35! 35 yaşında 30-40 yaşında yaşanmışlığı olan artık ne istediğini bilen kafamın uyuştuğu kişi ile evlenmeyi düşünüyorum. Bulamazsak da canım sağ olsun. Tek yaşamayı öğrendim. Tam ideal zaman diye düşünüyorum. 3 sene önce bir olay sonrası karar verdim 23 yaşından itibaren aşk ve ilişki düşünmeyeceğim 12 senem var dedim 2 senesini dolu dolu yaşadım :) Çok yol aldım. Aşkın kalp işi evliliğin ise mantık işi olduğunu düşünüyorum.
@sokaninsan_06 Cinsellik emin ol her türlü yaşanabiliyor. Bazen birkaç saatlik hoş muhabbet, bazen ortaya açtıracağınız bir viski şişesi, bazen arkadaşlık uygulamasına yükleyeceğiniz arabalı birkaç foto, bazen dolu bir cüzdan... Cinsellik için evlenenin vay aklına!
Yeni kitapları, oyunlar, şehirler ve ülkeler gezmek varken cinsellik aslında geri planda kalıyor. İnsanın bir hedefi olmalı bir idealist yaşam tarzına sahip olmalı. Ama ülkemiz insanları için ilk şey cinsellik
@sokaninsan_06 "Merak insanın en büyük kusuru" Herkes uzanamadı şeyi çok arzular. Türkiye gerçeği şudur ki cinsellik uzanması zor şey :) 10-15 dakika belki çok iyi şartlarda 20-30 dakikalık bir eylem için günlerini, aylarını, yıllarını heba etmek çok saçma olduğu gibi sırf bunun için ömrünü ipotek etmek facia gibi.
Yaşım geçti zaten. Boşanalı üç sene olacak. Çok fazla da bir ümidim yok zaten. Ama bu hayat pahalılığında nasıl evenilir bilmiyorum. Allah herkesin yâr ve yardımcısı olsun inşallah.
Gelecek 20 yıl ile alakalı olası 72 tane olasılık hesapladım. Tabii ki pek çok farklı olasılık var. Ancak genel bir rakam söylemek istersek tahmini olarak ortalama 29,3 yaşında evlenebilirim.
Ailevi sorunlar ise normal ancak ilişki nedeniyle ise boş dertler bunlar. Ben de düşünmüyorum evlenmek. Dini ve kültürel olaraktan muhafazakar değilsen Avrupa'daki erkekleri dene bir de yabancı dil varsa.
Günümüzde kadınlar ve erkekler hep aldatiyorlar. Bende aldatılmaktan korktuğum için ilişki istemiyorum. Neler gördü bu bizler neler. En güzeli eğlenmek. Ben de mal gibi 3 sene mi harcadım sevgilim olsun dedim boş işler olduğunu anladım. Kedi köpek besle evde