Sen ne düşünüyorsun, öpüşmek aldatmadan sayılmaz mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani bu neyin kafası gerçekten çok merak ediyorum oldu olacak sevişmeyi de meşru saysınlar tabi nasıl olsa aldatma değil işte hep diyorum yine diyorum şimdiki nesil çok farklı Yepyeni bir dünya yaratmışlar ve o dünyanın içinde asla kendileri kaybolup gidiyor Farkında değiller
Benim Şahin adında bir arkadaşım var. Sevgilisi olmasına rağmen depresyonda olan bir kız arkadaşıyla yakınlaştı ve öpüştü. Bunu bana anlattığında ona ''Oğlum senin sevgilin var niye böyle bir şey yaptın?'' dedim. O da ''Ya kız çok kötü durumdaydı, morali bozuktu, onu rahatlatmak için yaptım.'' dedi. Ben de ''Yav dünyada ne iyi insanlar var'' dedim. :D
Erkekler aslında iyi niyet olarak gördüğü için aldatma olarak görmüyorlar ama sevgilileri ya da eşleri başkasıyla öpüşse cinayete kadar götürürler.
😂😂
Tabi ki de sayılır öpüşmek aldatmaktır aldatmak sadece cinsel değildir ki
Her bir kişinin hayatında sevgili ya da eş kat altında birisi varsa
Başka bir kişiye yan gözle bakması böyle aşırı rahatsız edecek şekilde dokunması aşırı derecede şevk hissetmesi Onu tutkuyla arzulaması bile aldatmaktır
Kimse kimseyle boşuboşuna öpüşmez değil mi öpüşmek de aldatmaktır
Tabii canım, sosyal medyadan konuşmak aldatmak değil, öpüşmek aldatmak değil, hayatında biri var mı yok mu belli değil... Karşısında ki insan yapsın bakalım o zaman nasıl kabul ediyorlar, dünyayı başına yıkıyorlar. Herkes işine geldiği gibi, gerçekten şu duyguları ayaklar altına aldıkları yetmiyormuş gibi üstünde tepiniyorlar artık...
Cevap
172Cevap
Öpüşmek aldatmaktır bence. Ama hayatında bir kadın varken başka kadına bakan, öpen veya seks yapan erkeğin zaten hayatındaki kadına saygısı yoktur.
Selam gadası 🙃
İşin özüne bakarsak hayal etmek, sanaldan konuşmak, öpüşmek dahi sayılır.
Öpüşmek aldatmak demektir. Sadece sana özel bir dudağı başkasının da öpmesi o özelliği ortadan kaldırır ve sıradanlaştırır. Ayrıca öpüşmenin devamı da cinsel ilişkiye kadar götürür.
Ayni yatakta yakalayip"biz sadece opusuyorduk" cevabina "iyi o zaman. Ben diger odadayim. Baska bir sey yapmayin." mı diyorlar aldatmaktan saymayanlar..
Ayni yatakta yakalayip"biz sadece opusuyorduk" süper ya 😄
Galiba, Erkekler kendilerinin bir baskasini optugunu dusunerek cevap vermis. Kadinlarsa, partnerlerinin bir baskasini optugunu dusunerek cevap vermis.
Soru acik sekilde, partnerinizin bir baskasiyla opusmesi aldatma midir diye sorulsa, sonuc benzer cikardi.
Ya bak kapalı odada dursan kocandan/karından başka karşı cins bir ömür görmesen bile aklından geçirmen aldatma sayılır ! Yeter lan ne aciz insanlarsınız. Libidonun kölesi olmuşsunuz. Cinsel organınızı kesseler/dikseler yaşamanızın anlamı kalmayacak. Ne pis insanlarsınız be. (Sitede %5-10 düzgün insan var onlar baş tacıdır onlar bu sözlere alınmasın)
Kadınlar öpüşmeyi aldatma olarak görür, çünkü bu birçok şeyin başlangıç aşamasıdır. Erkekler aldatma olarak görmediğini söyler, çünkü bu soruya kendileri üzerinden cevap verirler. Aynı erkeklere, birlikte olduğunuz kadın başka erkekle öpüşürse ne yaparsınız diye tekrar sorun. Çoğu bu durum başına girse ruhen etkisinden çıkamaz. Boş konu.
Şimdi erkeklerde aldatma genelde cinsel anlamda oluyor. Açmak gerekirse ya kendisinde olan cinsel yetersizlikten ya da sevgilisi/eşinden olan cinsel tatminsizlikten ötürü aldatmaya başvuruyor. Kadınlarda ise biraz daha duygusal aldatmaya giriyor. Erkek için öpüşmek biraz daha duygusal bir yaklaşım. Cinsel ilişkide sevmediğini öpmemesi lazım ama.
Bence bu araştırma Türkiye'ye göre olmamış ya. :D
Nası yav 😂 Sayılır bence, bu test yaptıkları erkekler kesin Amerikalı ya da İngiliz 😂
Onlar kendi işlerine yatırım yapmış gibi geldi bana😄
Ben okurken bile deli oldum 😄
Hemcinslerimi genelevden seçmişler herhalde..
Aldatmak için daha ne yapılsın tabiki öyledir. Hayatında biri varken piyasadan çekilirsin bu kadar basit
Görüşler muhteşem 😄
Soru sinirlerimi bozdu 😄ha sevgilimiz gitsin öpsün biz izleyelim zaten ya havle 😅aldatmakla kalmıyor benim için tamamen rezillik asla affetmeyeceğim şey.
Benimde sorarken sinirimi bozdu 😄
Gerçekleri öğrenmek zorundayız kaçarak olmaz 🧘🏼♀️
Bence aşırı tatlı görüşler çok hoşuma gitti benim
Gözlerinden kalp fışkıran uygun
Evet içimden öyle demek geldi 😄
Rica ederim , iyi geceler ✨
Aldatmak kesinlikle. O erkeklerin aklından şüphe ederim
Bence onlar kendi açılarından böyle söylemiştir
Katılıyorum. Yapan insan bunu sıradan görür
Oldu canım bir müddet sonra yatağa geçmeyi de aldatmak olarak görmezler zaten. Biriyle bir ilişki içindeysen başka birini düşünmek bile aldatmak sayılır şunu bir anlayamadılar gitti. Gerçi bu devirde yedekte tutmak da normal karşılanıyor artık.
Hangi ülkede yapilmis ve orneklem grubu kim. Bizim ulkemizde bizim kulturumuzle alakali bir arastirma olmadigi kesin.
Bizim ülkemizde yapılmış radyo 5 tarafından
Tinder uygulamasinda falan yapilmistir. Bunlar bana gercekci gelmiyor maalesef.
O sayılmaz diyen erkekler kendileri için söylüyor bunu.. bana sorarsan tamda bizim ülkenin erkeklerinin verecegi cevap
Erkek görüşlerinin birikmesini bekledim, tek tek hepsini de okudum birkac kisi disinda aldatma sayilir denmis. KS gibi bir yerde hem de.😂 radyo 5 de KS nin trolleri gibi uydurmus, ya da medeni (!) bati ulkelerinden caldigi bir anketi bize kakalamaya calisiyor.😂
Öpüşmek aldatmak, hayal etmek bile aldatmak, sanalda aldatmak bence...
Kimse kimseyi yemesin boşuna..
Öpüşmeyi aldatmaktan saymayan erkeklerin başına gelsin diycem de ama demiycem ne halleri varsa görsünler. Evet öpüşmek aldatma sayılır yan bir bakış bile aldatmadir bana göre
Aynen teprikler
Araştırmaya göre;
Ingle Witch : Aldatma hareketlerle tanımlanmaz, sizin ve partnerinizin arasındaki anlaşmayla tanımlanır.
Erica Paton: Öpüşmek sayılmıyorsa evlenmenin anlamı nedir?
Selena Kyle : Partnerinizin önünde yapmaya cesaret edemeyeceğiniz her şey aldatmaya dahildir.
Melanie Thompson: O öpücük Stewart'ın ilişkisine mal oldu. Demek ki öpüşmek aldatmak sayılıyor.
Lexi C.: Kadının bir ilişkisi var o ilişkiye saygı duyup, korumalı.
Vincenzo Assaf: Aldatmaya yakın bir şeydir ama aldatmak değildir.
Robert Leiba: Evet aldatmaktır ama en affedilebilecek türüdür.
Allen: Hayır aldatma değildir. Bana göre aldatmadır öpüşmek ilişkiye giden ilk seviyedir.
Aldatmak cinsellik degilki, opusmek ya da anlik bor flort bile aldatmaya sebeptir.
Kizlar bazen (erkeklerde yapiyor) sanaldan fake hesapla sanal seks yapiyor mesela. Tek seferlik aldatma olarak saymiyorlar. Ya da izliyorlar. Bunlar hep aldatma.
