Kadın kadının kurdudur. Kadın şeytana pabucunu ters giydirir. Fakat her kadın bir olmadığı gibi her annede bir değil. Ayrıca kadın dediğinde cinsiyet akla geliyor anne dediğin şey tamamen farklı. Annelik duygusu içgüdüsel olarak kadın hamile kalırsa yükleniyor ki bazı kadınlar kürtaj yaptırıp kadınlığa devam etmek istiyor. Bazıları ise hiç hamile kalmadan şeytanlığa devam ediyor. Bazıları ise yumurtalıklarını bağlatıp anne olma ihtimalini tamamen ortadan kaldırıyor. Umarım kadın ile anne arasındaki farkı anlatabilmişimdir.
@Kurtkitap Ohoooo anladığını iddia ettiğin şey konusunda hemfikiriz. Anlatamadığım şey ise bir kadın hamile kaldığında gerekirse kendinden vaz geçmesi olayı. Yani hamile kalıp içinde bir bebek büyümeye başladığı zaman yeni bir duygu yükleniyor kapiş?
@Kurtkitap Hatta bunun bir önceki adımı bir bilim dalı ve belkide binlerce bilim insanı ömür çürüttü bu konuda ;) hatta hastanelerde üroloji deniyor bu bilime.
@Kurtkitap Gençsin ve sağlıklısın tamam anlaşıldı fakat herkesin genç ve sağlıklı bireyler olduğunu düşünmeni saçma buldum :) çocuk için uğraşan kaç karı koca var biliyor musun?
Konu bu değil ki. Benim çocuğum var zaten. Senin anne olmayan kadın şeytandır hipotezini saçma buldum ve buna içgüdü demişsin. İçgüdü denen şey sonradan gelişmez mesela bebekler emme kavrama içgüdüsü ile doğar aynı zamanda tüm dişiler annelik içgüdüsü ile doğar anormal bir biyolojik sorun yoksa tabii. Kadına şeytan deniyorsa dünya savaşlarını çıkaran taciz tecavüz uyuşturucu ve bilimum sapıklık yapan cinse ne deniyor bilemedim
@Kurtkitap Çocuğun varsa Allah bağışlasın ve Allah analı babalı büyütsün. Bekar bir kız iken hamile kaldığında ve bebeğin karnında hareket etmeye başladığında onu ilk kucağına aldığında ilk emzirdiğinde ilk altını temizlediğinde aynı duyguları mı yaşadın? Annelik duygun hep aynı seviyede miydi?
Bu çok saçma bir örneklendirme. İçgüdü ile sevgiyi karıştırıyorsun. Ben eşimi tanımadan önce de aşkı bilmiyordum öyleyse aşkta mı bir içgüdü? Hayır bir duygu. Kadınların dikkat ettiysen çocukluktan beri bir bebek bakıyormuşçuluk oyunu var hep bir bebekleri var. Kadınları üremeye teşvik eden bu içgüdü zaten. Her anne kadındır iki ayrı cins değildir çok biliyormuş gibi yazmışsın ama totalde sıfır sıfır.
@Kurtkitap İşte sorun orada Ben "annelik içgüdüsü" yükleniyor demedim "annelik duygusu" yükleniyor diyorum. Yani bu konuda da benim en başta dediklerimi şimdi söylüyorsun =) Yavaş yavaş dediğime geliyorsun hadi bakalım. Yazdıklarımı nerenle okuyorsun? Sadece gözünle bakma zihin süzgecinden geçir sonra analiz falan yap kapiş?
@Kurtkitap Herkes anne olabiliyor mu? Her kadın anne olamıyor diye biliyorum =) Ayrıca annelik duygusundan kastımın bebeğe karşı olan karşılıksız sevgiyi kastettiğimi anlayamıyorsan totalde fısır fısır fısır 3 fısırla uğurluyorum seni.
Herkesin anne olması ile ne ilgisi var? Bu biyolojik bir dorun dünyaya bu kadınlar erkek gibi mi geliyorlar? Oo duygu yüklenince kadınlar şeytanlıktan çıkıyormuş vat vay tespite bak. Bunu diyenin cinsi dünyayı ne hale getirdi
Saçma buluyorum, insanların zihniyetleri çok farklı bu konularda, annesi melek geri kalanı şeytan yok ya, her insanın her ırkın içinde kadın erkek olmak üzere iyisi de vardır kötüsü de, önemli olan o na bunu düşündürten etken nedir? Yaşadıkları Çevresi Yetiştirilme tarzı İçinde bulunduğu ortam vs vs Uzar gider ancak kadınlar olarak mesela çocuk dünyaya getirebiliyorsunuz tamam annelik babalık herkesin yapabileceği bişey olmuyor bazen maalesef ama buna rağmen muhatap olduğunuz tipler bunlar olmamalı, saçma
Anne de bir kadın ama bir kadının çocuğu ve kocasına davranışlarına farklıdır. Bu nedenle de böyle söyleniyor... Kadın çocuğuna davrandığı gibi kocasına davransın bakalım, işte o kadın o zaman kocasının gözünde de melek olur... Bu arada, soru efsane olmuş. Bugüne kadar sitede gördüğüm en iyi soru diyebilirim...
İki yüzlü buluyorum. Kadın tarafından doğurulup, kadın sütüyle beslenip, bir kadını öpüp koklayarak hamile bırakıp, belki günün birinde bir kızı olacak insanların "kadınlar şeytandır" gibi saçmalaması iki yüzlülüktür. Bir de ben hiç böyle düşünen gey görmedim. Ne hikmetse kadına sallayanların hepsi, günün sonunda kadını arzulayanlardan çıkıyor 🙃
Yaman bir çelişkidir. Bir kadın da gördüğü durumu genelleme yaparak lanse etmek başlı başına bir hatadır. Birinde gördüğünü her zaman görecek düşüncesi bir kere yanlış.
