Rahat edemediğim için ve çok konuştukları için sinirleniyorum o yüzden hemen uzaklaşıyorum bu huyumu nasıl bırakırım? 😔
Çok konuşuyorlar cins cins hareketler yapıyorlar
Durduk yere çığlık atıp deli gibi bağırıyorlar 😔
Hep bulaşıyorlar 😐
Kardeşim, yardımcı olmak için yazıyorum bunları..
İlk önceliğin , ‘ iletişim ‘ olsun , kızlarla iletişim halinde ol. Açık ifade et kendini , konuş.
Kızlar çok konuşur bu gerçek ama korkup kaçma , bu erkeklerin genelde yaptığı bir eksiklik. Bunu halladersen İnan gerisi gelir.
Dürüst ol
Açık ol
İletişimden kaçma
Girişken ol
İlk ben mi konuşayım? 😳
bir şey merak ediyorum, kadınlarda bu saydığın özellikler var mı yani, karşısındakini aynı yazdığın şekilde onun için yapmaya çalışıyorlar mı?
@Sedat82625 evet , ilk adımı sen at. Net.
@ascsacsadasd9856857 şahsım adıma konuşuyorum ki ben yapıyorum. Netimdir açık konuşurum
@ascsacsadasd9856857 onların g*tü kalkık bro bende öyle olduklarını bildiğim için hiç yüz vermiyorum konuşmuyorum hemen uzaklaşıyorum yav*ak yav*ak hareketler yapmıyorum herhalde ondan dolayı sevgilim olmuyor😔
@sedat82625 bu bencillerden hayır gelmez, çok istiyorsan dediği gibi,
sen konuş, sen at adımı,
daha sonraki süreçdede, her istediklerini sen yapacan, haberin olsun, bunu bilde yap ne yapacaksan.
karşılığında senin içinde bir şey yapmayacaklar haberin olsun.
İlk adımı atan konuşkan kız bir adım öndedir benim için
@apple-crow siz yapıyorsanız, beklemeniz hakknızdır, fakat diğer hemcinsleriniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
@sedat82625 "yanlış yanlıştır herkes yapıyor olsa bile, doğru doğrudur kimse yapmıyor olsa bile" belliki sen doğru olanı yapıyorsun, bu yüzden yalnızsın, takma o yüzden.
nedeni belli bunda yanlış hiçbir şey yok.
@ascsacsadasd9856857 yok bro kalsın okadar da değil 😄
@sedat82625 :D akıllı adam kendini belli ediyor.
çoğu erkek bunu anlamaz ama, hatta bundan zevk alıyorlar :ASDSADASDSA
çok s--lakça
@ascsacsadasd9856857 katılıyorum👍
Lütfen , başka yerde konuşun dostlar. Bana değilse yazmayın buraya. Boşuna bildirim geliyor habire.
Lütfen
@apple-crow son cümlemi yazmıştım :D
rahatsız ettiysek kurusa bakmayın, konuşma bitti :D
Olur
Teşekkürler herkese :)
Ben de pek başarılı değilim ama sanırım çok düşünmemek, utanmamak gerekiyor. Birini çok düşünürsen, detaylarla hareket edersen olmuyor bu sanırım. Bunun yolu da aktif olmaktan geçiyor. Sosyal medya özellikle yeni ortam sanırım.
Cevap
3Cevap
Kendi kişiliğinden vazgeçme. O ortamları az buçuk bende bilirim , maymun olmaya gerek yok.
knk inan sevgliye ihtiyacin yok ayrilinca veya kavga edinceki o psikoloji ve aglayarak gecem geceler hayatinda olmasin ha belki mutlu bi iliskin olur ama sonu genelde kotu bitiyor :)
2 tane sevgilim oldu ayrıldım biri aldattı diğerinide sevemedim ayrıldık
Bu arada ikisinin de adı Aleyna ydı
iste bundan dolayi iliskiye ihtiyacın yok arkdslarinla mutlu ol
düşünmeden yap, düşünmeden konuş.
o zaman olur.
onursuzluk, gurursuzluk gerekiyor birde. yani haysiyetin olmayacak.
Oha * * öyle yapacağıma hayatım boyunca sevgili yapmam daha iyi
işin bedeli bu.
bende aynı fikirdeyim :D
kadınlar emrine köle arıyor, tabi %1lik istisnalar olabliyor.
fakat önerim şu hayatının merkezine alma şu love işlerini.
olursada mutlu ol olmazsada, en fazla hayatının tuzu biberi olsun.
sana bunun için laf söleyen o insanlarda, senden nefret ediyorlar. bilgin olsun.
çok uğraşılarsada yanlış insanlarla olmaktan iyidir de.
kadınlar hep ben hep ben der, ben o yüzden istemiyorum,
benide düşünen biri olursa, olur olmazsada olmaz, bu kadar benim için.
Genelde hemcinslerim yapmaz , bu gerçek. Doğru. Ama ben müstesnayım , ve maalesef kaideyi bozmam
Knk onların it ligini yapacağımıza çalışır pavyona gider 2 sevgili yaparız daha iyi parasıyla değilmi😂
@sedat82625 aynen öyle, ki bide onlar çalışıp para kazanıp bunu yapıyorlar bide :D sevildiklerini düşünmeleri üstüne, tam bir komedi.
bu dediğin mantıklı, fakat onlar anlamıyorlar.
ama istisnalarda var, onlara denk gelirsen, zaten senide düşünen biri olur, o zaman bakarsın yoluna.
ama olsada hayatının tuzu biberi olsun, merkezi haline getirme yeter.
Usta bak büyük konuşuyorum istesek her türlü sevgili yaparız bak yemin ediyorum 1 haftamızı almaz ama ya**ak olmadığımız için yapamıyoruz
Ya da ya**ak olmayı beceremediğimiz için belkide
seni istese sevse bile, bir şey yapmıyorsa, yalan sevmiyor, köle arıyor demektir.
sıradandır, toplum gibidir, yanlış bir insandır.
benim görüşüm bu.
böyleleriyle olacaksa, olmasın daha iyi, çünkü bir dediğini yapmadığında koyup gidecek, aldatacak insandır bunlar.
bencil yüzsüzler işte.
geneli için konuşuyorum, illaki farklı olanlarda vardır, oda bize denk gelmez :D
Knk biri bana öyle yaptığı için fazlasıyla bedelini ödettim beni aldattığı için ben de ağlayıp üzülmek yerine bende onu aldattım hem de kuzeni ile sonrada ayrıldım 😂👌
hahaha :D hak edene hak ettiği gibi.
ama üzeceksen, çeşke kuzenini kullanmasaymışsın,
yani hiçbir insanı kullanmasan daha iyiymiş.
ben mesela hiçbir insanı kullanmadan çok insanı üzdüm :D
ama hak etmiştiler, bende doğru olanı yaptım.
yıllarca ümit verip bak, sonra bakma, bi bak, bi bakma, bi bak, bibakma şekilde :D
delirttim.
sonra o a***k yavşa akıllanmadı, kıskandırmak için yine başka bir insanı kullandı, tam sakinlediğim yerde
daha çok acı çektirdim.
Usta gözüm dönmüştü kendimi boşlukta hissettim yaşamayan bilmez acayip derecede çok kötü oluyor insan dışarıya çıktığın zaman bile her yer sana dar geliyor bende intikam hırsı ile yaptım 😔
bak yapmanda problem yok, fakat doğru yolla yapsaydın, yani başkalarını kullanmasaydın.
her zaman bir yolu vardır.
çeşke kullanmasaydın :(
Onu en yakınından vurmaya çalıştım başardım da ama keşke yapma saydım başka bir yol bulsaydım
benim yolum daha iyi, hem kullanmıyorsun,
hemde daha acılı,
düşünsene, sana umut veriyor, geri alıyo, veriyor, alıyor
bunu yıllar boyunca yapıyor.
nasıl canı yanar insanın, bende aynen öyle yaptım.
şu an duralı çok oldu, fakat yoluma çıkar, ya da başka birine birdaha yanlış yaptığını görürsem yine yaparım.
şu yazdıklarımı bilse, beni bir kaşık suda boğardı muhtemelen :D ama yapacak bir şey yok, doğru düzgün bir insan olsaydı oda.
Bende çok denedimde olmuyir uğraşm8yom artık saldım
Denedim derken nasıl denedin ne yaptın ki?
O ortamlardan kaçma kardeşim otur konuş konuştukça açılırsin kızlar bizdendaha açık 😂
Kardeş iyi niyetli çok konustum bazi kisilerle ama karaktersizdi çogü insanlardan bir nevi tiksindim
Usta sizin orada ki kızlarda çok konuşuyorlar mı bağırarak kendilerini deli gibi yapıyorlar mı?😔
Ya kardeş kim niye öyle yapsın😂zaten öyle yapan delilerle konuşma uzaklaş
Hepsi öyle yapıyor * *
Bende anlamıyorum niye böyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?