Gündüz çalışıyor. Akşam 8 9 gibi de spora gidiyor 1 gün ara ile. Macfite gidiyor. Gitmesini istemiyordum. Rahatsız oluyordum ordan. Çünkü kızlar yoğunlukta ve çok ilgi çekici giyiyorlar. İkna etti beni gözüm kimsede değil 1 saat spor yapıp çıkıp eve geçicem falan. Neyse ikna oldum. Ama içimde hala rahatız olma duygusu var ister istemez. Dün akşam ilgi istedim yorgunum cevabı aldım. Bugün de yorgun olduğunu söyleyince gitme spora dedim ama o kadar yorgun olmadığını söylüyor. Neden böyle yapıyor
Erkek arkadaşım bana çok ilgisiz, çok mutsuzum. Ne yapacağım?
Kendinizi kandırmayın, ilgisiz kadın, erkek sizi umursamıyordur. İsteyen her koşulda vakit bulur. Su içmeye kalktığında bile istiyorsa hiç olmazsa yazar.Çünkü zaten aklındasınızdır. Ben kendimi zamanında çok kandırdım, yapmayın. Kimse sizden değerli değil.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim de böyleydi. İlgiyi bi kestim konuşmak istemiyorum yazma bana dedim. Kapımda köpek oldu resmen. 10 saatte yazardı bişey derdim durumu dile getirirdim senin gibi geçiştirirdi. Tam sohbet ortasında uyuyordu bile. Soğuk davran hatta yazma ona cevap verme kendinle ilgilen bak nasıl pervane oluyor etrafında.
Bu davranışları hiç normal değil şüphelenmekte sonuna kadar haklısın, ardında başka bişey olabilir şahsen ben şu an şüphelendim ne kadar yorgun olursa olsun kesinlikle sana ayıracak zamanı olmalı bu bi bahane değil ben bunu kabul etmiyorum, başka şüphe duyduğun konuşar var mı ona karşı
Ya hadi hadi iki ilgiden şımarıyorsunuz bilmiyoruz sanki kız sıkmamış gayet normal şekilde yazmış , konuşmayacaklarsa madem neden sevgililer bence erkek daha soğuk sevmiyorsa ayrılsın ne bu böyle peşinden koşturuyor
@missyxx Merhaba , öncelikle bilinmeli ki değer göstermek ayrı değer gösterdiğini sanıp erkeği sık boğaz etmek ayrı. Tamam buradaki bayan haklı değer göstermiş karşılığını alamamış ama erkekte yorgun olduğunu belirtmiş zaten. Yani doğru yorum yapabilmek önemli.
Selam. Sen de beraber spora gitsene. Daha cok yakın olursunuz birbirinize. Ayne bir hobiniz olacak. Sağlık için de iyi. Fiziğin de daha güzel olur. 😉 Bak, ben artık 10 sene gidiyorum. İlk aylar zor tabi, ama sonra alışinca memnun olacan.