Seçenek çok olduğu için seçmek zor oluyor demeye çalıştın sanırım :)))
Seçecek çok insan denk gelmesi güzel bir şey ki, ayrıca daha fazla insan tanıyıp daha fazla tecrube edinebilirsin. Hem kendini hem insanları daha iyi tanırsın. Bunun neresi kötü?
İnternt olana sağlıyor diye her kes domuz gibi önüne geleni mi yemeli? Kendisine saygısı olan insan birini seçer onla da olur. Bi şekilde geçinemiyorlarsa ayrılırlar sonra diğerini aramaya başlar. Herifler yafşaksa sırtlansa İnternetin suçu ne...
Ya ciddiyim. Selam verir selamı alırsın sonra bismillah ; sen mesajlarıma nasıl cevap vermezsin yorumlara gidiyorsun falan filan Bi ton şey. Ve özellikle belirttiğim şey; Ben sohbeti sevmem özelde konuşmam kimseyle , bak kimseyle işim plmaz yanlış anlaşılma vs olmasin vs vs. Bilen biliyor zaten özellikle dostlarım... Velhasıl tepki o şekilde gelince ben şok 🤣🤣🤣abi hayırdır sevgili, flört vs biseyiz de benim mi haberim yok diyorum. Millet kafayı yemiş benim suçum yok ben evde televizyon izliyorum 😁🤣🤣🤣😜😘
En iyisi boş ver olmasın da zaten flört ne öyle saçma sapan olacaksa adam gibi niyeti ciddi olan biri olsun en azından bi gelecek olmuş olur tabi nasip olursa.