Sevgilinizden şüphe duyduğunuz anda ayrılır mısınız?

Şüphe duyulan ilişki ne kadar devam edebilir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide şüphe varsa ben yokum. Kafamda kurmalarımla meşhurum. Şüphe ettiğim bir ilişkide durursam kafayı yerim kurmaktan. İçim içimi yer. Hem kendimi huzursuz ederim hem onu. Ayrıca beni şüpheye düşüren insan yanlış insandır. Seven insan hiçbir şekilde ilişkisine şüphe sokmaz diye düşünüyorum.
Şüphelenmeme neden olacak davranışları varsa bilirim ki bunun sonu mutsuz bitecek 🙂
Öyle her şeyden şüphe duyacak biri değilim, bu çok paranoyakca olur. Belirgin tutarsızlıkları, belirsiz tavırları, gelgitli ruh halleri varsa o zaman ister istemez şüphe duymaya başlarım. Sonu da ayrılıkla gelir zaten.
Evet benim için ayrılık sebebidir.. Yani eğer şüphe ediyorsam ve şüphelerim doğrultusunda makul bir cevap alamıyorsam ve haklıysam kesinlikle bitiririm.. Keyifli geceler..
Şüphe duyarsam sorarım beni tatmin edecek bir cevap verirse büyütmem fakat tatmin edici bir cevap alamazsam ve şuphelenmişsem asla boşa çıkmaz şüphem...
Cevap
62Cevap
Erkekleri bilmiyorum ama biz kadınlar şüphe ediyorsak mutlaka doğru çıkıyor
Şüphelerim doğru çıkarsa, elbette
Kanıt gerek elbette katılıyorum balım🙆
Evet kanıt olmadan hiç bir şeye inanmam 😅
Genelde şüphelerim gerçek çıkar
Erkekler bana kalırsa şüpheye meyil verecek durum ve davranışlarda bulunurlar daha çok bayım
Kıyma birazda soğan koy baharatla cızbız olur
He yaa dimi.. ama dikkat et şüpheci olma ya kıymada soğan yoksa
Zaten yemek yerken şüpheyi, şüphelenirken yemeği düşünmezsin:)
Takipteyim takipte kal:)))))
Sana aşık mi oldum sandım hemen heveslenme azcik peşimden koş😂😂😂
Çirkinlerin canı yok mu, nr çirkin erkeklerin yanında güzel kadınlar vardır bayim:))))
Ben diyorum ki kadın şüphelendirmez erkek şüphelendirir.. bi arar 5 aramaz, bi sorar 3 sormaz.. aytende bekler saf ayten :)))@emre00
O zaman ben saf kadın tarafında olayım.. hiç şeytanlık yapmadım ne yalan söyleyeyim. şeytan kadınlardan uzak durun arkadaş aklınız nirrrdee..
Şüphe duyduğum anda değil, o şüphenin sonuna kadar üstğne gider, bulurum öyle bitiririm ki hiçbir açık kapı ya da "acaba" kalmasın diye...
şüphe varsa
aşk yerini terk eder..
aşk terk edince ayrılık kapıdadır..
Şüphe, seni içerden diri diri yiyen bir kurtçuk gibidir.
Şüpheyle hiçbir güzel duygu birarada barınamaz.
Hemen ayrılmam elbet ancak devam ederse şüphem ya da şüphemi destekleyen bir şeyler görürsem biter.
Bir şeyi kanıtlamadan ispatlamadan süpheler ve kuruntular yüzünden ayrılmak ne kadar doğru sizce?
Bence değil. Hatta şüphe duyulmayan ilişki bile yoktur. Herkes ufak tefek şüpheye düşmüştür ilişkide.
Paranoyak birisi ile beraber olamam ayrılık sebebidir ama şüpheye düşen kişi için değil benim için ki bunu bir kaç kere yapar bende olmadığını ispatlarım ama her seferinde tekrarlanacagina emin olduğumda bırakırım
Kesinlikle ayrilik sebebi ve emin ol zaten o suphe icinize dusmusse mutlaka bosuna degildir denendi onaylandi boynuzlandim hasta kafada kuruyor muamelesi yapti bir an gercekten ben abartiyorum falan demistim ama kesinlikle oyle degil hele ki kadinlar cok iyi hisseder o suphe dustuyse emin ol bosuna degildir
Hukukta bir söz var. Şek yakini izale etmez diye. Yani şüphe gerçek hayatta var olan birşeyi değiştirmez. Ondan şüphe her zaman olabilir. Ayrılık sebebi olamaz.
Her suphe dogru cikacak diye bir sey yoktur. Bazen insan oylesine kafasinda kurabilir ama kafasinda kurduktan sonra davranislari degisirse ayrilik sebebi olabilir.
Şüphe insanın içini kemiren bir kurt gibidir. Çürütene kadar kemirir. Seni yiyip bitirmesine izin vermektense yok etmek en iyisi..🥀
İster şüphe duyan, ister şüpheli duruma düşen ol fark etmez. Eğer ilişkinin içine şüphe girmişse geri dönüşü olmuyor. O an biter. Bitmeli
Şüphe karakter biçimidir. Her insanin için biraz şüphe olmali ki attiği adımin ayağının altındaki toprak kadar sağlam olmasına yarar.
Elinde kanıt yoksa değildir.
