AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben kimseden resim resim isteyen adamla kendini tatmin etmek için
Bu mesafeyi verdiğin için
Aslında vermedim ilk o fotoğraf attı selfie olarak bir kaç gün sonra bende attım ve aşırı beğendi baya da yükseldi
Ama ben normal fotoğraf atmıştım ona
Farketmez iste yavsamis ve sende o mesafeyi vermişsin yükselmiş seninde hoşuna gitmiş
Peki bu durumda çocuğun his ve düşünceleri ne olabilir
Gevşek sadece almak istediğini bekliyor iddaali ne demek ona bakmak gerekli ve hoslandigin sevdiğin ya da ilgini çeken kadından böyle bir fitoraf istemek terbiyesiz ve olur
Ya o benden zorla istemedi zaten ilk gece o attı fotoğraf bir gün istersen fotoğraf gönderebilirsin dedi neyse işte ben çok sonra gönderdim hepsi bu ama iddialı dedikten sonra random attı
Tamam anladım seni lakin bunun bu davranışı itici sevecekse normal foto olarak isteyebilir samab altında şu yürütmesin kusurabakma sinsi iyi niyetli olupta yaa yan yattı çamura battı oynuyor niyetini sorarsan ne ciddiyet var nede başka brsey
Erkek kadını arzulamadan hoşlanamaz bu arada arzulamasi lazım ayrıca baya ilgilendi bu arada sadece fotoğraf değil
Sen bu kafayla devam et o zamna by by
Çıplak ya da seni arzulamasi için bedenini kullanacagina beynini kullan yüreğini koy ortaya saçma sapan sekilde de sorma olur mu biliyorsan birşeyi konuşmanın mantığı yoktur
Mal mısın kanka skskskskkd çıplak
Olay oraya gidecek ne sanıyorsun sen mal falan de deme itici olmaya gerek yok istediği açıkça ortada zevklenmis kast yapmak istiyecek senin le sende arzulanmayi seven ilgi meraklısı bedenin ve güzelliğine havaya girip bunu yapacaksın 1 hafta sonra cinsellik sohbetleri ve bitiş ne bekliyorsun
Ben vermem ona bu arada benim çizgim belli iki dakikada o*ruspu yaptın hemen beni bu arada ama o dediğinde yapicak değilim zaten bu yüzden kırıldı istediğini almadığı için
Estafurullah ben öylesin demedim kimseye demem onun niyeti o dedim sende arzulamadigi kadını erkek hoşlanmaz dedin arzulamak nedir ya
Yani fiziksel çekicilik diyorum
Bunu bu şekilde aciklasana arzulamak derken bir erkeğin bir kadını arzulamasi tamamen cinsellik ile karşılanır ve bu durum tamamen senin o arkadaşının sana başka gözle baktığınızda gösterir inanma herşeyi yapar eder
İddialı fotoğraf nedir?
Sirtlanlar yapar bunu tek derdi heyecan oldugundan
Rakiplerine kıyaslayacak
İddialı tehlikeli olur
Göresi gelmiş, özlemiştir
M*st yapmak için
O ne demek ki
iddiali derken?
Daha açık fotoğraf
Ne kadardır konuşuyosunuz
1 aydan fazla
Yeni mi istemeye başladı yoksa önceden de istiyo muydu
Şöyle hemen istemedi zaten bir kaç gün sonra istedi ama istersen gönder dedi bana hatta o ilk gece bana kendi foto attı ben çok sonra fotoğraf attım o da çok beğendi beni normal bir fotoğraftı ama baya yükseldi
Klasik işte sexting için kullanacaktır bütük ihtimal yükselmesinin sebebi de senin gaza gelmem olabilir
Valla şöyle ben ona normal fotograf atmıştım hani öyle iddialı bişey atmadım o baya beğenmiş iddialı dedikten sonra random attı bide
Valla fotorafı bilmediğim için bişry söylemem ama sen yapmak istiyosan yap yaptıktan sonra sürekli aynı şeyi ister ama
Ya sadece foto değil de çok ilgilendi ha bide dikkatimi çeken iki şey oldu birincisi aparta çıkarsan sende kalırım işime gelir diyip random atıp ben tepki vermeyince 8 dakka sonra şaka demesi ha bide erken uyanicaktım o da şey dedi uyandırırdim da uyandırmasina sevgilimle aynı evde kalmam gerek bunun için dedi ya da o saate kadar uyumamam lazım gibisinden
Yanlış anlamadıysam sevgilisi mi var yani yoksa sevgilim ol diye ima mı ediyo
Yani diyoki uyandırirdım uyandırmasina da ya o saate kadar ders çalışmam ya da sevgilimle aynı evde kalmam gerek diyo bu şekilde
Haaa azmış bu mdnkgdmkg sana söyliyim bak samimi ayağına nude alcak
Peki sence his ve düşünceleri ne
Senden nude alana kadar seni çok sever çok değer verir nude aldıktan sonra yavaş yavaaş soğur aranızdaki ilişki tabi yüz yüze buluşmayacaksanız. Sevişme ile aynı mantık seviiştikten hemen sonra gelen soğuma hidsi gibi
Alamadı zaten bu yüzden kırıldı bu arada ama çok hoşlandı benden zaten anlattığım şeyden anlamışsındır biz buluscaktik ve çocuk bir saat bekledi beni var ya
Haaa cidden öyle 1 saat bekleme falan varsa tamam atabilirsin bence ben sadece sanal bi ilişki sandım atsan çok sorun olmaz o zaman ama attıktan sonra yüz yüze bululmaya çekinir misin onu düşün
Ben atmam zaten bu arada
O zaman sorunun cevabını veriyim sevdiği kişi ile sanal? yoldan cinsel birliktelik yaşamak istiyodur
Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve kızı sevmiyo bu arada zaten yaptıklarından belli benim gibi güzel kızı görünce içi gitti napsın böylesini görmemiş yazık 😂
Oha seni yedekte tutuyo yani ayrılınca sana gelicek öyle mi
Yani evet çünkü dediği şeyler falan hani resmen o çocuk benim peşimde koştu ki ilk adım atan benim bide eve geç gelmişim yazmışım ona diyoki eve şimdi mi geldin daha evdesin dimi şu an demesi falan belliydi
Benim bi arkadaşım vardı 3 sevgili değişti hepsi de yedekli
Ve şöyle ki kendi sevgilisini seven yapmaz zaten
Ama koşturdum peşimden yani 1 saat bekler mi erkek bir kızdan hoşlanmasa
Şöyle de düşün sevgilisine onu yapıyosa sana da aynısını yapabilir başka güzel bi kız görünce
Bana yapamaz çünkü istediğini vermedim ona ki çocuk kendi ilişkisine saçma diyo bu arada sevsen saçma gelmez demiş arkadaşım bilmem artık demiş baya belli yani sevmediği kızı
İşte ilerde zaten bana istediğimi vermiyo veya verirsen de bana istediğimi verdi nasıl olsa diye aynısını yapabilir çok güvenme bak 1 ay olmuş kdkgksng
Çok anlayamadım biraz açsana insan Sevse birini o ilişki saçma gelmez ve bilmem artık ne ya
Burdan yaz ben mesajlara bakmıyorum
Ha çok karıştı da sana diyeceğiim aldatan kişi takrar aldatır huyudur
İşin komik kısmı sevgilisini sevmemesi ve kendimi baya arzulatmıs olmam zaten biz buluşsaydik net benle sevgili olurdu ben geç kalınca baya buluşamadik ve çocuk gerçekten gelmiş o kadar etkilemişim onu 1 saat bekleyecek kadar
Tipini merak ettim
Kimin
Senin
Pardon duyygumm_
Ben de sarı saçlı mavi gözlü mükemmel fizik falan sandım kendini öyle övünce
Sarışının adı esmerin tadı ayrıca sarı ne ya
Fiziğimi görmedin ki
Doğru fiziğini görmedim de o kadar da övme kendini beklenti tavan oldu bi anda
Ben övmedim çocuk düştü bana olay bu
Benim gibi güzel kızı görünce içi gitti dedin ya ondan şey yaptım
Tamam
Abazadır