En fazla nereden nereye kaç km yürüdünüz?
Neden yürüdünüz ?
Yürüdüyseniz !
Yine yürür müsünüz ?
Neden yürüdünüz ?
Yürüdüyseniz !
Yine yürür müsünüz ?
Kuş uçuşu yaklaşık 30 km olan yani ortalama 7 saat sürmesi gereken bir yolu, arazi ve kış şartları nedeniyle aralıksız (10'ar dakikalık 4 mola) 23,5 saatte yürüdük bir operasyonda. Mola veremedik çünkü tipi yüzünden donacaktık aksi halde. Bir daha yürümem.
Onun haricinde doğa yürüyüşü olarak saat başlarında 10'ar dakika mola ile 11 saatlik bir yürüyüşe katılmıştım İzmir'de. Toplam mesafenin 38 km olduğu söylenmişti. Bunu bir daha yürürüm.
8 km yürüdüm, 16km uzaktaki okuluma iki doğum günümde bisikletle gitmiştim heyecan olsun diye, 3. seferinden değişiklik olsun dedim yürüdüm; ama tabi yemeyeceğini bildiğim için yolun ilk yarısını dolmuşla gidip kalan yarısını yürüdüm :) Bir daha mı? bi dünya masraf yaptığım bisikletim varken yürümem artık ^^
kaç km eder bilmiyorum ama bi keresinde ankara altındağ belediyesinin ordan dikmen sokullu'ya kadar yürüdüm. 3.5 saat falan sürdü eve geldiğimde tansiyonum düştü sanırım başım dönüyodu dikmenden altındağa gitmek o kadar zorlamaz ama gelirken sürekli yokuş çıkıyosun o yüzden baya bi yorulmuştum
bende km hesabı yapamayanlardanım ama bı arkadasımın nısan alısverısınde sabah 9da evden cıkıs ve yemek molası vermeden 20*00de eve varıs 11 saat yurumustuk hem cenem hem ayaklarımda hal kalmamıstı. asla yurumem evlenecek yakın bırılerını gordugumde uzuyorum hemen :)
Cevap
9Cevap
kaç km bilemem ama bi kere kadıköyden teeee istanbul çıkışna kadar yürümştüm bi 4 saat belkide daha ffazla o zamnlar kopuktum biraz bide bakırköyden evime kadar geldm oda 3 saat fln sürdü son kez de memleketim rizede fenerin maçı vardı tplam 16 km yolu yağmurlu karanlık bir akşamda yürüdüm köyden rize merkeze uhuuu yine fenerin maçı olsa yine yürürüm ama kymaz :)
Sırf zevk için 653 defa yürümüşümdür, Acıbadem eski karakolun ordan Kadıköy'e. 653 kere de Evlendirme Dairesi'nden Caddebostan'ı say. Kısa mesafe ama çok kere.
Mesafe anlayışım pek yoktur.. Kaç km bilmiyorum
Kızılay'dan Bahçelievler'e yürümüştüm arkadaşlarımla. Armada'ya kadar gitmeyi düşünüyordu iki kafadar arkadaşım, dedim benden bu kadar :))
samsundan ankara ya yürümüştük...sebebini anlayan arkadaşlar vardır sanırım...
yine yürürüm herhalde...
Eminönü iskelesinden Pierre Lotiye kız arkadaşımla beraber yürümüştük 2 sene önce. Km. olarak bir rakam veremem ama baya var :) En uzun yürümem bu sanırım. Yine yürürmüyüm ? pek sanmam :)
nekadar yürüdügümüzü tam bilemem ama baya bi km yapmisizdir. okul ile gittigimiz ormanda kaybolunca deli danalar gibi dolanip durmustuk koca ormanin icinde 2 saat sonra bulundugumuza göre ve biz iki saat boyunca yürüms isek kac km yapar hocam? (:
1 ay boyunca hergün 5 km koşmuştuk :) en fazlada istanbul gezisinde yürüdük sabah 7 de evden çıktım gece 1 gibi gelmiştim:) 2 gün yataktan çıkmadım :D
3 gunluk parkur yapmistik, gunde ortalama 60-80 km arasi yuruyerek toplamda 220 km tamamlamistik ( aksamlari kamp kurup 3-4 saat arasi ancak uyuyorduk )
Askerde 09:00 'dan akşam 20:00' a kadar arazide yürümüştük. Hemen hemen 10 saat yürümüşüzdür molalar hariç. Arazide ortalama 3 km hızla yürüdüğümüzü varsayarsak. 30 km yürümüşümdür. Yine olsa yine de yürürüm.
bütün bir gün şehri tanımak için yürümüştüm. her gün yürüyorum ama daha kısa mesafeleri.
bugün bir şey okumuştum orda ayaklar fikirlerin tekerleği diyordu. bu yönden de faydalı bir işmiş.
bu yol nereye gider ?
Rize Ayder Yaylası'ndan yola çıkıp, Kaçkar Dağları'na gidip dönmüşlüğümüz var. 32 KM sanırım.
kaç km olduğunu bilmiyorum ama epey bi yorulmuştum.kartal dan maltepe ye oradan bostancı ya mahvolmuştu ayaklarım bak hatırlayınca yine acıdı:))
... Çanakkalede savaşların yapıldığı alanı yürümüştük,sanırım 20 km vardır.
küçük kumladan güzelyalıya hızlı feribota kadar yürüdüm yaklaşık 5 saat sürdü yolları ve uzaklıgı bilirsiniz bilmeyenler bi araştırsın.
ben bır gun ıcınde toplam 7 saat yürüdüm
10km koşmuştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar