En sevdiğim.
Benimle konuşuyorsa demek ki mutlu olmak, heyecan ve sevgi istiyordur.
Benimle konuşuyorsa demek ki mutlu olmak, heyecan ve sevgi istiyordur.
Ben bi kere burdan bi kadınla konuşmuştum.. kadın bi cesaret beni görüntülü aradı tanışmıştık sonra evli olduğunu söyledi.. e peki dedim kocan nerde diye sordum kocam salonda maç izliyor dedi 😅 bende sonra hemen kapadım konuşmayı böyle bi durumı asla kabul edemem dedim.. ben seni bekar zannetmiştim dedim.. kadında demez mi ya işte herkes özgür sonuçta bende ayrılık aşamasındayım falan diye bende dedim ben böyle istemem grsz falan dedim.. keşke hiç konuşmasaydık falan yazdı morali bozuldu bende direk engelledim 😏
Olmam çünkü o diğer kişi ya ben olsam yani bunu yanlış düşünüyorsun kardeş her konuşan mutsuz olduğu için konuşmuyor mutsuz san ayrılacaksın onun etinden sütünden faydalanmıcaksın çıkarların için onu kullanıp mutluluğu başkasında aramıcaksın hiç hoş bir durum değil bunu yapanın kendi karın olduğunu bir düşün bence
Eğer bir davranış toplum tarafından normal karşılanıyorsa emin ol o davranışın etkilerini sen de görecek, acılarını sen de tadacaksın :) Lütfen bu davranışlar etik olmasın, tek dileğim bu. Evli zat ayrılsın, sonra ne olursa olsun.
Senin ciddi derecede psikolojik sorunların var bence😄ama bunu sitede fazlasıyla duyduğunu düşünüp cevabıma geçiyorum
Ben evli biriyle hiçbir şey olmam dünyada erkek mi kalmadı niye evli biriyle olayım😄
Burayı ciddiye alıyor muyum sence? 😄 Ee bu kadar tanımadan bir kaç soru ve görüşle bu kanıya vardıysan, psikolog da öner. 😄
Evet bana göre gerçekten soru değeri taşıyan bir kaç soru ayrıca 8 aydır bu sitede yokum. Öyle aklına ilk geleni konuşma. Az çok alacağın cevaba göre bir şeyler konuş.
Ben önermiyorum, o yüzden teşekküre gerek yok. 😄
Cevap
77Cevap
Ben evli birisiyle arkadaş bile olmam şükür o kadar şeref yoksunu değilim.
Normal bir durum.
Kimsenin hikayesine gülme yol uzun ve daha seninki bitmedi.. insan bu beşer şaşar şartlar koşullar birçok neden var bence hickimse net bir dille asla demesin !
Çok doğru söylüyorsun.
Çalma elin kapisini,çalarlar kapini sozunu hatirlatirim. Mutlaka hayatinizda karsiligini aci bir sekilde gorursunuz.
Görelim.
olmam, Burada isim versem bırak beni sie et kızlar soruyoru yok ederler. Kimlerin eşleri ile fırsatım bol oldu da isim veremem si... ler hepimizi sie.. ler xD
Bunları sırf reddetme sebebim evli olmalarıydı.
Hele de eşini tanıyorsan uzak durmak büyük imtihanı kazanmak olur ;)
Abi nasıl mide var sende ya.
Hayır, olmam. Karaktersiz ve midesiz değilim.
Nereden abi" oluyorum.
Evet.
Evliyken benimle konuşuyorsa benimleykem kimlerle konusur bilemicem :))
Fantezi olabilir, tatlı bir kaçamak. 😊
Olmaz aşka veya bir aktiviteye koşmak lastiğe takılıp ilerlemeye benzer sündükce yorar ve sonradan mecalin kesilince bir gerildikce ya kopar ya geri fırlatır her türlü kaza durumu o yüzden pek düşünmedim
Katılıyorum 👍🏻 Demekki iki tarafta heyecanlı ve keyif alıyor
Ne güzel.
olurum oldumda pismnlik ta duymadim iki tarafta mutluysa sorun yok bence
Tabi.
Düşmez kalkmaz bir Allah büyük konuşmak olmaz ama benim tutum eli başkası tutarsa kırarım o eli Öyle aldatmak falan hiç işim olmaz. Evleri ayrıdır boşanma davası sürüyor dur her türlü desteği veririm boşanana kadar elimi sürmeyi bırak gözümle bile deymem.
