Bu da evlendi ama neyse..😜
Dikkate alarak dinleyelim yine de 🤦🤣

Evlenmek bana uzak mesafe şimdi kimi deniz katı olabilir ama hayatın gerçekleri acı.
Huzurumu neden ve niçin kaçırıyim kadınla birlikte olmak için illa nikah mı kıymak gerekir ya da sevdiğiniz kadına değer verdiğinizi göstermek için kâğıttan ibaret olan evlilik cüzdanıma imzalamanız gerekir.
Eğlenmeye meyillisiniz evet hür ve hür yaşarım kim bana hançer vuracak mış şaşarım ben bu sözlerle büyüdüm.
Kadına her zaman saygım sonsuz görürsen sonsuz gerisini siz düşünün.
Hayatta ne olursa olsun insanlar kendi tercihlerini yapar iyisi ile kötüsü ile insan ömrünü yaşar kim olursa olsun ne kadar güçlü ya da zayıf olursanız olun bu nedenle kimi tercih olarak evlenmeyi tercih eder biz insanlar buna saygı gösteririz göstermek zorundayız çünkü o tercihi yapan kişi kendi hayatını yaşayan kişidir ve her insan kendi hayatından ömründen sorumludur kimse kimsenin gardiyanın adına yapma lüksüne sahip değildir süre daha etmemelidir.
Eğlenmenin de çeşitleri vardır hayatta işi çıkışlar olur kimilerine göre eğlenmek sapıklıktır kimilerine göre eğlenmek adapte oturup adaplı kalkmaktır.
Evleneceğim diye diğer insanlara saygısızlık yapmamak gerekir oturup kalkmasına bilmek gerekir içip içip sarhoş olup insanlar çevresindeki kişilere zarar vermemeli rahatsız etmemeli sonra pişman olacağın şeyleri yapmamalı eğlenmek böyle bir şey bana göre ve nasıl bir şey.
Bu zamanda evlenmeyi akıllardan silen bir çok insan var neden diye soracak olursanız 89 milyonun %70’i ekonomik kriz içersinde her ne kadar kabul etseler de etmeseler de insanlar geleceklerinin karanlık olduğunu görüyorlar ve ateist evet öyle düşünüyorlar şimdi kendi sorunlarını geride bırakıp evden üstünde dururken bir de buna ikinci ya da üçüncü şahısların sonuçlarını almak ağır olabilir cesaret isteyebilir ve bunu herkes risk olarak alıp nikah masasına oturmaya da bilir.
Evlilik tabii ki güzel bir şey bence çünkü düşündüğümüzde evliliği adresiniz belli olur daldan dala atlama gerek kalmaz onla bunla yatma işi kalmaz tek bir kadına kalbinizi ruhunuzu teslim edersiniz geceleyin başımızı yastiga koyduğumuzda yanınızda yatağımızda bulunan kadınımız kafasını köyümüze yasladığında bebeğim gibi size sarılıp uyuduğumda onun kalp atışlarıyla bir olduğunuzda evine kadar güzel olabileceğini oldu hissettinzde doğru karar verip iyi ki evlenmişim diyebilirsiniz.
Evlilik ya da Eğlenmek tercih meselesidir hayatta sizler tercihdiğinizi ne yaparsanız yapın nasıl yaparsanız yapın zaman doğruyu yanlışı size her zaman gösteren gerçek olacak. Hayatınızın neresinde olursanız olun mutlu olun huzurlu olun sağlıklı olun mert olun dürüst olun kendiniz olun.
Çekirdek aileden aile, aileden büyük aile, büyük aileden köy, köyden kasaba, kasaba dan vilayet vilayetlerden ise ülke olur.
Evlilik önemli bir şey, toplumun temel taşlarından birisi.
Eğlenmek ise zaman ve emek israfına dönüşebilen bir aktivite,
Ben de evlilik insanıyım, evliyim ve kendi feodal ortamımda demokratik özgür ve adaletli biçimde ailemi ve evimi seviyorum.
