#smellsmoke

Mutlu olsun herkes.
O da artık herkes gibi.
Nötrüm çünkü.
Bir insan bir insanı unutmuşsa eğer, kin ve nefrette duymaz. Hoş zaten hiç duymadım bunları.
Eski sevgilim beni yolda çevirdi, nasılsın falan filan, bana dedi ki, bana bedduamı ettin, öyle bir şey yok dedim, nebiliyim evliliğim iyi gitmiyor ayrılma aşamasındayım dedi, kızım ben sana ilişkimiz sonlandığında mutluluklar diledim dedim, onun yüzüne o an söylemedim tabi , ama aklıma geldiğinde mutlu olmasını diledim, yani kiminle olduysan ilişki bittikten sonra iyi dileklerim hep üzerlerinde oldu.
Aklıma iki şarkı geldi ama ben bunu seçiyorum 🙈 Diğeri çok ılımlı bir şarkı olunca vazgeçtim bunu seçtim 😬😬😂🤦♀️
https://www.youtube.com/embed/Czx_8Mmqqt8Rica ederim.. 💕
Mutlu olsunlar isterim ama hep kötü haberler alıyorum 🤣🤣🤣
ahah çok iyi niyetlisin bebeim bence beter olsunlar 😂 ki oluyorlar da zaten ahaha
Cevap
59Cevap
Mutlu olsun dileğini hiç eksik etmemiş...
Ne o ne de ben kötü tek bir söz etmeyiz..
Yarın 40 yaşına basıyor mutlu olsun artık kfkfkf
Çok mutlu olsun hem de çok...
Hiç bir zaman mutsuz olmasını istemem kimseye bu güne kadar kin duymadım duymayacagimda bazen istesiklerim olmadı keşke olsaydı merak ettiğim hala konuşmak istediğim kişiler var fakat kimseyede konuşmak istemiyorum diyede küsmem yani
Gitme şekline göre değişir adil hakkaniyetli bir şekilde merhamet ve vicdan göstererek gitmisse hayır duası edip yollarım bunlar yoksa her gün 2 şer defa sabah akşam olmak üzere beddua ederim 😀
Uzak olmasını. çok mutlu olsun zaten o mutşu olmadan birine iyi davranamaz. yazık etmesn kimseye. gerçi çok mutlu olsa bile çockluk yapcak bir şey bulur o ama artık çock bakmıyorm
Kimse için kötüsünü istemem. İnsan kaybetmek çok kolaydır, kalp karartmak aynı şekilde. Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin güzel günler yaşatsın.
Yani malum kişiyle nasıl ayrıldığımıza bağlı bir şerefsizlik yaptıysa da ayrıldıysak beter olsun köpek ama ayrılıkta anlaşmazlık vs söz konusuysa bi başkasıyla mutlu olmasını elbette isterim.
Eski de olsa sevdiğim birisi, ve asla sevdiğim birisiyle kötü duruma gelmedim, gelmem de. Herkes mutlu olsun be , mutsuzluk kötü..
Mutlu olmasını isterdim ayrıldık diye düşmanım değil ya bir zamanlar çok sevdiğim bir insandı ama benden uzak kime yakın olursa olsun
Hayır mutlu olsun veya üzülsün diye bir temennim olmaz. Çünkü hayatımdan çıkan birisi çıkmıştır yani artık her ne yapacaksa kendine yapar üzülmesi veya mutlu olması benim geleceğimi etkikemez
En sonki sevgilim beter olsun, ilerideki evleneceği kişi hayat kadını olsun dilerim ki. O, öyle birini hak ediyor.
Böyle şeylere takılmamak lazım olmuyorsa Allah kurtarmış demek gerekir bazende şükür gerekli bu işlerde
Eskıden beter olsun sürünsün derdımde şımdı nötr ne öyle ne böyle ama mutlu olmasını da ıstemezdım sürünmesını de ıstemem
Eskiden eskiye göre değişir bana bı zararı dokunmamışsa mutlu olsun ama zararı varsa beterden de beter olsun aminnnn inşallahhhhh.
beni ilgilendirmez mutlu olsun yani adi uzerinde eski yani
Bencede mutlu olsun, sonuçta ayrılık zaten acı verici bir durum. İlerde mutlu olmasını ve kendini toparlamasını dilerdim
Eğer beni aldattıysa mutlu olamayacak zaten ama normalce ayrıldıysak mutlu olmasın isterim
kimseyle kötü ayrılmadım, mutlu olmalarını isterim...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun ya başka bir şey istemezdim
mutlu olsun kanka. benim sevdiğim insan mutsuzlugu haketmez :D
çok sevdiğim severek ayrıldığım sevgilimin çok mutlu olmasını her zaman isterim.
Bu dünya da mutlu olsun da öbür tarafta hesabım var sjsjsjsj
Allah gecinden versin ola ki eskirse mutlu olmasını isterdim.
mutlu olsun bitse gitsede herkes hayatına bir şey katmak için var sonuçta
Bende ki izlenimi önemli, herkes kalbinin ekmeğini yer sonuçta.
Kötü olsun istemem şimdi dersem yalan olur, sürünsün benden sonra😑 ama tabii iyi olsundu jshs
O beter olursa ben mutlu, o mutlu olursa ben beter olurum.🥺
İyi olsun hayatına devam etsin sonuçta bana geçmişte güvenmiş sevmiş kötü olmasını asla istemezdim
Geçmişime ve geçmişimdeki insana saygı gösterip mutlu olmasını isterim.
Yerinde mutlu olsun cani cehenneme naparsa yapsin 😂😅
İkisinde istemezdim. Hayatını akışında yaşamasını isterdim.
Hepsi çok mutlu olsun.
Herkes musmutlu olsun ki yer yüzünde sorun kalmasın.
Eski sevgililerim hakkında olumlu ya da olumsuz bir beklentim niyetim yok
Eskilerle kafamı hiç meşgul etmem üzerine düşünmem bile
Hiç sevgilim olmadı olsaydı mutlu olsun isterdim eğer eski olmuşsa artık bitmiş gitmiştir kinim olmaz
İlk sevgilim beni yok yere üzdüğü için beter olsun diyorum. Zira kıymet kader bilmedi.
Benden uzak olsunlar ikisi de saplantiliydi neler çektim aman mutlu olsunlar bana bulasmasinlar son sevgilim bana yeterde artar
Eski sevgiliyi düşünmek başlı başına küçük beyinlik.
hiçbir şey istemem. Ayağına taş değmesin ama hep hatırlasın. Vicdan yapıp bana geri ulaşmaya çalışmasın. Benden uzak Allaha yakın olsun 😀
Hak eden herkes çok mutlu olsun isterim.
Hayatımdan kötü bir şekilde çıktıysa evet çok mutsuz olsun
Sevmiyorsam neden mutsuzluğu mutsuz etsin mutluluğu üzsün hiç umrumda değil ki sonuçta Allah'ından bulsun yeter
Benle olan durumu bittiyse hiç alakadar etmez. Hayırlısı olsun derim. 😉👌
Mutlu olmasını beter olunca basıma tekrar bela olur dıye istemezdım
Beddua etmek iyi değil, hatalı bensem ben , oysa o Allah’ından bulsun
gebersin mk kızı :D sevgili olduğu erkekleri ben zannetti hepsi kullandı kullandı kenarı attı bunu adı çıktı şimdi yaşadığı şehirden kaçmaya çalışıyor :D
Yani ben varken başkalarına tanışalım mı sevgilim yok diyen biri için ne diyim ne desem yalan olur olmaz mı?
Mutlu olmasını isterim. O hak ediyor...
Mutlu olmasını bütün kalbimle isterim.
Kötü ayrildiysam yaşadığımı yaşamasını isterim
İyi olsun hoş olsun lar
Beter üzgün mutsuz olsun isterim
Beter olsun diyemem çocuğuna yazık
Ne olursa olsun umrumda olmaz
Mutluda olsa gebersede umrumda olmaz
Ben iyi kötü herkesin mutlu olmasını isterim
Mutlu olsun niye beter olsun isteyim ki :)
İsterim ki, Dünyanın En mutlu şahısı olsun...
Umurumda olmaz
Ne yaşattıysa onu yaşasın, Allah'a havale ettim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?