Büyük konuşmak istemiyorum fakat asla olmam çünkü ben Bir kadınım ve onun eşi benim hemcinsim hiçbir kadına bu şekilde yapılmasına da asla izin vermem. Hiç kimse bu şekilde birşeyi kabul etmezz olacaksada boşanma davası açılır her şey biter v daha sonrasında herkes yoluna...
Oldum ama insanı çok yoruyor. hele ki aşırı kıskançsan
Sen neyi kıskanıyorsun ki, zevkine bak.
Öyle olmuyor
Mantıklı olursa öyle olur. Sadece zevkine, geçen güzel zamana bakacaksın.
Mantıklı bakamıyorum işte , âşırı sahiplenme ve kıskanma duygusunun önüne geçemiyorum
O zaman tabi yorulursun, zevk alamazsın. Sen o yüzden öyle kaçamaklar yapma.
Aynen, kafam sürekli kurup duruyor, bana göre değil evli biriyle olmak. kafayı yemeye geliyorum , bu kadar kıskanç olmak ii değil cidden
Detaylı konuşmak isterim.
Detaylar bunlar işte, benim gereksiz kıskançlıklarım
Peki, istemiyorsan zorlayamam. Nasıl istersen.
Kim çıkıpta ben olurum diyebilir ki zaten ama hayat insana öyle şeyler yaşatıyor gösteriyor ki asla bile dese bir bakıyor ki o asla dediği şeyi yaparken bulmuş kendini tabi ki de bunlar güzel şeyler değil yanlış şeyler ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor maalesef ki öyle biri çıkıyor ki aklınızı başınızdan alıyor evli olduğunu bile bile bu hataya düşebilir insan ama dilerim ki kimse düşmesin
Kimse yaşamadan yorum yapmasın bence şu an mantıken kesinlikle olmaz ama başıma gelse o anki şartlar ne gösterir bilmem. Ama evli biriyle flört etmek doğru değil bence
Asla. Herşeyden önce o erkeğin karısını düşünürüm. Bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam. Ahlaksızca buluyorum bunu
Erkeğin ikinci eş alması normal olduğu halde ben bile evli erkeklerle ilgilenmiyorken evli kadınlara tebelles olan erkekler neyin kafasindalar yahu?
Ailesini g*tune takip kocaya kaçan kız ve eşini tınlamayıp aldatan al birini vur ötekine.. adam satıcılık en sevmedigim karakter😡😡😡
insanların bu yuva yıkma merakı nedir anlamış değilim...
Yıkılmayacak şekilde.
sana göre hoş mu peki bu
Her detayı yorumlarda söylemek istemem.
kısaca şununsorayım bu evli kadın başkasının karısı ya da annesi sana hoş geliyo ama ya senin annene ya da karına yapılsaydı bu hala hoş dermiydin hakaret olarak söylemiyorum.
Ne alakası var herkes kendi yaptığından, düşüncesinden sorumlu. Bir olayı bir şeylere dayatmak, öne sürmek anlamsız üstü üstüne saçmalıktır.
aldım ben cevabımı 😏
Nasıl anlamak istersen öyle anla çünkü öyle anlayacaksın. 😄
tamam tavsiyene uyucam 😊
Tavsiye mi verdim? 😄
*nasıl anlamak istersen öyle anla* 😎
😄😄 Bu cümle tavsiye mi oluyor? 😄😄 Harbi saçmalık. 😄😄
ben yinede tavsiyene uydum ve anladım kaçayım ben usuuul usuuuul 😀😀😀
Olmaya tavsiyeye uymakta ne bileyim, bence de. 😄
Öylesi çok çünkü evde bulamadığını dışarıda buluyor... Bununda sebebi yanlış evlilikler. Bana bile zamanında teklifte bulunan evli hanımlar oldu..
Kendime layik görmediğimi kimseye yapmam. Aşkımdan ölsem de yaşamak istemem.( büyuk konuşmayayim yine) 😊
7 tane evli kadınla ilişkim oldu 2 tanesiyle hala devam ediyor
Harika.
Sen oldun mu
Sohbet baya yakın oldu ama ben her daim hayır diyemem.
Kabul etmedin yani
Karışık durum ama şimdi hayır demem.
Ne değişti
Aman boş ver.
