınlar tam yüzsüzlük.
burada talip çok olur
Buradaki herkes takılmalık davranıyor, ciddi olmuyorlar
Alnına ciddiyim yazısı as
Hahah
Oluruna bırak fazla takma o seni bulur.
Dershaneden bulursun.
Takma yaaa nasip kısmet bu işler
acele etme okuluna bak
Çok tuhafsınız böyle kendine çok zarar verirsin
Sebep, neyim tuhaf ve nasıl kendime zarar veririm anlamadım
Uzun anlatırım ama şahsi yazmak isterim
Kaç yaşındasın