Evlenen kişinin eşi ve hatta çocukları ile ömür boyu eğlenebileceği de en sağlam eğlence kaynağıdır, kız arkadaşım ya da sevgilim olsa aynı evi paylaşsam aynı ortamlarda beraber vakit geçirsem bunun bir gelecek garantisi yok, evlenmeyi düşünmeden eğlenen çiftlerin birbirine karşı ciddi bir sorumluluğu olmadığı için güven ortamı da yoktur.
Evlilikte ise her konuda sorumluluk var eğlence var, yatak odasında, dışarda, kafede, tatilde, otelde. Evlilikte çiftler birbirine karşı büyük derecede sorumlu olduğu için her zaman güven ortamındadırlar. Güven huzur getirir, barışı sağlar sağlığı garanti eder.
Cevap
84Cevap
İkisi de bana çok ters ikisinden de nefret ediyorum evlilik erkekler sevgililik flört filan her şeyden nefret ediyorum aseksüel bir insan olarak 🥺
Somurtkan şirinim benim 🙃
Djjdjd evedd
Hem eğlenmeye hem evlenmeye :D bu konulara girmeyeliiiimm 🎶🎶
Evliyim, eğlenmeyi seviyorum...
Açık ve net söyleyeyim Eskiden olsa evet evlenmeye çok meraklı demişti evlenirim Düzenli bir eşim olur ki zaten Olması gereken bu normal şartlarda ama Altını çiziyorum ama dünyanın bu bozuk halini görünce gerçekten artık eğlenmekten yana olduğumu görüyorum ve o şekil Yaşamaya çalışıyorum En azından daha az acı çeker insan
Bu dünya'ya kaderimiz'e yazilani yasamaya geldim. Elhamdullilah hic birzaman ne vatan sevgimden nede delikanliligimdan ödün verdim. Bir kez evlendim ayrildim. Hicbirzaman Kul oldugumunun kullari ile oyun oynamadim.
Ha bu yasananlar kaderse ben kaderime raziyim.
Tanri Türkü korusun!
Niyet ettim Allah rızası için eğlenmeye 😅
Gelecekteki 2 yıl için evlilik planım yok, evlilik düşündüren biri de yok o sebeple eğlenelim gezelim modundayım. Ama erkeklerle genel manada geçinemiyorum. Arkadaşlarım yeterli yani eğlenmek için. Karşı cins flört anlamında eğlenmekten çok sıkıntı veriyor. 🌸
Evleneceğim kişi beraber eğleneceğim birisi olacak zaten. O yüzden eğlenceli bir evliliğe meyilliyim.
evlenebilirim eğlenebilirim de..
evlendiğimle eğlenebilirim de
buna engel olan ne:)
Eğlenceli bir insanım ama kimseyle eğlenmem gönül işleri manasında.. Keyifli geceler..
Birlikte ortak eğlenmiyorsak, sevgimizi içimizi beraber yaşayıp çoğaltmıyorsak neden evlenelim. Evlendiğimizle dünyaya somurtmak için mı geldik. Eğleniyorsak evleneceğim tabi ki.
Çile çekmeye, başka insanların bi tarafını bezlemeye, benim gerçekleştirmek istediğim hayallerimi, yaşamak istediğim hayatı başkalarının gerçekleştirmenin ve yaşamasını gözüne sokulurcasına izlemeye meyilliyim
Evlenmek icin gelmisim cunku evlendim 🙈
Bide anne olursam super olur 🙏🏼
Umarım olur canım 🙈
Hiç demedin ya mutlulukları 🙆
Tesekkur ederiim 🥰 Darisi tum sevenlere 🙏🏼
Ben bile inanamiyorum ki daha 🙈
Eğlenmeyi ben yapamam, olacaksa evlilik olsun kafasındayım. Gerçi artık hayatıma birini kolay kolay alır mıyım bilemiyorum. Hiç hazır değilim ve böyle gidecek gibi bir his var. Yoruyor ilişki beni. En iyisi tek takılmak. Kafam rahat.
Bir başkasıyla sırf eğlence için yalandan yere bir şeyler yaşamam sevmem ve aşık olmam gerekir ciddi düşünürüm onun ile ilgili hayaller kurar ve onları gerçekleştirmek için çabalarım
Evlenmek için dedikte olmadı. Eğlenmek biriyle de benim tarzım değil. En iyisi kafam rahatlık durum. 😃 Bu saatten sonra da olmaz gibi zaten. Yeterince yorulduk biraz dinlenmek iyidir.
evlenme olursa olur olmazsa olmaz.
eylenmek görecelidir. illa insanlarla olacak diye bir şey yok.
Eğlenmeye daha meilliyim.
Ben bağımsız hür biriyimdir bağlı kalmayı sevmem.
evlenıncede asla baska birine bakmam sadakatli ve dürüst biriyim
Evleneceğim kisi ile eğlenmeye. Tersi de olabilir.😊
Eğlenmek için var olmuş gibiyim.
Evlilik bana göre değil.
Bemcde
Evlilik.
Keşke söylene bilindiği kadar kolay olabilse.
Ben kendimi evlenmek için daha meyilliyim gibi geliyor. Eğlenmek yapamıyorum bir karşı cins ile.
Suanlik evlenmek 2. planda zevk almaya bakıyorum hayattan.
Niyeyse herkes dürüst evlenmeye gelmiş ama özelden vur patlasın çal oynasın dkkddkd
Evlenip evlendiğim kişiyle eğlenmeye meyilliyim. Ama yalnızım o ayrı konu
Evlenmeye ama bu sene de yılbaşı çekilişi bana çıkmadı. Seneye artık. 😃
Bu dünyaya iki merhaba deyip geri ölmek için gelmişim
Evlilikte boyumun ölçüsünü aldım.. Artık eğlenme zamanı.
Hanımefendiler beni eğlenceli bulmaz ama evlenecek kadar da enayi değilim. Sonuçta hepimiz yufkacıları biliyoruz.
Evlenmeye meyilli olanlarla eğlenilir
Eğlenmeye meyilli olanlarla evlenilir
Bu dünya böyle
Yoksa kim kimi parmağında oynatacak😆
evlenmek tek başına düşünülecek bir şey değil, düşündüren olması lazım..
İkisi de değilim. Hayata melankolik gelmişim. Ölecek miyim kalacak mıyım belirsizliği ile doğulan çocuktan da başka bir ruh hali çıkmazdı
Evlilik bana uzak, hem de bayağı bir uzak.
Evliliğin içinde eğlenmek olmaz mı?
Olur mu sorunun içinde bunu da soruyorum aslında 🙃
El feneri, bel kemeri, bebelere balon, leğenci geldi hanımmm
evlenmek zina bataklığına düşmekten hayırlıdır. zina bataklığı hiç ruhu tatmin etmez ediyor sanman nefsinin ve şeytanın oyunudur.
İkisi içinde gelmedim galiba ne evlenmeyi düşünüyorum ne de eğlenmeyi gerçi eğlenmeyi düşünüyorum ama tek başına da eğlenmek ne bileyim
Elalem ne der diye takılmadan yaşayacak biriyle evlenmek isterim o zaman hem evlenmiş hemde eğlenmiş olurum
Sevdiğin ile eğlenmek daha güzel. İkisi bir arada oldu
Evlilik sorumluluk gerektirir eğlenmek ayrı bir şey bana gore
ggerçekten değerimi bildiği için evlenmek için geldim
Ben evlenmeyi düsünmüyorum evlilikte beni düsünmesin
Eğlenmek tabiki sabaha kadar çekip kafaları sabah olunca gece olanları hatırlamamak lazım
İkisi bir arada olmazmi
evlendiğim ile eğlenmeyi tercih ederim
Evlenenlerde eğlenebilir ki
evlendiği kişiyle eğlenmek 10 10
Ben eglenerek evlenicem. Bir on yıl sonra ndnnd
Allah doğru yolda eylesin
Eğlenmeyi artık eşimle yapmak isteğim😎
Ben eğlenmeye daha meyilliyim
Evlenmeye
Eğlenerek evlenmeye meyilliyim :D
Eğlenme. Evliliğe zaten karşıyım.
Eğlenebildiğimle evlenmeye meyilliyim
uslu uslu yasayip olmeye
Eğlencek tabiki bebisim 😁
Ben sakinliği seviyorum sanırım evlenmeye...
öğrenmek için
Ben daimi öğrenciyim bilgiye açım
İkiside yok şimdilik.
Ortaya karışık bir şey lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?