Öpüşmek tabiki aldatmaktır bence fiziksel temasa gelene kadar aldatmaya giren daha farklı şeyler var mesela eşinin/sevgilisinin yerine bir başkasını düşünüp hayal etmek bu bile benim için ihanettir. Bir insanın fikri neyse zikride odur diyorum..
Test galiba Türkiye de yapıldı Yurt dışında böyle bir veri yok.
Evet radyo 5'in araştırması
Sevdiğim bir kızı başka bir erkeğin dudağından öperken düşündüm de yok abi olmuyor. Bende yapacağımı sanmıyorum zaten öpüşmek gözler de kapandığı için beynin tüm odağı dudaklara vermesinden oluşuyor ve bence cinselliğin ana adımlarından biri olduğu için bana göre aldatma sayılır.
Cinsel nitelikli her aktivite aldatmadır 2X2 = 4... Tabi bizim ülkemizde kimse eşi ve sevgilisinden başka kimse ile dudaktan öpüşmez.. Ancak batı ülkelerinde bu çok doğaldır ve kimse aldatma olarak algılamaz.
dilli mi dilsiz mi.. bır yerlerı sıkıyor muyuz ellerımızle cok detay var
Dilsiz ve ellemesiz olunca sayılmaz mı diyorsun yanii
valla kadınların %75 ı kendı sevgılılerı eşleri ufak bır dudak opcugunde bile dünyanı başlarına yıkarlar erkeğinin o yüzden o iş yaş gıbı :D dilsiz ellemesiz okşamasız vs hepsinde sıkıntı cıkar
Erkekler Kendileri öpüşünce mi aldatma olarak görmüyor yoksa kadınları öpüşünce mi
Orayı bende anlamadım ama bence kendileri için demişlerdir 😑
Oh ne ala memleket değil mi? Erkeğe gelince hak, kadına gelince mi mok. Hazzzziktir diyorum ben müsaadenle bu kafada olan tüm erkeklere
He benim nişanlıııım gitsin bi kizi yesin öpüşşün ama bu aldatmak olmasın he? Yok artıkkk 😁 hehhhh…
Dünya ahret kardeşimizdir📿 sinirlenme 😂
Hayatimdaki kişinin başka bir kadinla Öpüşmesi mesjlasması para göndermesi buluşması yatak ilişkileri herturlu aldatma sayar hadi ordan hayatmdan
Ne güzel söyleşiniz öyyyle
Aslında sevişmeyi de saymasalar keşke. Şimdi ben yeni sevgilimle 1,5 yıldır çok tutkulu sevişiyorum ama eskisi yazdı dün. Açıkçası performansı onunda çok iyiydi onunla da arada sevişsem ne olur. Onu da çok istiyorum. Öpmesini falan istemedim de sokmasını istiyorum.
Düşünmek hayal etmek bile aldatmak sayılır.. Ki öpüşmek aldatmak sayılmaz diyen kim varsa ve ne içiyorsa içmeye devam etsin güzel kafası var 😅😅 (bende istiyorum ne içiyorlarsa😅)
Sayılır. Mesela bu düşün sevgilin bu gece sana sarılır ama yarın sabah başka birisiyle öpüşür sonra yine sana sarılır sonra onunla öpüşür e tabi öpüşmekle kalırsa iyi olur zaten
Film oyuncusu ise sayılmaz onun dışında daha nasıl aldatma olacak illa cinsellik mi flört bile düşünce olarak aldatmaktir aslında ama artık herkes yapar oldu onu saymiyorlar
Erkekler herhalde kendileri yaparsa olarak algılamış soruyu yoksa sevgilisi başka erkekle öpüşünce aman aldatmak değildir diyeceklerini hiç sanmıyorum.
Yazışmak bile aldatmaya girer gerisini siz düşünün artık
Sevgi yok ki ama
Elbette sayılır. Oldu olacak öpüşmenin devamında sekste yapılsın ama suçlusu alkol olsun. Ne güzel dünya
@gvklvfj aynı kafadayız. Aklın yolu bir
bence öpüşmek aldatma sayılır çünkü beş altı dk öpüşen erkeklerde boşanlar oluyor kızlardada ıslanma oluşuyor bazılarıda aşırı libido artışı oluşuyor haz ve zevk vermesi aldatmaktır
5,6dk çok bile söyledin
Bu millet kafayı yemiş. Öpüşmek aldatmaya girer tabii ki. Aksini iddia edenin ilişkiden anlamadığı ortadadır.
bi insan ne amaçla öpüşür ki. mesela aldatmak sayılmasa desek binerkeği düşünelim ve karısı bi partideki tüm erkeklerle öpüşüyo. aaa hayatım aldatmıyorum öpüşüyordum sadice dese olur mu... biraz mantıkla bakmak lazım...
