Arkadaslar bizim bir arkadas grubumuz var 4 erkek ve bir kiz olacak sekilde 12-13 yillik arkadasiz ama iclerinden birisiylede cocukluk askiyiz yani ilkokulda falan hep birlikte oturuyorduk surekli arkadaslarimizin yanina gidip benimle evlenecegini soyluyordu daha 8 yasindayiz bende utaniyordum buyuduk ortaokulda sevgili falan degiliz dostlugumuz devam ediyordu. Bu sene universiteye giducegiz ve benim arkadas grubumun hepsi o okuldaydi ben de oraya gecmistim iste okulun muzik odasina falan gidiyorduk ben ona gitar calip sarkilar soyluyordum. Sonra o arkadas grubumuz bizim eve falan geliyor arada takiliyoruz aileler falanda yillardir tanistigi icin gidip gelmede veya biryere gondermede sorun olmuyordu. Iste dedim gel birgun bize diye sevgilime geldi birlikte mutfakta sufle falan yaptik goturduk hatta annem tadina falan bakti simdi nasil bu kadar rahat aile diyecekseniz ailemde 10 yildir cocugu taniyor arkadaslarimdan ve eve gelmelerinden yana sorun yok zaten. Kucuklukten gelen bir dostulugumda oldugu icin iyi anlasiyoruz. O da beni kendi memleketine goturmustu babasi falan surekli sehir disinda diye onlarla gorusturmustu. Cok iyi gidiyor hersey. Bu sene universiteye baslayacagiz arkadas grubumuzla birlikte komple ayni sehirde hatta komple aparti kiralariz ya da ev tutariz aileler falanda konusmustu bunu. Ama sevgili oldugumuzu sadece bizim grup biliyor. Sorum erkeklere olacak
Bizim gibi hikayeniz oldugunu dusunun ve kiz arkadasiniz sizi optu ne dusunursunuz? Yanlis anlar misiniz
Bakin bu duruma gore konusun yeni tanistiginiz bir kizmis gibi dusunmeyin. Ilk opucugu erkegin mi yapmasi onemli yoksa ben yaparsam yanlis anlar mi?
Birden opersem hosuna gider mi yoksa karsi taraftan mi beklemeliyim
Bizim gibi hikayeniz oldugunu dusunun ve kiz arkadasiniz sizi optu ne dusunursunuz? Yanlis anlar misiniz
Bakin bu duruma gore konusun yeni tanistiginiz bir kizmis gibi dusunmeyin. Ilk opucugu erkegin mi yapmasi onemli yoksa ben yaparsam yanlis anlar mi?
Birden opersem hosuna gider mi yoksa karsi taraftan mi beklemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
? ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat