İnstagramdan surekli birilerini ekleyen biriyle olur mu?

Arkadaşlar biri var. İlişki yürütmeyi bilmiyor. İkimizinde yaşı genç ciddi ilişkilerimiz olmamış. Ben birinin üstüne düşmeyi sevmem o da aynı şekilde. Kişilik olarak saf birisi. İlgiyi bir kızla nasıl konuşması gerektiğini vs çok beceremiyor. Ama sürekli instagramda birilerini ekliyor. Genel olarak erkekte olsa kadınları da ekliyor. Amaç ne yani. İliskilerimde hep bu sorunu yasadim. Neden yapiyosunuz erkekler bunu anlamıyorum. İlişkimde boyle şeyler yaşayınca etkileniyorum kalbim kırılıyor. Kadınlar hissettiğimi anlayacaktır. Düşünceleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar böyle şeyler bana aptalca gelirdi ama kimsem yok sizle paylaşmak istedim. Bugun doğum günü diye mesaj attım. İnstagraminda yine takipçileri artıyor benle konuşurken bir yandan birilerini eklemeye devam ediyor. Tersledim hemen iyi geceler dedi. Muhtemelen birileri yazdı onlarla muhabbet ediyor. İğrenç hissettirdi bu bana kendimi.
Güncellemeler
+1 yıl
Astrolojiye inanıyor musunuz bilmiyorum. Bu çocuk kova burcu. Kendini seven birisi kovadan uzak dursun. Bağımsızlar özgürlüklerine düşkünler bağlılıkları yok kendi halinde olmayı seviyorlar.
İnstagramdan surekli birilerini ekleyen biriyle olur mu?