Erkekler için öpüşmek dudak jimnastiği falan sanırım. Aldatma olarak saymadıklarına göre başka bir açıklamasını bulamıyorum çünkü.
Yalan söylemek bile aldatmak sayılır. Aldatmak sadece fiziki ya da düşünceyi eyleme dökmekle olmaz ki.
Oldu olcak seks yapmakta aldatma sayilmasin 😁daha iyi olur benim için
Seni yaramaz seni
Erkeklere kendileri öpüşürse mi yoksa sevgilisi/karıdı başkasıyla öpüşürse mi diye ayrı ayrı sorsalarmış keşke bi
@gvklvfj anlamadınız sanırım sorumu. Erkekler aldatma değil dite sorarken öpüşen özne olarak kendisini kullanmış şayet özne kendi sevgilisi olsa yine aynı cevabı verir miydi dedim. Bana göre her halükarda aldatmadır. Yine de bu bir gerçek ki erkekler kadın yaptığında aldatma sayılacak çoğu şeyi kendi yapınca önemsemiyor. Erkekler dedim diye de biri çıkıp hepsi değil kadınların da şöylesi var demesin. Genele vuruyorum. Yoksa türlü türlü ilişki çeşidi var dünyada. Bazısı karısını başka erkekle izlemekten bile keyif alıyor.
Klasik kadın erkek farkı. Kadın duygusal bakıp erkek fiziksel düşünüyor. Bence hepsi aldatmaya girer.
Aldatmak sayılır elbette ama kimse umursamıyor artık seks yapmak bile aldatmak değilmiş öyle diyen beyin özürlüler bile bar
Niyet ister ilişki olsun ister anlık olsun, içinde mutlaka bir arzu vardır. Haliyle kesinlikle aldatmaktır.
Kesinlikle sayılır bunun dudağı yok el ele olsa bile sayılır insan el ele bile olsa sevdiğine ait olmalı sadece.
başkasını düşünmek bile aldatmaktır
hayatımda biri olacak ve ondan başkasını düşüncem
yok yaa
aşık olduğumda dünya nüfusu iki
Tabii ki başkasıyla öpüşmek aldatmak sayılır öyle şey mi olur o zaman benim canım istedi başkasıyla öpüşeyim (!) yok canım daha neler!!!
Öpüşmek aldatmaktir. Karşı cins ile ciddi derecede yakınlaşıp temasa geçiliyor bunun nesi aldatmamak?
Cinsellik yani. Kocasının değilde başkasının dudaklarında keyf arıyorlar şimdikiler. hayat cinsellik üzeri kurulmuş resmen.
Erkekler soruyu siz opusseniz aldatma olur mu olarak yorumlamıştir. Sevgiliniz ya da eşiniz opusse diye sorulsa "kan çıkar" derlerdi☺️
Aldatmak bırak öpüşmeyi dokunmak elini üstünde gezdirmek partnerin izin veriyorsa oda aldatmaya davet çıkarmak bence
Hangi ülkeydi öpüşmenin normal selamlaşma sayıldığı heralde oralı sanıyordur👽
Öpüşmek aldatmaktır!!! Aksini söyleyen ve normal kabul eden benden uzak olsun
Al işte her şey açık. Tabi ki aldatma sayılır, görüşmek bile aldatma sayılır.
Yeri gelir bakışmak da aldatmak olur. İnsanlar her şeyi çok basitleştirdi.
Aldatmak nedir? Ruhsal ve fiziksel olarak başka birine yönelme.
Adatmak tabiki bu erkekler zaten normal değil herşeyi normallestirme gibi huyları var 😡
O erkeklerin karısı başka erkek ile gözü önünde öpüşse demekki zevk alacak hiç edep kalmamış başkasına seviyorum demek bile aldatmaktır aklından geçirmek bile aldatmaktır Allah kimseyi şaşırtmasın
Öpüşmeyi geç başkasıyla el ele tutuşmak bile aldatmak bence işine geldiği gibi düşünen odun iştw onlar
Aldatmaktır tabiki değildir diyenin sadakat duygusunu sorgularım
Bu kadarda genişlik olmaz her türlü aldatmaya girer
Aynen ya aldatma değil çok masumca DJLAPWDKŞQĞWDĞLSLSŞAŞ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?