Ben de elimde kanıt yoksa ayrılmam ama güven sorunu yaşarım. Şüphe duyduğum şeyi didikleyip dururum.
Güven duymak önemli. Şüphe güveni yok eder sil baştan başlamak gerekir. Bu da insanı soğutur. Herkes dürüst olsun. Yeterli.
Evet şüphe duyduğun bir insan ve ilişki yalnızca huzursuzluk getirir. Mutlu olmak zor olur. İçin içini yiyip bitirir..
Şüphe tek gerçektir. Güvenmemezlik ya da vs başka bir şeyler değildir bu. Güven versin o zaman aklıma şüphe düşmesin.
Sadece şüphelenmek bazı şeylerin bitmesi için bence bir neden olmaz. Ya yanlış anladiysaniz. Bu ne olacak.
Hayır değildir kanıt olmadan herhangi bir somut atılmamalı belki de sen kendi kendine kuruntu yapıp psikolojini bozuyorsun bilemezsin
Bence daha çok soğuma sebebi tabii kanıtlanırsa ayrılık
duyulan taraf için evet o evliliği sürdürmenin bir anlamı yok
Bu şüphe ortada ciddi bir güvensizlik oluşturduysa evet.
Durduk yere şüphe olmaz her zaman altında bir şey çıkar.
Şüphe ilişkinin sarsılmasını sağlar. Sarsılan ilişki dağılmaya mahkumdur
Şüphe ile kılınan namaz bile kabul olmuyorken şüphe ile ilişki yürür mü?
şüphe ile yaşamaktansa hiç o anı yaşamamak daha iyidir.
kes at gitsin...
Adı üstünde şüphe... Şüpheleniyorsam gözüm üstünde olur
Belki ayrılık için yeterli bir sebep değil ama ayrılığa götürecek sebep için güzel bir başlangıç
Kanıt yok şüphe çok kuvvetli ve başa çıkılmıyacak hal aldıysa evet.
Hayır şüphe icin ayrılmam ama eger suphelerimi reddetmiyosa ayrılırım
Şüphe duymuşsam söylerim açıklarsa konu kapanır. Şüphem üzerine olay çıkıyorsa bi şey vardır
Şüphe zaten sevgiyi öldürür. O yüzden olmayan bir şey için çabalamak da saçma olur.
Şüphelerim uzun soluklu olur ve aksini kanıtlayamazsam evet, ayrılık sebebi olur benim için.
Kanıtlanınca neden olmasın ya da sktrr edin kanıta gerek yok öyle şüpheyle yaşanmaz
Sebep değildir ama sürekliliği süreci hızlandırma sebebi olabilir
Şüphe duyuyorsam içimdeki kuşkuyu paylaşırım. Ayrılık konusu saçma olur.
Şüphe duyarsam bazı şeylerden emin olmadan asla ayrılmam ama karşı tarafın şüphesi varsa ayrılırım
Şüphe güvensizlikten kaynaklanır güven yoksa da bir ilişki yürümez.
Sebebi sonucu ne olursa olsun şüphe de olsa ayrilmam
Şüphe duyduğumda değil şüphelerimin kanıtı varsa ayrılırım
Şüpheler insani esinden sogutur bi süre sonra aşki oldurur
Şüphe evet bir sebeptir. Kadınların altıncı hissi çok kuvvetli eğer bir şeyden şüphelenmeye başlıyorlarsa hakikaten o işten bir şey çıkıyor.
Kartlar açık değilse diderim olay çıkartırım.
Şüphenin olduğu yerde sevgi zedelemiştir
Güven yoksa sevgi ölmeye mahkûmdur
Yani kısaca evet bu yeterli bir sebeptir bemce
Hemen olmasa bile illa ki ayrilir insan
Yani benim icim icimi yerdi acikcasi
Süpheyle yasamasi zor
Şüphe olan yerde sevgi azalır ve aşk kaybolur. Birine inanmiyorsam sevmiyorum demektir, net ayrilirim
Supe beslenir ve ihmal edilirse kesinlikle ayriligi davet eder ama giderilirse sadece bir gereksiz kaygi olur
İlişkide şüpheye düştüysen zaten o ilişki sağlam değildir Şüphelendiğim şeyde her zmn haklı çıkmaktan nefret etmişimdir ve her zmnda haklı çıkmışımdır
suphe ediyorsan guvenmiyorsun demektir guven yoksa saygi yoktur saygi yoksa sevgi yoktur hayirli olsun bitmistir bu iliski
Merhaba. Bazen evet, bazense bir yanılgıdır. Bir kadın şüpheleniyorsa bir sıkıntı vardır demek. Araştırın karşınızda ki, insanı.
Önüne geçemiyorsan kafanı çok yoruyorsa ayrılık mantıklı bir seçenek
Hayır ayrılmam ben kendi gölgeme bile şüphe duyan manyağın tekiyim
Şüphe ilişkiyi zedeler tabiki boyutuna göre ayrılığa bile sürükleyebilir.
kesin bilgi olmalı sadece şüphe duyulduğu zaman bırakıp gidilmez
Asla değildir olamaz soğutabilir ama asla söndüremez
Elbette insanın aklına 1 kere düştümü çıkışı yok
Şüphe varsa devam etmesinin bi manası yoktur ki
hayır. şüphemi aydınlatırım mutlaka
Şüphe adamın içini kemirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?