Hastayken ilgilenmeyen sevgili?

Normalde böyle şeylere pek takan biri değilim ama bu sefer ne olduysa artık biraz taktım :/. Bugün sabahtan beri hastayım sabah çok kötü oldum başım döndü, hal kalmadı ve iştahım kesildi bende sevgilime yazdım işte o da kıyamam falan dedi bende dedim dinleneyim biraz o da tamam görüsürüz dedi. Bende dinleniyordum fakat daha kötü oldum ve hemen hastaneye gittim aşırı başım döndü. O an ona hiç bir şekilde yazamadım çünkü durumum ciddi anlamda kötüydü hastaneye gittim işte işim biraz uzun sürdü. Ben ona hiç yazamadım o an ve kan tahlili falan yapıp ilaç verdiler. En son sevgilimle sabah 11 de konusmustum 3 gibi isim bitti ve geldigimde yazdım (15.30 gibi) ben geldim diye ama ben yokken o hiç yazmamış yani hiç mi akıl edememiş 5.30 saat dinlemeyeceği mi :/ neyse aslında fazla takmam ama hiç umursamamış gibi geldi bana hiç yazmamış şimdi yazdım 15.30 da ama hala cevap vermedi ortak arkadasa sordugumda dısarda gezdigini söyledi.. Sizce beni sevmiyor mu? Yoksa takmamalı mıyım? Çok bebekçe işler ama işte ne diyebilirsin ki..
Hastayken ilgilenmeyen sevgili?