Arkadaşlar biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz. Ben 22 yaşındayım sevgilim 24 yaşında. Baya ciddi düşünüyoruz ama problem şu ki sevgilim kız kardeşimle çok samimi, fazla haşır neşir oluyolar. Kardeşim de daha 17 yaşında.
Sevgilime bu güne kadar bir şey söyleyemedim tabii, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum. Ama cidden sarılmalar, dize oturmalar, kol kola girmeler, öpmeler vs.! Sevgilim bunları kardeşimi cidden kız kardeş gibi gördüğü için yapıyor ve izin veriyor ki biz zaten 4 yıllık ilişkimiz dışında çocukluk arkadaşıyız, ailelerimiz de aile dostu yani.
Ama kardeşim bugün bana resmen sevgilim hakkında "İlker (yanındayken abi diyor yanında değilken yok?) bence bana aşık, elinden alıcam senin" dedi kan beynime sıçradı sinirlerim bozuldu.
Sevgilime de rahatsız olduğumu belli etmek istemiyorum, dediğim gibi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmaz. Ne yapmalıyım ya?
Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz. Ben 22 yaşındayım sevgilim 24 yaşında. Baya ciddi düşünüyoruz ama problem şu ki sevgilim kız kardeşimle çok samimi, fazla haşır neşir oluyolar. Kardeşim de daha 17 yaşında.
Sevgilime bu güne kadar bir şey söyleyemedim tabii, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak istemiyorum. Ama cidden sarılmalar, dize oturmalar, kol kola girmeler, öpmeler vs.! Sevgilim bunları kardeşimi cidden kız kardeş gibi gördüğü için yapıyor ve izin veriyor ki biz zaten 4 yıllık ilişkimiz dışında çocukluk arkadaşıyız, ailelerimiz de aile dostu yani.
Ama kardeşim bugün bana resmen sevgilim hakkında "İlker (yanındayken abi diyor yanında değilken yok?) bence bana aşık, elinden alıcam senin" dedi kan beynime sıçradı sinirlerim bozuldu.
Sevgilime de rahatsız olduğumu belli etmek istemiyorum, dediğim gibi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmaz. Ne yapmalıyım ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Siz evlenseniz ilker gerdeğe seninle değil bacınla girecektir.
Aklını başına al.
Sevgilime güvenim tam, en azından şimdilik ama kardeşimin bu halleri hem sinir bozucu hem de korkutuyor. Ya ileri giderse
Sevgilinle konuşma kardeşinle konuş bune ya kıza bak.
Ne konuşacağım terbiyesiz işte ya laftan anlamaz
Bence konuş hadi diyelim laftan anlamadı ailenle ile konuş böyle böyle de. O da bir işe yaramadı artık tek çare sevgilin ile konuşmak. Sevgilin ile konuş o zaten seni seviyor , kardeşin ile bu kadar içli dışlı olmasının sebebi de kendi kardeşi gibi görmesi onun bir art niyeti yok bence.
Şimdi onunla konuşsam kıskandı korktu olacak. Onun dışında aileme nasıl anlatacağım ki bunu. Kardeşim kasarlik yapip sevgilime yavsiyor mu diyecegim.
Tabiki de böyle diyeceksin. Kusura bakma ama Kardeşin terbiyesiz ve utanmaz gider bir b0kluk yapar sonra olan sana olur. Git ailene bu böyle dedi de böyle davranıyor de
Kardeşin küçük bir şırfıntı ve dediğini de yapar. Fazla samimiyet p! ç çocuk doğurtur.
Zayıf kurgu. Kardeş yerine kuzen daha gerçekçi olurdu.
Ya sevicem sizi de ota boka kurgu yazıp durmayin şurada ciddi bişey anlatiyoruz inanmadiysan yorum atmayiver
Zuhahaha asıl ben senin aklını seveyim. Öylesi daga zavallıca. Siz leyla ve nejla mısınız zuhahaha yaprak dökümü mü bu olm fnrleşg. @greenblood çok dolusun diye mi dünyanın en saçma başlığı için duyar kasıyorsun. Sana mu sorucam ne yapacağımı slk bayan seni.
@GreenBlood kalın bacaklı bir dananın ne dediği umrumda olmaz. Şişko seni.
@GreenBlood Ne kıskanıcam şişko kolların pehlivan gibi git güreş tosunum
Aynen hadi kopek gibi havlarsin anca
@GreenBlood ne dolusun aşağıladığın kızın yorumlarındasın iki saattir ge diyip geçemedin. İyi yaktım ardını. Hahaha ama sıkıldım senden.
Haraketleri pek normal bir şey değil bence fazla samimiyet iyi değildir.
Söyle bence aklına gelen başına gelir.
Bir şey olmaz sadece sinirlendirmeye çalışıyor kardeşin seni
Kardeşini veterinere götürüp kısırlaştır
onlar o isi pisirmis, sen gec kalmissin
Öyle bir şey yok?
tamm
Böyle dedi diyip mesafe koydur
Bence ailene söyle direkt
Aileme ne dicem
Oha ateş olmayan yerden duman çıkmaz