İçkili mekanda 1 bira iki kadeh şarap içtim midem bulandı lavobaya gidip kustum sevgilimde yanımda durdu peçete falan uzattı görmesini istemezdim beni öyle sizce rezil mi oldum?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gün gelecek sen s*çarken adam dişini fırçalayacak. Bunlar gayet normal sadece komikleştirmeye çalışmayın yeter.
Hahsldldmxldl asla öyle bir şey istemem saçmalama
Evlenirsen ya da aynı evde yaşarsan oluyor o ve emin ol gram soğuma olmuyor. Ama espirisini yaparsa atıyorum “ya aşkım gel bak ne s*çtım” falan derse o zaman pis soğulur o ayrı.
Hahshdndmdkdl ay iğrenç geldi ya
Komikleştirilirse iğrenç gelir tabi. Ama adap sınırları içinde yapılırsa gayet doğal. Adamın yüzüne gaz çıkardığın da olacak ona bakılırsa hani. Vücudun doğal işleyişine takanlar anca kendilerini sıkarlar.
Oha hsbsldmdldl ben asla yapmam erkek arkadaşımla da kaldığımız günler de oldu ama imkansız yapmam hiç bi zaman
Cinsel ilişkiniz düzene girsin tecrübelenip daha rahat ilişki yaşayın olur.. Kadınlar da oluyor öyle.
Bilmiyore
Özele gel anlatayım falan hiç demem. Kimseyi özele çağırmadım çağırmam ama istersen başka soruların varsa buradan anlatırım.
Şu an aklıma gelmediiii senin geliyorsa söyle
Ya edepsiz görünmek istemem o yüzden sen aklına geldikçe sorarsın. İsmim belli adım belli.
Yani rezillik değilde sadece dikkat et insanlık hali olabilir zaten sevgilinmiş seni toparliyamiycaksa yanında hiç durmsın
İçme daha fazla dedi aslında ben içtim dinlemedim mxmddlldld belamı buldum
Olsun o senin sevgilin seni her türlü toparlaması lazım 😂😂
Toparladı da ne düşünmüştür acaba
Valla kötü düşünüyorsa sevgili olmasın mekanda tanıştığı bir kızla gitmiyor sonuçta
Anladım
Yani ortada rezil olunacak bir durum yok. Yaşadığın çok insanı bir olay onun haricinde o sevgilin sonuçta yabancı biri de değil. Kafana takma.
Bir gün oralarda oralarda düşer kalırsın... Sen seni meyhaneye götüren adamdan hayır gelmez
Insanlik hali bundan sorun yaratan biriyse zaten yaninda olmasin hic canini sıkmana gerek yok
Gerçekten midesi bulanmamış mıdır ya
Yok be ne olacak
Ne düşünmüştür senceğ
Seviyorsa Allah seni ne etmeye eşek sıpası diyip geçmiştir sevmiyorsa aw 2 kadeh içki içti gto başı dağıttı akşam eve gidince bi ckym demiştir argo tabirle
Hshsjwlsldmskelsl götü başı dağıttığım doğru ağlıcaktım midem çok kötü oldu ama evime bıraktı uyudum kdmdkd
O zaman mutlu ol ilk tercih baskın olmuş 😂😂😂 işte artık içeceksen bile bi bira ya da etin yanına bi beyaz şarap mis 😂😂😂
Hansndmddlldshah normalde de içeriz ama ilk defa böyle oldu halsiz kaldım kustuktan sonra da iğrenç bir gündü
Tatlı olur be aslına bakarsan 😂😂😂
Ben severim bilmiyorum tiksinmem de öyle eğlenceli olur 😂😂
Ay erkek arkadaşım da çok masum gözüküyordun çok tatlıydın diyip duruyor saçmalama diyorum hajslelemdldlx
Demekki oda benim kafadan arabada filan da uyuduysan bide yandan bakışlar olmuştur sıcak üfleyen petekler üstüne bide montu örtüyse mis 😂😂😂
Uyudum halim kalmadı hshdlflcöcl
Gahahahaha manita bide yüzünü sevmiştir sen uyurken aboooo😂😂😂
Hahsleşdöxldş sürekli saçlarımı okşar ve ikide bir durdurayım istersen diyip durdu söyleniyorsun diyor ben ağlıyorum dkdleleşfl offff gerçekten utanıyorum o gün aklıma geldikçe 3 gün geçti hala unutamıyorum
Laaannn benim manitsin ya sen ne işin var burada senin dermişim hahahahaha o zaman daha büyük bi utanç 😂😂😂😂 kanka valla kasılma gerçekten erkek gözüyle bakıyorum cok tatlı olur 😂
Hahsjwpdldmeshhs ankaradayız sende ankaradasın korkutma beni dldmeldşfl
Korkma korkma manyak korksan neye yarar sende burdasın bende diyelim öyle bir şey oldu iki tarafta burada oldugu için ses çıkarmaz tanısa bile de ben değilim 😂😂
Hahdjdneldld siz kimdiniz pardon çıkaramadım
Ben Ankara’nın gariban bi halkın bireyiyim hanımefendicigim😂😂😂
Siz kimdiniz acaba 😂😂
Ben de Ankara'da üniversite okumaya çalışan bir kız çocuğu hahskdlcldl
Coook güzel
Coook güzelll ben ankaralıyım bak kurtardın hadi manit değilim 😂😂 ben Çanakkale de okudum kız cocugum 😂😂 18 Martta bilirmisin 😂😂
Bilirim tabiki ahshekeldlld bende gazide okuyorum m. o dkflfl
Gazi güzel üniversite hangi
Bölüm kücük cucugum 😂😂😂
Mimarlık cağnım
Owwwww mimar hanım kendime bi ev yaptırmak istiyorum ancak fiyatta anlaşa bilirmiyiz bilmiyorum siz biraz pahalı ister gibisiniz cünkü dünyanın en iyi mimarısınız demeleri umudu ile 😂😂😂😂😂
Hahskdldld inşallah o derecelere gelirim de
Gelirsin gelir İnan yeterki 😂😂 kafayı çekip cizim yapma bu dünya bi pizza kulesini daha kaldıramaz ama 😂😂😂
Hahdnelfldl başka türlü çekilmiyor bu bölüm anam ağlıyor
Desene akşam bi acıyorum 100’lük rakı bide yanına haydari beyaz peynir ama yarım yağlı tuzlu limonlu ayva havuç salatalık misss ohhh canım cekti 😂😂😂😂
Seni anlatacam derken agızım sulandı Allah seni ne etmeye 😂😂😂
Hsmdlesjhssh rakı da ben uçuyorum 2 kadehte yokum skdldşe
Rakı candır rakı içen kadın ise canandır 😂😂 rakı cok uçurmaz gibi ama senin uçuş takımları hep açık gibi 😂😂😂
Hsjepwğeğxldl nasıl uçurmaz ya çok ağır
Luk diye şat atarsan uçurur yudum yudum içersen Çakır olursun missss 😂😂😂
Sevgilinle bi gün adabımuhabete git bak orada iç rakıyı canlı müzik eşliğinde missss türkü bar degil elit yer😂😂😂
Tamamhzhdjddk aklımda bulunsun
Bulunsun kesin git bak Google amcadan bak fotolarına filan ama bayılma orada da 😂😂😂
Hahskeleldldl her an her yerde bayılıp kusabilirim harika rezil bir özellik
Hahahahahahaha olsun olsun tatlı olur bebek gibi işte 😂😂😂😂
Hayır rezil olmadın.