Tamam iyi geceler
👍🏻
Neden olayım? Olmam tabiki çok saçma soru evli kişiye bille enişte derim isimle ithap etmem
Bekarlarin suyumu çıktı
Olmaz evli biriyle istemem
Kesinlikle hayır. Öyle kişileri görüp duyduğumda bile nefretle baktığım bişey bu..
Oldum ama çok sürmedi sürmüyor 2 kişi olunca kıskançlık vs
Nasıl başladı?
Öğretmenimdi bana ilgisi vardı
Güzel fantezi.
Çok şey oldu ama hüzünlü bitti :')
Detaylarıyla anlatmanı isterim. 😊
Olur
😊
yaprak istiyordur. :)
sen yıne heyecan sevgi diyebılırsın tabı.
Yani olmamaya calisiyorum ama bazen ilginc seyler oluyor simdi gelde gol atma diyorum
Beyli bayanlı oluyoruz ama
Bu birazkarakter ile alakalı
Biraz yoksunuz
Iğrenç. öyle insanlardan midem bulanıyor Allah içi Allah çarpar ya
Birgun benimde basima gelmesini istemedigim seyi yapmam
O kadar kararketsiz şrfsiz halsiyetsiz namussuz değilim
Hayır, olamam. Evli, nişanlı, sözlü ve sevgilisi olanlardan uzak dururum.
Bu soruyu daha önce de sormuştun hayır demistim kararım değişmedi
Benim sevgilim evli normal olan da bu zaten ben evli olduguma göre
Şerefsiz değilim, evlilik kurumuna saygı duyuyorum.
Yok bro bana göre değil..
Herkes sahibi ile beraber olsun!!
Kendine yapılmıcak hiç bişeyi bi başkasına asla yapılmaz tasfiye söz konu su deyil
Olmam olanı da hoş karşılamam
Her iki cins içinde iğrenç bişey
Kendim için asla diyorum ama görüşlerin bana göre çok yanlış ki ben de terzaiyim.
Detaylara takılma.
Olmam bana gore evlilik kutsaldir ve insanlar evliyse bu kutsiyete saygi duymalidir ayrica insan sevdigini uzmemeli kendiyle hayati paylasan kadin erkek fatketmez saygiyi hakeder o yuzden bence evliler evine...
Evdekine psikllojik ve duygusal anlamda yetemeyip kendini dışarı atan adamla ne yapayım hangine sorsan karım onu yapmıyor bunu yapmıyor hiçbiri inandırıcı değil olmadım olmam
Büyük konusmuyim ama istemezdim birde ilkliligi vermek aman tanrım çok kotu
Sanmıyorum ya sıkıntı
Eğer kocasını seviyorsa beni seviyorsa. Belki biraz konuşurum
Bu soru evli biri bizimle sevgili olur mu olarak değiştirilmeli
Heyecan ve sevgi istiyordur öylemi sen mendil olmak istiyorsun :)
( Kimsenin yuvasını bozmam kocamın birtanesi olurum ).
Hayir olmam eşinin yerine koyarim kendimi. kabul etmem.
Olmaz yapmam etmem diyenlerin çoğunluğu daha evli bile değiller. Bekar olanlar evlendikten sonra tekrar yazın derim
Hayir sevdiğim kişinin koşulsuz bana ait olmasını isterim. Ve onun hayatında 2. kadın olmak istemem ilk olurum
İyi sevişiyorsa neden olmasın?
Adamsın.
Mezhebi geniş olanlar için normal bir şey sayılabilir.. aman bizden uzak olsunlar 😅
Kesinlikle hayır konusmam bile herşeyden once kendime saygısızlık etmis olurum
Olmam. Hayatımdaki kişinin hayatındaki ikinci, hatta belki de üçüncü, dördüncü kişi olmak istemem.
Ben olmam şahsen sevgili olmam yani dost falan olur hem ne demişler evli sevme eve gider unutur 😉
Bekarlar a kıran mi girmiş?
Evli ile ne işim olur, adam olsa o benle konuşmaz zaten.
Evli olan benimle buluşuyorsa demek mutlu deyildir. Benim ismim Mutluluk
Olmazdım. Neden evli biriyle konuşayım gitsin eşiyle ilgilensin bana bulaşmasın.
Olmam, içinde biraz Allah korkusu kalan kendini bilen insan da olmaz zaten.
Olmam çünkü bir insana ne yasatirsan onun bedelini gördüğüne inanırım o kişinin hakkına giremem
Tek gecelikse seve seve ama sonrası için iki taraftada umut olmamasını isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?