4 kere ayrıl barış oldu en sonuncusunda
sana karşı ci***** çekim hissetmiyorum dedi ama hissetmemem içinde bir sebep yok gayet hoşsun dedi gel gelelim bu sondu denedim olmadı dedi
önce ayrılmak istemedi aradan 3 dk geçti bitirelim dedi
bana hiçbir yerden yazma arkadaş çevremdede görmek istemiyorum dedi
birde ilişki tavsiyesi istersen yaz dedi en çok kırıldığım kısım buraydı
birde beni çok seviyorsun korkuyorum dedi birde güven problemi vardı bilemiyorum
beni sevmiyor bunun farkındayım ama bir gece alkol içti sarhoşluk kafası mı bilmiyorum isim saya saya şunla aranda bir şey var mı şunla yok mu diye sorular sormuştu
beni sevmiyor farkındayım seven insan bunları demez ama kıskanıyordu söylesen inkar ediyor bağırıyordu
normalde engeli kaldırmaz kimsede neden kaldırdı anlamıyorum gururludur bide adımda atmaz kafam karıştı
sana karşı ci***** çekim hissetmiyorum dedi ama hissetmemem içinde bir sebep yok gayet hoşsun dedi gel gelelim bu sondu denedim olmadı dedi
önce ayrılmak istemedi aradan 3 dk geçti bitirelim dedi
bana hiçbir yerden yazma arkadaş çevremdede görmek istemiyorum dedi
birde ilişki tavsiyesi istersen yaz dedi en çok kırıldığım kısım buraydı
birde beni çok seviyorsun korkuyorum dedi birde güven problemi vardı bilemiyorum
beni sevmiyor bunun farkındayım ama bir gece alkol içti sarhoşluk kafası mı bilmiyorum isim saya saya şunla aranda bir şey var mı şunla yok mu diye sorular sormuştu
beni sevmiyor farkındayım seven insan bunları demez ama kıskanıyordu söylesen inkar ediyor bağırıyordu
normalde engeli kaldırmaz kimsede neden kaldırdı anlamıyorum gururludur bide adımda atmaz kafam karıştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer