#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Güzel yemekler hazır... Fakat "o"nun umurunda bile değil, yemek yiyemeyecekmiş!!! Triplerden trip beğenir misiniz? #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Sevdiğiniz erkek/ kadın için şahane bir akşam yemeği hazırlasanız, kendisi eve gelince yiyemeyeceğini söylese trip atar mısınız?
Neden yiyemeyeceğini önce bi açıklasın, sebebi geçerliyse sorun edeceğimi sanmıyorum öteki türlü o masanın bacağını yediririm ona ama ağzından değil mabadından 🙄
İlk önce ne kaçırdığını gösterir, sonra empati söyler bir kenara oturur beklerim. Kavga etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü tepkiler sessiz şekildede verilir hatta o zaman biraz daha etkili olduğunu görüyorum. Daha çok dikkat çekiyor.
evlendikten sonra ilk sevgililer gününde yemek yapıp güzel bi masa hazırlamıstım, hediye vs. ascıyım yemekleri kendim yaptım. işten çıktı eve geldi. yemegi yedik birlikte sonra tv karsısnda uyudu. son kutlamam oldu :)
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğiniz erkek/ kadın için şahane bir akşam yemeği hazırlasanız, kendisi eve gelince yiyemeyeceğini söylese trip atar mısınız?