Dün bir eğlence düzenledik arkadaşlar arasında 45'lik diye bir bar var burada içtik eğlendik sarhoş olduk. Gece bitti kızlarını evine bırakıyordum. En son 8 senelik kız arkadaşım yani kankam kaldı. Evine doğru giderken öptü beni yanağımdan. Sende öp dedi yanagından öptüm ama yola bakarken yarım yamalak bişey oldu. Olmadı bu dedi kenare çek öyle dedi. Arabayı kenara çektim. Yanağından öpecektim dudağıma yapıştır bende karşılık verdim ama sarhoştuk :((( Ne yazıcam nasıl özür dileyeceğim bilmiyorum yardım edin :((
Cevabın nedir?
+1 yılBun dünaya da böyle şeyler yapma kardeşlik. Neden dersen zina olur ve bu çoooooooook büyük bir günah. Namazını kıl , orucunu tut allaha şükür et allah sana öbür dünayada huriler verecekmiş mükafat olarak. Ee peki onlarla yaptığımız zina olmacayacak mı dersen olmayacak ! neden? Çünkü onları allah ayarlıyor tam zina sayılmaz :) Hem yasakla hem mükafat olarak aynı şeyi ver. Valla allahın sonsuz bir zekası var :))
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Benim sorumla uzaktan yakından alakası yok.
En İyi Cevaplar
+1 yılBirkaç gün bişey yapma kızdan konuşmasını bekle. konuşmazsa sen konuş. Bak böyle bir olay oldu ama sarhoştuk. Bizim yıllar süren bir dostluğumuz vardı bu dostluğun hatrına bu olay hiç olmamış gibi davranalım, geleceğimiz de olmazdı zaten ben seni kardeşim olarak seviyorum sadece de ona :)
04 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel bir açıklama saol :/ bu cümleyi kuracak kafa yok şu anda bende. Yardımcı oldugun için teşekkürler
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne ala :)
- +1 yıl
Olmazsa unutmuş gibi yaparsın kız hatırlattığında evet ama ikimizde sarhoştuk bu olayı unutalım dersin
Soran+1 yılDaha konusamadim :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılla ne sıkıntı yapıyorsun... Mesaj at naber elif canan her neyse işte :D
mesaja cevap vermiyorsa.. eğer o gece içinse felan diye gir.. seni geri çevirseydim kendini kötü hissedersin diye düşündüm felan bende ne yapıcagımı şaşırdım dersin.. o kadar.. Ayrıca istemişsin sende hee arabayı kenara çekmişsin felan :D:D01 Yorumla
Soran+1 yılSarhostum oda öyle deyince oluverdi
+1 yılAlkollüyken araba kullanmışsın arkadaşlar şu an o barın dün geceki kamera görüntülerini tarıyor boku yedin
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 larca sarhoş adam çıkış yaptı benimle beraber :) ayrıca o bahsettiğin durum umrumda değil şu an
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
32Cevap
+1 yılIkinizde sarhoşlugun acizligini yasamissıniz.
-- Özür dile kendimde degildim biliyorsun ben boyle biri degilim yakin arkadasimsin vs konuş
Yalniz arkadasin hic birsey hatirlamiyorsa kısa bir sure gorusmeyin.03 Yorumla
Soran+1 yılKonusamadim daha. Aramaya yüzüm yok
- +1 yıl
Farkindamisin buna seni o mecbur etmis
neden cekiniyorsun,
Bence kendisi aramadan sen arama belki oda utaniyordur senn aramani bekliyordur ya da hatirlamiyor :)
Soran+1 yılHatirlamayacak gibi opusmedikki :(
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. hiç bir şey yapma. o olay olmamış gibi davran. zaten sarhoşken olmuş. konuyu onun açmasını beklemek en dogusu. belki sonradan oda yaptıgı şeyin yanlış oldugunu düşünmüştür.
10 Yorumla
+1 yılÖzür falan dileme sakın. Bu senin hatan değil. Konu acilirsa da kapat hic olmamis gibi. Anlasilan baya rahatsız olmuşsun bu durumdan.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ne yaptım yaa 8 senelik arkadaşlık çöpe gidecek şimdi :(
- +1 yıl
Sacmalama çöpe falan gittiği yok bir hataydi oldu bitti hic olamamis gibi düşün ama olumsuzluga kapilma
Soran+1 yılBirazdan arıycam kızıcam dün ne yaptık biz diye. Birazda şakayla karışık bir daha böyle birsey olursa kıraım bacaklarını felan diycem
- +1 yıl
Aynen ara
Soran+1 yılArayamadim yemedi
- +1 yıl
O zaman konu acilmadan acma
o başlatmış zaten onun özür dilemesi lazım eğer sende bişey hissetmiyosan kıza karşı sende özür dilersin konusu açılınca
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha hala konusu açılmadı görüşmedik de ne zaman görüşürüz onu bile bilmiyorum
+1 yılInsan sarhoş olduğu zaman içindeki duyguları dışari vurur. Birsey olmamış davran tabi arkadaş kalmak istiyorsan.
03 Yorumla
Soran+1 yılbir başkasının basında geçse bu durum bende senin verdiğin tavsiyenin aynısını veririm ama iş benim başımdan geçince mala bağladım. Nasıl bakcam yüzüne modundayım :/
- +1 yıl
yaşamadığımı nerden biliyorsun
Soran+1 yılSenden bahsetmedimki bir başkası dedim
+1 yılne özür dilicen kardeşim sen hala sarhoşusun?
bir kahve iç ayıl..
kız sana yazılıyormuş işte...
alkolun etkisi ile çözüldü..
hayırlı uğurlu olsun01 Yorumla
Soran+1 yılAbicim o bana yazınca illa benimde ona yazmammi gerekiyor kız sevince erkek de sever mantığı niye
senden hoşlanıyomuş sarhoş oluncada fırsat bilip yapışmış kız işi biliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılKullandı yani beni?
Arkadaş olarak onun için çok önemli olduğunu ve dünkü olayları kontrol edemediğini söyle sonuçta ikinizinde aklı bulanmış
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımız bulandı evet :/
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dilemene gerek yok kendisi istemiş o özür dilesin dilemesse de bişey olmaz belki de hatırlamıyodur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBak o olabilir hatırlamıyorsa iyi :) 5 extra içti sanırım. O benden daha kötüydü dün
- +1 yıl
hah hatırlamıyodur o zaman ve alkolun etkisiyle yapmıştır onları
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKankan seni hala aynı gözle görüyor olsa emin ol şimdiye kadar çoktan mesaj atardı ama işin rengi değişmiş.
Yarın öbür gün ben seni seviyorum derse hiç şaşırma02 Yorumla
Soran+1 yılDememesi için o cesareti kendinde gormemesi için bişey yapmam lazım iste
- +1 yıl
Farzedelim bir şey yaptın ve cesaret edip sevdiğini söylemedi.
bu durumda hala eskisi gibi dost kalacağınızı mı sanıyosun?
Bence akışına bırak ve emin ol sana ondan iyi kimse sevgili olamaz.
+1 yıldün gece için teşekkür et ve hayatında o an en özel anın olduğu ve kendini çok özel hissettiğini söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılsen birşey dme suç onda zaten o başlatmış. olurda o konusunu açarsa o zman üzerine konuşursunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün oldu susuyorum daha yüz yüze gelmedik :/
+1 yılben kızlardan kanka veya kardeş edinmiyorum çünkü bu işler sonradan ileriye doğru gidiyor. en iyisi ya arkadaş ya da hiç. ve şanslısın bence değerini bil kız hoşlanıyor belkide
00 Yorumla
+1 yılAlkol yapamadiğin ama yapmak istedigin seylerde cesaret verir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmak istemedim. O anki anın büyüsü işte
- +1 yıl
O istemiş demek istedim.. Yani suc senin degil onun barisdiniz mi?
+1 yılKizin sende gonlu var hani herkez sarhosken gercek duygularini ifade ederler
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın gönlü felan :(
- +1 yıl
Vermeseydin karsilik
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSarhosken bilincaltindakiler bir bir cikiyor meydana.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sevgili olarak görmez o beni. Yeni bitti ilişkisi seviyordu adamı hatta. Sadece ben spora gidiyorum diye vücuduma iltifat ediyordu.
+1 yılolm iyi kurtulmuşun sen ona dua et o kız sana zorla verirdi bile
13 Yorumla
Soran+1 yıll*n olum aklınız fikriniz hep aynı şeyde arkadaşlık kavramı diye birsey yok mu zide diycem ama bende aynı b. oku yedim dün ama kafam bir milyondu yaa
- +1 yıl
olm unutma kızla erkek arkadaş olamaz birinden birinde bir numara vardır
Soran+1 yılYa gene bişey olmadı ilk defa aynı ortamda sarhoş olmuyoruz ama dün başka bir kız dibimden ayrılmadı bildiğin yapıştı bana buda kıskandı işte :/
özür dileyecek bir şey yok ki bunda. sonuçta ikiniz de istemişsiniz öpüşmüşsünüz. eğer onu rahatsız eden bir durum varsa sana söyleyecektir, merak etme.
00 YorumlaHadi eyvallah kiz optu de sen niye karsilik veriyosun?
13 Yorumla
Soran+1 yılOpusurken ki andanmi bahsediyorsun
+1 yılNe aldınız kardeş bonzai'mi :) özürmüş ne özürü sen öperken o ne yapıyodu...
02 Yorumla
Soran+1 yılBar diyorum sarhoştuk diyorum o lanet şeyin ismini kullanmıyorum hiç bir yerde sende kullanma gençler etkisinde kalıyor
- +1 yıl
Tamam kardeş anmayalım haklısın... ama sarhoşsun! ve bir kızla berabersin! kankanda olsa kadındır! sonuçta hani derler ya ateşle barut yanyana durmaz! sadece öpüşmüşsün yani dua et çok daha ilerisi olabilirdi!!! çok pişmansan Özür dile ve bidaha o kişiyle öyle ortamlara girmemeye özen göster.
kız seni seviyor bence sarhoşlukta yapılan olayların %90 nı biliç altından düşündüklerinden dolayı yapılır
02 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında ben biliyorum neden yaptıgını. Başka bir kız vardı bana çok yakınlık gösterdi. Dibimden ayrılmadı. Kankamda gıcık gıcık bakıyordu kıza kıskandı yani. Sanırım ondan oldu bu talihsiz olay :(
+1 yılkız bu zamana kadar cevap vermedıyse bence hatırlıyordur. :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede :(
Olan olmus artik utanilcak bisey yok burada durmak yok yola devam birde kizdan kanka olmaz be sdc ;)
00 YorumlaEger sen bisey hissediyosan, hislerini aciklamanin tam zamani
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim ne hissetmesi 8 sene nakış nakış işlenmiş arkadaşlıgımız var. Her derdimi anlatıyorum her başım sıkıştıgında yanımda akıllı mantıklı biri tavsiyeleri işime yarıyor. Heba olur arkadaşlıgımız :/
Bence yuz yuze gelirseniz bise olmamis gibi davran xd
00 Yorumla
+1 yılKız öpmek istemiş o yüzden sen özür falan dileme kız kaşınmış
00 YorumlaKiz istemiş olun sende erkeksin tabi karşilik verirsinde ya kiz sana aşiksa?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞaka ile karılık anneme kaynana babama kayınpeder diyen biri. Askerde tek arayn kişi yemin törenime geldi. Çok güzel anılarımız var ama hoşlansa fark ederdim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDiyorum iste erkekle kızdan kanka olmaz diyorumm 2 sise biraya bakıyo
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. olm kız yanıyor söndürdeydin kankalıkmı kaldı şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kankamla opusmustum sonra hic bisey olmamıs bir devam ettik bidaha konusulmadı
00 Yorumla
+1 yılMarifet yapmissin... Zaten eglence duzenlemenin amaci eglenme degil
00 YorumlaSenin sucun yokki onun verecegi tepkiyi bekle
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bilmiyorum erkek olduğum için sanki özür dilemesi gerek kişi benmişim gibi hissediyorum
Soran+1 yılKararsızım tehlikeli bir durum ama bekliycem biraz daha
Öpüşmemiş gibi davran ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılSen yapabilirmisin peki?
Soran+1 yılKafam bir milyondu sanırım başkabir kiz olsa onunlada opusurdum :/
Soran+1 yılAynen öyle başkası olsa umrumda bile olmazdı.
+1 yılkanka ayağı g*t ayağı
03 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeş ben normalde yapmam öyle şey kafam bir dünya karşılık verdim. Yanagını felan tuttum sevgili gibiydik :/
Soran+1 yılTabi size göre el ele deyse seks oluyor. Devamlı elle takildiginiz için
+1 yılKızdan hoşlandıysan dileme ya
00 Yorumla
+1 yılsen bişey yapmamışsın ki o desin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya çok karisigim hala
+1 yılkız istemıs o özur dılesın be
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk ben özür dileyeyim istiyorum ama bilmiyorum işte. Şimdi dün çok güzeldi teşekkür ederim hery için felan yazarsa zıctık :(
- +1 yıl
senın hosuna gıtmedı anlasılan hatırlamıyomsu gibi yap o zaman
Soran+1 yılYa hiç bir erkeğin hayır diyemeceği bir kız. Çok güzel biri. Ama 3 5 aylık arkadaşım değilki 8 sene olmuş. Hoşuma gitti desem bütün emekler boşa 8 sene çöpe :/
- +1 yıl
arkadaşını kaybetmek istemıyosun o zaman kaybetme hiç bir şey olmamaış gibi devam et
Kiz kasinmis senin sucun yoook
04 Yorumla
Soran+1 yılKarşılık verdim :/
Soran+1 yılBende hiç görmemiş gibi ateşli ateşli öpüştüm. Kendimde olsam çekerdim kendimi :(
Yapıştır gitsin ya buda sorumu şimdii allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılKız istemiş ne var bunda takacak
00 Yorumla
+1 yılHayatına devam et bir şey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyimsersin
Yaşanmamış gibi yap aynen devam
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımdan gitmiyorki nasıl normal tavır sergileyecegim bundan sonra bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılbu 45lik ankaradaki 45likmi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
+1 yılAlkollu arabami kullaniyon olm sen :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHeee daha zevkli oluyor boş trafikte kendi kendime makas atıyorum gibi oluyor :)
Soran+1 yılGülme @eses112 gecenin 4 ünde kör bile araba kullanır :)
Soran+1 yılÇıktı işte vaka kazara öptüm
+1 yılolum senın kanka yolluymuş :D
00 YorumlaDervişin fikri neyse zikri de odur derler :)
00 YorumlaSenin hiçbir suçun yok. Özür de dileme sakın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim özür dileme amacım onun bana olumlu birsey yazmasına müsade etmemek için aslında :/ Dün çok güzeldi çok güzel dakikalar yasattın bana tarzı şeyler yazarsa daha zor olacak benim için :/
posta atamadin mi yuh knk
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sarhoştum hiç bir şey hatırlamıyorum:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hatırlıyorumda dur diyemedim kendime
Cevap sahibi+1 yılDevam kardeş o zaman sık sık beraber için:)
+1 yılDeneyim olmus
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyin deneyimi?
- +1 yıl
Opusme
Soran+1 yılDaha önce sayamadigim kadar kız ile opustum bu ilk değil yani
- +1 yıl
Kanka farki var arada. Begeniyomus opuvermis. Birak o dusunsun
Kanka deme lazım olur 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. hih naptın sen ya evlenmen lazım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben diyom kanka ayaa g*t ayaa
00 YorumlaKesin hamile dostum
13 Yorumla
Soran+1 yılBende cocugumuzun ismi için senden yardım isteyecektim hando :)
Soran+1 yılHandö çok anlamlı bir isim. Öpüşmekten doğan bir çocuğu bu kadar anlam yüklememek lazım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir kankamız olmadıki
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n olum öpüştüm lafına bile agzınız sulanıyor. Nasıl bir abazalıktır bu :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin kanka istekli dostum devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız zorlamşş
04 Yorumla
Soran+1 yılAma bende karşılık verdim. Daha hiç konuşmadık bu gün :/
Cevap sahibi+1 yılO zorlamiş. içkinn de etkisiyle engel olamamişsn kendine. İradene yenik düştn ama sux sadexs sende degl. O yuzden kendiniyeyp bitrme. Olay lcok yeni ikinzde utaniyrsnz bir süre snra konusrsnz
Soran+1 yılinşallah saol yorumun için bıraz rahatladım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim zaman a birakın
Kanka ayagı...
10 Yorumlakankalık bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilide olamam ki ben o kızla :( olmam yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye özür dilicen ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılık verdim :/ Uyarmam lazımdı halbuki
Cevap sahibi+1 yılO tetiğe basmış sende patlamışsın gerek yok senin özür dilemene. Hatta onun özür dilemesi gerek.
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem