AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
Sayılmaz normalleşti oda artık seni seviyorum gibi🤣🤣
Öpuşmeden ne olcak aldatma olur mu hıc giren cıkan yok😜
Kendileri öpüşürken aldatma olmaz sevgilisi öpüşünce olur ama
Öpüşmek şurada kalsın bir ilişkideyken başka bir karşı cinse ayartıcı bir şekilde bakmak bile bana göre aldatmaktır.
Sevdiğimin bir erkekle bu kadar yakın samimiyeti bile aldatmaktır bana göre. Öpüşmeleri gerekmiyor.
Lan yok ne aldatması hatta iki dil atmanın gunahı olmaz lannn
Çok saçma öpüşmeyi aldatma olarak saymamak tabiki de aldatmis oluyor
Ben cinselliğe çok düşkün biri olduğum için sorun etmem valla.
Resmen saçmalık öpüşmeye aldatmak değil diyenin kafasını yaşamak isterim güzel kafa yani
Bir erkeğin sevgilisi başkasıyla öpüşsün görürüm ben aldatma sayıyorlar mı sayıyorlar mı...
Aldatmak sayılır. Sayılmaz diyen net aldatıyordur 😂
Göz göze 10 saniyeden fazla bakışmak bile aldatmak bu neyin anketi hayırdır oglimmmm
Önüne geleni dişlediklerinden aldatma saymamaları çok normal.
Bal gibi de aldatmaktır..
Avrupada sayilmaz kocasinin yaninda baskasiylan òpùsùr isterse
Ama burada sayilir
Tabiii de aldatma sayılır çok öpüşen insanlar normal olarak görüyor olabilir tabi
45° teyet geçen mucklar belki sayılmaz ama dudak dudağa değdiyse sıkıntı. Dilini de emdiyse şutingen
Onalr hangi kadın ve hangi erkekmis çok merak ettim
Bal gibi de aldatmak işte. Aldatmak için illa şeyine mi girmesi gerekiyor 🙄 kalbine yani
benim hayatımdaki kadının dudağı kalbi vucudu sevgisi aşkı sadece bana aittir.. kimseyle paylaşmam
ınsan hayatında bırısı varsa neden gıdıp bı baskasını opsun kı? her onumuze gelenı opelım ozaman : )
Öpüşmeyi geç ne zaman ki bir şey yaparken acaba aldatıyor muyum diye aklına bir düşünce gelirse bil ki işte o anda aldatıyorsundur
Öpüşmek Ahlaksızlik Şerefsizlik tir eğer Bekarsa Tabi Evli olunca sorun çünkü Haram öpüşme nin sonu muhakkak cinselliğe varıyor bu yüzden doğru bulmuyorum Reziller
Biz erkeklere kalsa bırlıkte olmakta aldatmak sayılmaz, insan istemediğiyle öpüşür mü basbayağı aldatmak yanı
Tersten sorun birde, erkeklere sevgilinizin başka bir erkeği öpmesini aldatmaktan sayar mısınız diye sorun? O cevapları merak ediyorum ben 🤣🤭
Nasıl optugune baglı dilini diline alıyormu süresi 1 dakıkayı asıyormu operken yavasca gozlerı kapanıyormu bu bır aldatmadır 😂amaaaa opupte iggg deyıp saga sola kafasını cevırıyorsa aldatma degıldır 😂😂
Tabi canım aldatmak değil elalemin kızını gidip öpecek dudakları dudaklarına değecek ama aldatmış sayılmıyacak
Tabiki hayır aldatmak bu. Bu arada sorunu kopyaladım hakkını helal et @PiLLy_BheBek
Helal olsun ))
EyvAllah
:)))
Baktığı zaman bile kıskanacakken. Ayrıca o erkekler bunu kendileri için söylemiştir. Yok öyle bir dünya.
Aynı erkekler sevgililerin başkasıyla öpüşmesini kesinlikle büyük bir anlayışla karşılarlar 😂
Bırak öpüşmeyi başka birini aklından geçirip arzulamak bile aldatmaktır gözü kalbi arzusu bende olmayanın yanımda olması hiçbir şey ifade etmez ve affı da olmaz bu konunun.
Evliyken sevgiliyken vs. karşı cinsle sohbet etmek bile bence aldatmak sayılır sadakatsiz olanlar ilişki yaşamamali
Sayılır, abartmayın hemcinslerim, illa girmek gerekmiyor.
