Sevgilimle buluşmaya vakit bulamıyoruz. Aynı iş yerindeyiz sadece haftada 2 gün çıkışta bir saat vaktimiz var. O zaman diliminde ya künefe, döner yemeye gidiyoruz, ya kahve içmeye. Hiç yakınlaşma fırsatımız olmuyor, öpüşme dahi yok. Kendisi de diyor ciddi ilişkiye döndük diye 😂
Zaten iş yerinde tanımamazlıktan geliyoruz. Sizce bizim ilişki böyle yürür mü? Arkadaş gibi takılıyoruz. "Şuana kadar en mesafeli olduğum kızsın" diyor. Bende olabildiğince kendimi ağırdan alıyorum
Zaten iş yerinde tanımamazlıktan geliyoruz. Sizce bizim ilişki böyle yürür mü? Arkadaş gibi takılıyoruz. "Şuana kadar en mesafeli olduğum kızsın" diyor. Bende olabildiğince kendimi ağırdan alıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bitirir. Yani işyerinde birbirinizi gördüğünüz için yine iyi ama uzun vadede zor böyle.
İş yerinde de birbirimizi zor görüyoruz günde yarım saat anca görebiliyorum oda uzaktan 😂
Eğer görüşülmüyor veya görüşülemiyorsa buna "sevgili" denebiliyor mu ki?
Bence sizin iş evliliğe gider
Oo gelin olmuş gidiyorsun diyosun yani 😂😊👰
Evett ne güzel işte ahah.
yürür neden yürümesin.. her şeyin bir zamanı var..
Kendisi ayrılmayı düşünmüyormuş zaten sen ayrılcaksın diyor, zamana bırakırsak normale döner mi diyosun
yaa iş yeri aşkları biraz sıkıntılı hele boyle kaçak göçek işler.. ilk başlarda heyecan vs oluyor da sonra ne o oyle liseli aşıkmıyız m.. k oluyor... eğer bir elektrik varsa aranızda muhakkak bir akım da olur.. fizik bçle diyor yani :D
İş yerinde saklamak mümkün değil ki 1 aydır sevgiliyiz. şu an 3-4 kişinin haberi var mesela. Yakında herkesin haberi olcak sonra al başına belayı 🤦🏻♀️ Dışardan manita yapsaydım daha fazla görüşme imkanim olurdu ya 😂
yanlış anlama ama bana verdiğin enerji manita yapmak için yapmışsın giibi geldi.. en azıdna burada yansıttığın duygu o.. 1 ay birlikte hafta sonu takılmak için iyi bir sure evet yakınlaşma için bazılarına göre erken olabilir. ama en azından bir yemek bir elele tutuşma olabilirdi.. çocuk iyiyse bu devirde zor biliyon bence kaçırma elinden :d
Ben kimseye güvenemediğimden dolayı eğlencesine görüyorum. Aşığım evlenmeyi düşünüyorum diyecek halim yok 😂 İlk bir hafta içinde el ele tutuşma oldu, o gün baktım Rus bir kızın telini, instasını eklemiş. Ben sinirlenince sildi ama o günden sonra amuda kalksa güvenmem 🤷🏻♀️ Çocuk iyi bu arada dil biliyor, özgüveni yüksek ama gidersen yol orada diye rest çekiyorum benim gibi ağır, sadık kızı nerden bulcak 😎
yürü beaa kadına yakışan en güzel şey şu özgüven... durumu tek olayla yargılama. adam belki cidden sadık olacağı birini arıyordur.. ama sen kararını vermişsin.. ağzıyla kuş tusa ıı ııhh zor.. ancak ve ancak senden biraz uzak durmalı kendini özletmeli ama unutturmamalı.. tabi bunun için bu süre zarfında seni etkilemiş olduğu bir kaç davranış olmuş olmalı.. yoksa sen mantıken bitirmişsin ruhen de eehh ben ayrılmım o gitsin bi de vicdan yapmim derdindesin... iş yeri için de bahane hazır.. bi denedik baktık olmadı uzatmadık..
Yok beni asla bırakmazmış, şu zamana kadar çıktığı kızlar bunu terk etmiş öyle diyor 😂 Valla sadık köpek bulmak zor bu devirde fkdkdd bu arada iş yerinde hemen çıkıp ayrılırsam adım çıkar millete malzeme çıkar 1 yıl sonra bile onla bu konuşuyorlardı diye hafızaya kazınıyor. Sonrasında başka biriyle sevgiliysen ikisiyle de konuşuyordu demeye başlıyorlar koz vermem kimseye
işte iş yerinde biriyle olmanın tehlikeleri.. sen bi yolunu bulursun tavisyeye ihticaın yok ama anlatmaya ihtiyacın var.. anlatırken çözüm üretenlerdensin apla sen..
Yani bir zahmet bitsin :D
Bitmesin kanka ne diyon kırk yılın başı bir koca bulmuşum valla hep bu şans gelmiyor 😂
Görüş o zaman :D
ne alaka hergun m u goruscez biraz ozlem olsun hergun dk basıda aranmaz ozlem ilişkiyi ayakta tutar
Kesinlikle bitirir, aynısını yaşadım çünkü
Net bir şey söylemek mümkün değil
Bitirir
bitirmez ama soğutur