Kız arkadaşıma zarar vermelerinden korkuyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ve sırılsıklam aşığız her dk hediye alıyor videoalr hazırlıyor aynı şekil bende eşyalarını falan her şeyini benle paylaşıyor ve birbirimizi çok tatlı seviyoruz ama ben ona zarar gelmesinden çok korkuyorum ve kafayı yemek üzereymişim gibi hissediyorum okula işe gittiğinde aklım hep onda kalıyor nedense onda hep zarar vericeklermiş gibi hissediyorum ve bunun önüne geçemiyorum ülke deki sapık insanlar yüzünden de giyimine çok karışıyorum o da beni anlayışla karşılıyor ama bu yetmiyor nedense hep ona sarkıntılık yapıcaklarmış üzüceklermiş gibi hissediyorum. Ve malum okulda orada burada a*cı diye tabir ettiğimiz varlıklardan var ve bunların sevgilimin etrafında dolaşmasını istemiyorum bile hep onun elini tutmak istiyorum aslında içine kapanık kimseyle konuşmaz benden başka ama yine de korkuyorum hep tembih ediyorum dolmuşa otobüse bile artık kızlarımız çekinerek biniyor bazı tipler yüzünden ve bu beni çok üzüyor sosyal medya da da kızları tek kullanımlıkmış gibi gösterip paylaşım yapan tiplere çok sniir oluyorum ve aşırı morelim bozuluyor

öreneğin: Knk geçen bi kız düşürdüm evin boş olmasını bekliyorum gibi saçma bir şey görüyorum ve aşırı takıyorum neden tek kullanımlık olarak s**s aleti olarak görüyorlar diye merak ediyorum şimdi diyeceksiniz ne alaka açıklayayım bu tiplerin tam olarak sevgilime sarkıntılık yapmasından ve zarar vermesinden korkuyorum ne yapmalıyım arkadaşlar cidden önüne geçemiyorum profosyonel yardım almayı düşünüyorum bazen sinirimden ağlıyorum.
Kız arkadaşıma zarar vermelerinden korkuyorum ne yapmalıyım?