Daha yeni okuldan geldim eve girdim kapının önünde bunu ben de düşündüm acaba adını yazsam beni affeder mi ya da tekrardan işte bir arkadaşlık için şans verir mi filan diye ama yok ya böyle çocukça Ergence şeyleri sevmiyor hem de nereden görecek arada 10.000 km var ben yurtdışındayım o Türkiye’de jdjfjf
Sana aşıksa aaaa oha be benim için neler de yapmış vay anasını sayın seyirciler vay vay vay deyip havaya girer.😂Ama sevmiyorsa ay şu sümsük de bir düşmedi yakamdan, bak şimdi de benim için karı ateşle love'lamış, falan der. Sevdiğine eminsen yap gitsin degilsen sal gitsin. Yuksek ihtimal trolsun yorumuna gül gitsin😂
tabi bi anda bunu görünce sever zaten :) sevgi varsa vardır yoksa böyle şeylerle erkekler etkilenmez. ruhu ve gururu okşanır belki ama sevmesini sağlamaz kadınlar kendi etkilendikleri şeylerle erkeklerin de etkilenip seveceğini düşünüyor maalesef
Üniverstede evin önündeki asfalta yağlı boyayla adımı yazmıştı aptalın biri. Tinerle ne uğraşmıştım silmek için, konu komşuya karşı ne utanmıştım yaa. Şimdi gülümseyerek hatırlıyorum☺️
Bu kadar uğraşma seni seviyorum de reddederse aldırma sonuçta düntanın sonu değil arkadaşınsa ve öyle aşık olmuşsan büyük bi ihtimalle alacağın cevap" seni arkadaş olarak görüyorum " olur. Tıpa tıp aynısını yaşadım