Anneme de melek demem o da bu gruba dahil. Tüm kadınların içinde şeytan yatar, en sessiz görünen bile sessizliğiyle seytanlığını konuşturur. Bize düşen de içlerindeki şeytanı ilgi sevgi vs. ile karnını doyurmak. Karnı toksa sakinleşir sevgi pıtırcığı olur, açsa metrelerce uzak durmak lazım
CAAR BU YORUMU HERKES GORSUNN eger boyle bir erkekle karsilasirsaniz yapmaniz gereken tek sey ambulans ve piskologu ayni anda aramaktir polisi onceden arayin ve adami piskologa tekme atarak goturun yerlerde surundurun ondan sonda ambulansi cagirin kendinizi daha iyi hissetmek icin kafayi siyirin eger erkegin dedigi sozu unutttuysaniz super eger unutmadiysaniz yuksek sesle nicki m dinleyin ve kfc yiyin bu sizi daha iyi hissettirecektir ayrica boyle diyen bir erkekle arkasassaniz onu hayatinizdan cikartin cancellayin ve bir cadilar bayrami partsine gidip melek kostumu giyin ve sadece atistirmalik olarak baharatli cips tercih edin
Kadınlar şeytan demiyorum ama annem de , kız kardeşimde az değil. Kadınların yaratılışlarında nefsani konunda biz erkeklerden farklılıklar var gerçekten. Biz erkeklere nasıl “odun” yakıştırması, algısı varsa kadınlarda da nefsani yönden bir ayarsızlık var bazı konularda.
Komik buluyorum açıkçası. Bu iki farklı rol karıştırılamaz bence. Cinsiyet farketmeksizin hepimizin içinde kötülük de barınıyor sonuçta, fakat çoğumuz annelerimiz ve babalarımız bu kötülükten yoksunmuş gibi düşünürüz. Aksini görmeyi reddederiz genelde, bu normal.
Şeytanın avukatı olabilir cjdnz Her kadın kurnazdir kurnaz olmakta zorundadır. Tabi bu kurnazlık kandırma yerle yeksan etmek için değil hem hayatlarını daha verimli idame ettirmek hemde sevdiklerini koruyup kollamak için
Kavramları karıştırıp , genelleme yapılınca maalesef ortaya sadece saçmalık çıkar. Hayattaki en büyük saçmalıklardan biri genellemelerdir. Kişiye özel durumları genellemek.
Fazlasıyla saçma. Bir kadına aşık olacaklar, anneleri kadın, belki ileride kız çocukları olacak. Söyledikleriyle yaptıkları, yapıyor oldukları şeyler çelişkili.
Benim annem dışında her kadın şeytan 😂 Şaka şaka herkeste biraz şeytanlık potansiyeli vardır ve herkeste melezlik potansiyeli vardır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim ortağım da kadınlar şeytandır demişti bir zaman. O zaman senin annen, ablan, karın da şeytan mı dedim. Savunması şu oldu: Onlar abdestli namazlı insanlar. Şeytan onlara yanaşamaz. Böyle zihniyetin içine edeyim.
Kim diyor la Cünbeli ahmet mi? :d Şeytan cinlerdendir. ibadetlerinden dolayı yüksek mertebeye gelmiş ama isyankarlığından dolayı kovulmuş. Melek olsa nurdan yaratılır Allah'a isyan edemezdi ama isyan ediyor..
@furkantino Özünde onlar cinler değil, ama bu meleklere cinler deniyordu. İblisin ismi Azazil idi ve o meleklerin lideri idi. 2) İkinci izaha göre ise, İblis ateşten yaratılmış olan cin şeytanlarındandı ve onların ilk atasıydı. 3) Üçüncü görüşe göre o, meleklerdendi, ama sonra şeytana dönüştürüldü. - Alıntıdır. Bu yazıda ben 3. seçenege inaniyorum. O sebepten
Şeytan bir melek değil Arap mitolojisindeki bir yaratıktır cin diye geçer başka hiçbir inanışta şeytan diye bir şey yoktur lucifer vardır azazil vardır bunlar farklı kişilerdir çok bilmiş seni 😂
Bence gayet haklılar onlardan biriside benim çeken bilir ayriyeten bunu da erkeklere siz yapıyorsunuz erkek ne yapsın annesi hariç bütün kadınlar şeytansa
Bütün kadınlar neden şeytan olsun ki ! Cennet anaların ayağı altındadır ! Sapla , samanı ayırmak gerek , hepsi bu. İyisi de var , kötüsüde. Ama şu bir gerçek tek şeytan tanırım , benim eski çıktığım..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkekler şerefsizdşr ama benim babam mükemmel demek gibi
Annelerimiz hariç bütün kadınlar şeytandır annemizi kadın olarak görmüyoruz ki biz. Kadından kastımız yabancılar ama kadınlar şeytandır bu değişmez bir gerçek.
Kadınlar şeytan diyen ne çok canım mizojinist varmış. Kadın da erkek de insan, şeytan da olabilir melek de. Böyle genellemeler yapanları da şikayet etmekte fayda var, nefret suçudur bu tarz söylemler.
torpil diyorum böyle bişeyde bile torpil var insanlar çok acımasız ve bencil sadece kendisini veya işine geleni yapıyorlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sürekli kadınlara hakaret aşağılama hiç sevmem. Bunu bir cinsiyete bir ırka bir topluma bağlamak çok saçma iyisi de vardır kötüsü de lütfen artık şu hakaret dilinden kurtulup insanları oldukları gibi kabul edip sevelim