Sevgilim o kızla yeniden bir şey yaşamak ister mi? Bunu nasıl anlarım?

Sevgilimle 3 yıldır sevgiliyiz ilişkimiz ciddi evlenme teklifi etti atanınca nişan yapmayı düşünüyoruz aynı hastanede farklı bölümlerde hemşireyiz bundan 3 -4 ay önce sevgilim beni aynı serviste çalıştığı bir kızla aldattığını itiraf etti aralarındaki şey duygusal bir şey değilmiş beni çok sevdiğini pişman olduğunu söyledi ben de affettim sevgilim de çok değişti çok daha ilgili hediyeler falan alıyor ben kızla aynı serviste çalışma dedim kabul etti ve sorumlu hemşiresine anlattı kızı göndermeye karar verdiler ama sonra sorumlu hemşiresi benimle konuştu aynı nöbete yazmam teslimlerde bile denk gelmezler kız işinde iyi dedi kabul ettim bende sevgilim başlarda kıza düşman gibi sürekli laf sokuyordu ortam içinde kaşar falan demiş servisteki diğer çalışanlar kızı dışlıyordu sonra kız düşman oldu sevgilime sevgilimin başkasıyla adını çıkardı bu kez herkes kızı haklı bulmuyorum başladı kızda bundan güç buldu şimdi sevgilimde kızda iş konuşuyorlar düşman gibi değiller az önce sevgilimin bölümünü aradım kız açtı telefonu sevgilime uzattı sonra sevgilim yanıma geldi ama oradan bir arkadaşım mesaj attı kızla şakalaşmışlar kız sevgilimin omzuna vurmuş sevgilim tepki vermemiş kız sevgilimin önüne çikolata koymuş bu olaylardan sonra kız yıllık izne ayrıldı rinoplasti olmuş tekrar işe dönecek beni ister istemez bir korku sardı bu kız sevgilimin aklını çelmeye çalışır mı buna nasıl engel olabilirim
Sevgilim o kızla yeniden bir şey yaşamak ister mi? Bunu nasıl anlarım?