Aynen böyle yapiyor. Yasi 52 ama göstermiyor. Ben 34. Hoslaniyorum diyor ama aramaz mesaj atması on parmagi geçmez. Ayni is yerindeyim benim müdürüm. Basta korkuları vardi sonra saldi kendini. Ona hic beklentim yok dememe rağmen hem hoslaniyorum diyip hem uzak gbi durması. Seni aramiyorsam istemiyorum anlamına gelmez demesi.. nasil bir psikolojide? Basta daha soğuktu istemiyorum devam etmek demisti smdi bana karşı daha sıcak ama adımları genelde ben atıyorum. Biliyorum yanlış çaba gösteriyorum uzak durmak için ama yapamadim. Ben ona bi konusalim yazdim yoğun olduğu için müsait olursam haber vereyim demiş. Ben ne yapayım? Birde o sizce hangi psikolojide? Bana en son biterse bitti derim zaten demisti. Bitiremiyor da.. Ben neyiz biz deyince adini sen koy dedi. Sevgiliyiz dedim tamam sevgilim dedi ama yazmıyor aramiyor. Durumlara bakiyordu bir ara sonra bakmadi neden bakmion dedim özlüyorum dedi ondan dedi. En son 2 gun önce bakmış. Nasil bir psikolojide lutfen cevap
Güncellemeler
+1 yıl
Bikac kez odasında görüştük sadece birliktelik olmadi sarılıyor bana duygusal bir sekilde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer