Çok Ciddi Bir Dayak Meselesi?

Arkadaşlar benim konuştuğum kız beni reddetti ben de ısrarcı şekilde yazmaya devam edince kardeşine söylemiş o da bana geldi diklendi ben de kıza yazdım işte sen mi söyledin falan derken o da şekilli konuşmaya başladı ben de kıza küfür ettim. Sonra işte telefon tehditleri falan derken o konu kapandı öyle.

Çocukla arkadaştık o olaydan sonra bitti her şey. Aramız bitti tamamen ama etraftan duyuyorum hala arkamdan artistlik yapıyomuş. Yok o kim beni dövücekmiş adamı silahla vururum, babama söylerim sıçar ağızlarına vs gibisinden boş bişey. Ama yanlarına gittiğimde aynı ortamda oldukmu hiç gelip diklenme sohbet vs yok. Şimdi ben bu çocuğu dövücem kafaya koydum ama sonra gidip babasına olayı anlatırsa ortalık karışır biraz. Çünkü ben adamın kızına küfür ettim haksızım yani. Ama o çocuğa da o lafları yedirmek için dövmem lazım.

Çocuk daha liseli ergen yani tek şamarla komaya sokarım o derece. Ben6 yaş büyüğüm onlardan ve denk gelemiyoruz ben bu çocuğu nasıl yakalar biyere götürür dövebilirim. Ve nasıl daha ağzını açmamasını sağlarım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen cevap verin çok düşüncedeyim
Çok Ciddi Bir Dayak Meselesi?