Yanımdaki tum kızlara tek tek isimleriyle hitap edip selam verdi. Bana bakmadı.
Kafedeydik herkese tek tek hoçakal dedi ama yine beni görmezden geldi. Ama her gun göz göze geliyoruz, onu bana bakarken yakalıyorum. Aynı sınıftayız ama aramızda normal arkadaşlık oluşmuyor, bana mesafeli davranıyor, diğer kızlarla samimi ve çok yakın davranıyor. Benim oturdugum sıraya oturmuş, ben sınıfa gelince kalktı başka yere oturdu. Oysa diğer kızlarla oturuyor, görüyorum. Derdi ne olabilir, neden böyle yapıyor
Kafedeydik herkese tek tek hoçakal dedi ama yine beni görmezden geldi. Ama her gun göz göze geliyoruz, onu bana bakarken yakalıyorum. Aynı sınıftayız ama aramızda normal arkadaşlık oluşmuyor, bana mesafeli davranıyor, diğer kızlarla samimi ve çok yakın davranıyor. Benim oturdugum sıraya oturmuş, ben sınıfa gelince kalktı başka yere oturdu. Oysa diğer kızlarla oturuyor, görüyorum. Derdi ne olabilir, neden böyle yapıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dikkat çekecek güya😅
Hoşlanıyor olabilir mi
Hemen söyleyeyim, çocuk yakışıklı mı
Ortalama normal
Sen güzel misin
Evet
Bu rezilliği ben de yapmıştım tamamen bu kız bana bakar mı reddermi acaba korkusuyla senin ona adım atmanı bekliyor ya da bir işaret.
Yakin arkadasimla bir sey konusuyoruz, ona dersle ilgili seyler soruyor vs ama ben yokmusum gibi hic bana bakmiyor, sen naptin vs demiyor. Mesela ayni odev grubundayiz, gruptan bi o bi ben varım ortamda ama grupla ilgili soracagi seyi bana sormuyor, gruptan diger arkadasim ortama gelince gidip ona soruyor. İnstagramda hikayelerime cok hizli bakiyor, coğu zaman atar atmaz bakiyor ama gönderilerimi hic beğenmiyor, surekli herkese begeni yapan birisi oysaki. Aramizda uzun mesafe oldugunda onu uzaktan bana bakarken yakaladigim cok oluyor. Oturdugum sirada kafami ona cevirip baktigimda bana bakarken yakaliyorum. Cok kısa sürüyor bu göz göze gelmeler. Resim cizen biriyim, resim cizerken gelip kimi cizdigime felan bakiyor. İletisimimiz cok az, siniftaki herkesle cok samimi, yanlarına gidip sohbete daliyor ama sohbete bende dahil olsamda benle konuşmuyor yani sadece ben resim cizerken yanima geliyor. 3 kisiyiz mesela, o, ben ve x kişisi, o ikisi yanyanalar ben karşılarındayım ve x kişisiyle konusuyorum ama o, x kişisinin suratina bakiyor.
Çok iltifat alan biriyim gerçekten ego anlamında söylemiyorum, sadece beni kendine layık görmüyor mudur? Çok duygusal birisi
Adamı daha fazla yorma bunları yapmak kolay değil, adamın tipine orta dedin sen de orta değil de güzelsen geri duruyor olabilir.
Sana açılır ve Red yerse bunu kaldıramaz o yüzden böyle davranarak senden tepki bekliyor niye böyle yapıyorsun falan demeni bekliyor.
Eğer teklif geldiğinde reddeceksen o çocuktan uzak dur ki olmayacağını anlasın kimse üzülmesin.
Bunlar hoşlanma mı aşk mı başka bir şey mi anlayamadım. Bana açılır mı sence? Aynı zamanda bende utanıyorum, diger erkeklere baya rahat ve samimi iletişim kurarken onunlayken donup kalıyorum 🥲
Hoşlanma bu tabi ki de, karşı taraf kesinlikle benim türümden 😅😂 bak sana şöyle diyeyim senin ile az da olsa iletişime ve arkadaşlığa geçiş aşamasını aşarsa (aşabilirse) diğerlerinden çok daha farklı davranacaktır… bence biraz iletişime geçmeye çalış, ders çalışalım olsun tavla oynayalım gel bir kafede vs vs utanılacak bir şey değil bir kızın bunları deresi. Baktın olmuyor hislerimde yanılmışsın, eskisi gibi davran.” Ben ortalama bir erkeğim aynı durumu ortalamanın altı bir kız bana yapmıştı. Sürekli beni kesiyor vs vs sınıfta arkadaşlarım bile farketmişti kızı farkettikleirnde benimle dalga geçiyorlardı mesela 😅😂 He kıza karşı hiç bir şey hissetmiyordum. Kız benimle 1 gram muhabbet etmezdi, böyle cesaretini topladığında ise heyecanlı bir şekilde kısa konuşurdu. Ben bir şey hissetmediğini için irdelemedim. Sen donuyorum vs diyorsun bir hoşlaşma var iletişime geç.)
@KaraaS peki sen hoşlandığın kıza karşı nasıl davranıyordun.. Bu arada açıklaman için teşekkür ederimm
Davranış olarak basıl açıklasam bilmiyorum. Bir şekilde aynı ortamda bulunmak adına bin bşr takla atıyordum.) ortak arkadaşları da katarak kafelere gidip oyun muhabbet vs aramızda daha fazla iletişim-muhabbet olması adına. Davranış olarak beni diğerlerinden ayıran pek bir şey yoktu yani.