Durum hikayesinde paylaşmış depresoyonda bu kız
Bıraksan kendini akışıma bi' tık, bi' tık
… Ne kaçırdığını bilsen ölürdün
Ateşe yalın ayak yürürdün
Gözün hiçbir şeyi görmezdi
Rengime bürünürdün
… Ah bi' bilsen ölürdün
Ne demek istiyorki acaba
Bıraksan kendini akışıma bi' tık, bi' tık
… Ne kaçırdığını bilsen ölürdün
Ateşe yalın ayak yürürdün
Gözün hiçbir şeyi görmezdi
Rengime bürünürdün
… Ah bi' bilsen ölürdün
Ne demek istiyorki acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
rahatsız etme beni demek istiyor
Ajda Pekkan bi tık
Aynen
30 lu yaslardasin ve bunu mu soruyosun dkdk
30 lu yasinda degilim bunlara takilma soruya cvp ver
Takilirim dkdkk ergen sorusu bu cunku
Ben degilde karsi taraf ergen iste ne yapmaya calisiyor cozemiyorum
Kizin demek istedigi acik yani nasil anlamadin komik diyorum bende
Adim atinca neden kaçıyor o zman
Kovaladikca kacan ates bocegidir belki dkdkfkr
Ya yok slk bir kız nerden tanıdım 5 yılım çöp oldu millete bakıyorum akıĺlı nerden buldum bu kızı
Gonlun de onda halbuki
Anılar cok fazla unutmak zor gececek aslinda nefret ediyorum
O da sana imali gonderme yapmis iste ne kacirdigini bilsen ölürdün falan
Ya yazincada sanane diyebilir ole bir kiz dusunun 5 yil birlikte olmussum bir anda dusman olan kizdan ben hersey beklerim ozledim yazdim cvplamadi bile
Hem bunu paylasiyor hemde erkekli bir ortamda foto atiyor ben bu kiza nasil guveneyim
Seni uzmek istiyor iste sana cok kirilmis demek ki
Tamam af diledim af etmiyor boyle bir kiz olabilirmi kapılarındamı yatiyim.
Naptin ki
Seni sevmiyorum dedim sogudum dedim annesine anlatmış anneside artik doldurmus sen zaten bizi sevmiyordun biz de seni sevmiyoruz kızımı birak sen ona layik degilsin dedi ve soguttu kizini sadece boyle sacma seyler paylasiyor barismiyorda aradanda baya zman gecti
Sessiz kal o halde
Hci birsey yapma takibi birakabilirsin
Zoruna gider belki kizin
Durum paylasiyor bakmiyorum artik iyice cildirdi sanki simdi hem mutlu gibi gorunmeye caliaiyor hemde mutlu degil ualandan yani sevgilis yok olsa mutlu olur ve bangir bangir yayar yeni askim fulan diye anladik hepsi blöf ve yalan çünkü o zman bunları neden yapıyor bende siradan erkekler gibi pesiden kosma yom ayrilirken kostim baktim havalra girdi resti cektim en iyisini yapmisim bir insanin durusu olmali 5 yil berseyo yasamizsiz bana yabancisin artikdedi senden nefret ediyorum dedi bana.
Kanka hala onu takip ediyosun ya sozde bu sekilde senin ona yazmani istiyo yalvarmani istiyo canini skmak istiyo bunlarin hepsini birlikte yapmak istiyo takibi birak hersey biticek cok istiyosan fake hesaptan takip et ya da profil hikaye izleme programlari var ordan gizli hesapalarin hikayelerini izleyebiliyorsun ordan devam et
Zaten oyle yapiyorum gizli programdan izliyorum Şu an hicbiryerden benim adimla ya da sahte hesapla bakmiyorum bir baska hesabi ben saniyorsa bilemem amam gizli pro ile bakiyorum sizce ne yapiyim boyle bir kiza ima yapmasi bana cunku bir kiz sevgili bulsa neden imali seyler paylassin ne yapsaam artik umursammamaya basladim wadece gizliden bakiyorum bu kiz donermi ya da pisman olur mu aci cekmesi icin ne yapabilirim.
Kzin arkadaslarini tanio musun
Taniyorum ama benden taraf olmazlar
Taraf olmalarina gerek yok birinin hakkinda birsey duymasi yetistirmesine yeter de artar bile
Yani ne yapmam gerekiyor
Arkadaslari ekli mi sende
Hyr hepsini sildim engelledim kiz kardesi annesi babasi hepsini sildim sadece vp da anne ve babasi ekli bide o ama ben gizliyim
Anladim ekle bi arkadasini
Eklersem saniyesinde onu arar ne acidan eklemem gerekir
Aramasi icin djxj
Ne acidan ekliyim
Bakalim kabul edecek mi arkadasi
Arkadasi kabul etmeyebilir ama ona hemen soyler çünkü orada turlu türlü slklar yapiyor benim bilemmei istemedigi seyler biliyorum yani yakin insnalari eklemiyorlar simdinin kizlarini bilirsiniz
Beni arasa ne olacakki engelledim onu
Sende birseyler paylasicaksin iletsin diye
Hım o açıdan bu benim isime yaramaz beni takmaz o ancak nasil olur diyim birini bulup evlenicem o zman catlar baska turlu o kiz catlamaz bu arada detay hakkinda bilmediginiz birseyler var ikimizin cocuguda var yabi ole siradan sevgili olayi degil evlendik boşandık bu kızla
Yok artikkm
Ohaa ohaaa
Neden şaşırdınız
Sadece basit bi sevgililik sandim cunku
Nasit olsa ugrasirmiyim boş ver der gecerim hani insan anlatamiyor burada haklisiniz nereden bileceksiniz sorun ne bioiyormusun acik soyliyim z kusagi olan slk bir kizla evlendim 5 yilim cop oldu bende olgun birisi oldugumdan 5 yilima duygularima ortada kalan cocugjma uzuluyorum bu slkta boş seylerle ugrasiyor
Basit bir sevgili olsaydi ugrasmazdim bosverirdim
Deilmis iste sasirdim bende