Günümüzde maalesef birçok genç kadın bu konuda kendini kandırarak İleri yaşındaki adamla parası için evlilik yapıyor, ama işin gerçeğini kalacak olursak belli bir süre sonra o insan da hayatını garanti altına alarak yani mal varlığını bir şekilde garanti altına alarak hayatında olan genç kadının ömründen çalmaktan başka bir şey yapmıyor.
Bu yüzden Evet günümüzde ekonomik şartlar 1. Planda gelmektedir Ama şu da bir gerçek bir insanın malının üstüne konmak haksız yemeye çalışmak insana ne mutluluk getirir ne huzur getirir.
Avrupada 90ına dayanmış bir kontes bölgenin en güzel genç kızına talip olur. Kızın ailesi çok fakirdir ve genç kıza yavrum ne olur kabul et hem bizi hem kendini bu fakirlikten kurtar diye baskı yaparlar. Zaten onlara göre kont yakında ölür ve kızları da mirasa konar diye plan yaparlar. Genç kız en sonunda kabul eder ve 40 gün 40 gece bir düğün yapılır. İlk gece kapı çalınır genç kız içerken seslenir. Kim o Benim sayın kontes sevgili eşiniz... Sayın kontum malum düğün çok yordu. Kont gider 2. gün 3. gün 5. gün derken hergün bir bahane ve yine bir gün kapı çalar tık tık tık ve yine bir bahaneyle karşılaşan kont tekrar kapıyı çalar bam bam bam ve bağırır sayın kontes sayın kontes sen benim kapıyı neyle çaldığımı biliyormusun? 🤣🤣🤣 Olur mu olur‼️
Dedeyi etkilersen dediklerini yaparsan miras senin olur herhalde başkası yoksa tabi ama biraz saçma geldi sirf fakirlik için zengin dedeyle beraber olmak istiyorsun
Klasik kadın kafası işte bu dünyaya birseyler başarmaya değil sömürüye gelmişsiniz dünyadaki milyarder kadinlar listesine bakarsanız harry poter ın yazari hariç kendi hakkiyla milyarder olan başka kadın yok bu da en büyük kanıtı.