Öpüşme, mesaj yollama, her türlü
yavşama, göz temasları aldatma değilse
aldatmak nedir bende bilmiyorum😜
Eğer f*ck tarzında bir ilişkim varsa sorun yok ama sevgilim se aldatma olarak kabul ederim. Öpüşmek öyle çok ta küçümsenecek bir olay değil yeri zamani ve kişisi vardır.
Fu*kboddy diyecektim klavye yanlış çevirmiş
Yok canım orgazm olana kadar devam sevmiyorsan oda sayılmaz
Hayatında biri varken bir başkasıyla öpüşmek aldatmaktır, *
Kimi insanlar var başka birisiyle seks yapmasını bile aldatma olarak görmez kimisi var sarılmayı bile aldatma sayar çok değişken bi durum insandan insana göre
Kadın aniden erkeği öperse, erkek aldatmış sayılmaz
Bu arastirmadan eminmisin hangi erkek grubuna sormuslar cooook merak ettimm
Sayılır. Tabi.
ama yakalanmadıktan sonra bişey olmaz.
Başkasıyla öpüşmek kendini elletmek başkasıyla 18 muhabbet vs vs hepsi aldatmaya girer bence
😅 ankete katılan erkek oglu erkekler son sözü söylemişler jdjxjf
Günümüzde sohbet bile aldatma sayılıyorsa öpüşme hayli hayli sayılır
Boru gibi aldatmaktır
Şahin'de buz gibi dedi sende boru gibi dedin bunları ekliyorum lügatıma bişey olursa sorumlusu sizsiniz tamam mı 😄
Ben o sorumluluğu kabul ediyorum valla lügat böyle daha güzel benim için 😅😅
Bu aralar havalarda boru gibi he 😂
Hiç sorma Ece valla boru gibi üşüyoruz 😅
Buz gibi de aldatmadır
Ya da Bal gibi de
Bal da olur buz daha iliklere işleyici
Doğru mantıklı bir seçim yapmışsın
Teşekkürler 😜
Ricalar 🧊
Kafama atsaydın 😂
Korkma birazdan erir ve küçülür 😂
-70 derecelere dönüşmüş bir kalpte küçülmeden de kalır
🔥🪵🐿️
Seks yapmak bile aldatmak değildir kalbin ona ait olduktan sonra.
ulan kalbnin ona aitse aldatmazsın
gerçekten seven aldatmaz bu nasıl yorum
Fiziksel ihanettir. Sevdiğine her şeyinle aitsin sadece kalp ile değil
Gerçekten aşık olunca zaten seks yaptığın kadınların senin için önemi olmuyor.
@pilly_bhebek haklısınız
Sayılır tenin tenine değse haram sa dilin ağzına giriyor
Nasıl öptüğüne göre değişir bence
Nasıl öperse ihanet olmaz
Yanaktan öperse kadınların partylerde sağ el üstünfen öperse alından öperde bence olmaz
Evet o yüzden o açıdan sormamışlardir daha kötüsünü düşünmelisin frenchkiss gibi felan mesela 😄
Kötüyü kötüler düşünsün
Ya da saf olmayanlar 😏
Erkekler kendi öpüşürse aldatma saymıyor sevgilisi eşi öpüşürse direkt öldürüyor. Başkasına duyulan bir his bile aldatmaya girer. Başkasını severken başkası düşünülmez öpüşülmez yatılmaz el ele tutuşulmaz.
Öpüşme aldatmadur kimse arzulamadigi birini öpmek istemez öpmek istediği için de kimi öpüyorsa ona duygu sevgi hisseder ve de dolayısıyla aldatmadır.
Neden sayılmasın bunu kabul etmek zaten başlı başına bir hata
Bakmak, düşünmek bile aldatmak demek çok saçma. Ama öpüşmek biraz sakat.
yo canım nasıl sayılsın hatta Bi seferde yatak bile aldatma sayılmaz 😡😡
Ne aldatması kardeşim ben evliyken başka kadınlarla öpüşemeycek miyim şimdi? başlarım böyle işe.
öpüşmek bedeni kiralamanın on komisyonudur, sonra depozito baslar, sonra mal sahibi mualemeyi baslatir😁😂
Öpüşmek romantik ve cinselliğin verdiği bir şeydir diye düşünüyorum bu da aldatmak bence
O zaman ne yapıyoruz bu öpüşmeyi aldatma saymayan erkeklerin eşlerini öpüyoruz yercesine 😀
Sayılmaz mı oluyor sence
Öyle bir sayılır ki kafasını 100 kere sektirirm ayağımda.. düşün 😇
Senden korkulur ben korktum
seferi sayilir🤪🤪sakaa
Sayılır aldatmak sadece birlikte olmak değildir