Diyelim ki erkek arkadasınız sizi sabaha doğru 4te kaldırıp onunla gitmenizi istiyor. gidermiydiniz? :D
(empati)
(empati)
empati:)) dinle ozaman.giderim tabiki ok geliyorum dedim,herşey tamam sokaklara düşmüşüm sabah köründe,lakin başkalarıda var bu arada,ve benden kimsenin haberi yok..bizimkininde karşı tarafın kişi sayısının artmasından bi haber bir durum olunca ,dar geldi bize kayık şarkısı besteleme cabasıyla evin yolunu geri tutarsın:D ertesi günüde tatilin nasıl geçti sorusuna yav bir balık tutmuşuz gibi atarsın:D
Başta uyku sersemi yatmasını söylerim ona sonradan biraz kendime gelince hazırlanırım çıkarız istediği balığa gitmek olsun =D
oho :D kızların cevaplarına bakılırsa tam kumar işi bu. şans meselesine dönüşüyor olay. bu isteğinden dolayı sevinebilir de, çok ters bir cevap verebilir de. terslememesi için dua edip sormalı.
hiç bir kızın sabahın köründe kalkacağını sanmıyorum.
Mışıl mışıl uyurlar o saatte.Bakın ben bunu 05:16 da yazıyorum ve eminim bu saatte çoğu uyuyodur.
Cevap
16Cevap
Şimdi balık tutmaktan hoşalanmayan biriyse gitmez.
Ama sen biriyse valla sabaha kadar uyumaz...
Birde şu var sabahın köründe bi bayanı kaldırıp oralara götürecek adam neyin kafasında olduğunu bilmek lazım...
uykuluyken yaptigim sacmaliklar, delilikler öyle hosuma gidiyor ki anlatamam.benim gibi biri desene. öyle birini beklemekteyim hala!
bu sorunun biraz değişiğini tuaf_biri sormuştu tepki göstermişti ne hikmetse millet paso cevaplamış kişiye özel bir saldırı var bu sitede
sen yenisin galiba ;)
ii koaly gelsin
bir önceki günden haberim varsa giderim ama son anda sürpriz tarzında söylüyosa havasını alır. yalnız gider
Hehe yarın gidelim o zaman? Ben gelene kadar iyileş hemen :)
bi sevgilim olduğunu ben bile bilmiyodum!
:dd Jack Daniel's iyi geliyor sana! :d
sevgilin yoksa en iyi arkadaşın var seni balığa götürecek dedin. anca düştü benim jeton biliyosun gribim bi garibim :))) alkolle pek aram yok şakacılığım o yüzden bukadar vahim ve şakanı anlama güçlüğüm. arkadaşım. seni alan yaşadı sen çok ince birisin.
geçiyordunuğradım adlı arkadaş özür dilerim senden. bi sevgilim olduğunu ben bile bilmiyodum! yazarken sadece şaka yapmaktı niyetim.
yazdıkların baştan aşağı saçmalık. Soruyu bile düzgün anlayamayıp bilinç altındakileri su yüzüne çıkardın. Nasıl çıkardığını biliyorum ben. Artık seni kaldıramayacağım. kusura bakma arkadaşlıktan çıkartmak zorunda kaldım seni. Herşey için teşekkürler...
sen kaşındın adminler kimin kimi listesinden çıkardığını görür. benim kimseye verilecek ego hesabım yok. sen gibilerini çok gördüm bu sitede. rica ederim sana insanca davrandığım için en azından teşekkür ettiğin için.
Kız arkadaşım dese giderdim 1 tane battaniye alırdım bilerek ikimizde birbirimize sarılmak zorunda kalırdık :D
Uykuma cok düskünüm gidicek baska saat mi bulamadin derdim devam uykuya gecerdim.
Allahım yumurtaya can veriyorsun bari takip et ne balıgı lan git yat uyu amaaa derdim.
sabahın dördünde evden çıkabilme imkanım olsaydı koşa koşa giderdim :D
Valla gecenın 4 de manıta Cagırsa es gecme oranım Hanı bıyolajık ve fızıksel ıhtıyaclarımın durumuma bakar % yok.
Arkadasımın ordek yada balık avına cagırması Her turlu aga. + PİİZ olacak.
yat zıbar lan hırbo derim uykuma devam ederimm ohhh misss
tam benlik sevgili :) nerde ne zaman ne diyceği ne yapıcğı belli olmayan :) tamam gidelim derdm :)
küfür eder gitmesini isterdim gitmiyosa biraz daha küfür ederdim kalbi kırılırdı büyük ihtimal uyanınca arayıp gönlünü alırdım
Yha sen deli misin divane misin? Git o baliklari tut eve getir temuzle kizart salata yap ve beni uyandir tamam asskitoo. Cok romantik.
onu mu kırcam be bi sabh uykuma acımam onun için giderm:) ama beklemk insanı öldürüo stres ypıorm vlla gnaha griorm balık bklerken:D 3 saat byunca bi balık tkılmaz mı ağa ya:d
olabilir :) sabah 4 te calismaya cagiran-cagirdigim dostlarim da var :D
lang*tkafalı uykumun içine ettin*git derim sonra senin bizim evde ne işin var piç der kovarım
hassstttirrrrr derim ne diycem :(
Delinin zoruna bak tam benim yatma saatim gelmis
valla giderdim heralde ama ilk önce bana balık tutmasını ögreticek arkadaş.
" Günaydın uyanda balığa çıkalım " dedikleri bu galiba :D . Giderdim :D
O saatte beni arasa küfrü basar teli kapatıp uyumaya devam ederim.
Sabah terkedip etmeyeceğime karar veririm.
atraksiyon yani gidilme ihtimalim varsa kesinlikle giderdim :)
Şimdi o günlük psikolojime de bağlı.Günlerdir uykusuz isem, hayatta gitmem sanırsam ama öyle uykusuz değilsem; ilk önce çorba da içelim derim.
onun yerine sevişmeyi öneririm bi yere gidemez :D
uyandırılmaktan nefret ederim. bunu yapmaz benimle olan.
aşkın saati yoktur keyfi ya da mecburi... her şartta tabii ki...
Eğlenceli olabılceğini düşünür Giderdim balığa :D
Yine acımasızsın:))
çok hoş bence kesinlikle giderim :)
Gidip o suda onu boğup gelmek isterdim.
Oğlum bak git derim veya kafan mı güzel. :)))
çok sevinirdim ve hemen hazırlanırdım
Deli mi s*** bu saatte diye sorarlar adama :D
20 dk sonra gel al beni derdim ne diyim :D
saat onemsiz, hemen giderim
La yürü git yat zıbar derim.
Cevaba bakınca profil fotoğrafın pek ironik olmuş. =)
Hiç fark etmedim :D Ya tabi bu kadar kaba söylemem ama yat uyu ne balıgı derdim tabi .
Biraları aldım geliyorum derim :D
erkek arkadasim öyle bir aptallik yapmaz.
onu diyecek manyak varmı
kankayı ararsın da kız arkadaşını aramazsın, kanka olarak aransaydım ve canım isteseydi giderdim
eed derim, güzel öneri.
balık varsa işin ucunda giderim fizana.
Şaka yapıyor olmalısın
Giderim saat kaç olursa olsun
Tmm hadi kalk amk gidelim senimi kırcaz derim ..
keşke öyle bi erkek arkadaşım olsa :D
giderim değişiklik olur hem.
kapat ulan başlatma balığına derim
Yat uyu amuaa goyduuum :D
Balık bahane.
giderim tabi :D
Giderdim.
evett :D
oğlum bak git !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar