Merhabalar. 20 yaşımda genç bir kızım. Okuduğum okulda tanıştığım bir adam var kendisi 27 yaşında ve şu an bitmek üzere olan evliliğinden 6 aylık bir bebeği var. Benimde kendimden 5 yaş büyük kişiyle evliliğe giden 3.5 yılık ilişkim yeni bitti sayılır (birçok küfür, hakaret ve tehdit altında kaldığım için ayrıldım.) Dışarıda beraber güzel vakit geçiriyoruz hatta bebeği için beraber alışveriş bile yaptık.. Ama yine de bu ilişkiyi yanlış buluyorum çünkü henüz evliler. O hayatını düzene koyana dek görüşmek istemediğimi belirttim ama yine de bazen görüşüyoruz, yanında çok mutluyum o da benimleyken öyle. Fakat bu konu kafamı çok kurcalıyor kimseyle paylaşamıyorum bu durumu. Yaşça büyük abiler ablalar tavsiyeleriniz var mı bana? Nasıl bir yol izlemeliyim..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
o bitmek uzere olan evlilikler genelde hic bitmez ve olan metreslere olur beybisi 🙂
Zaman gösterecek sanırım
dikkat et zaman ona gostercek derken sana gostermesin dunyanin kac bucak oldugunu 😉
evli adamlarin butun metreslerinjn yani kuanip kullanip attiklari kizlardan hrp sunu duydum canısı ;
"tanistigimizda bitmek üzere olan evlilkleri meger cok guzel gidiyormuş bana öyle söylemis se*refsiz "
ya da
karisiyla kavgaliyken benimle yatip kalkti sonra karisiyla barisip eski gunlerindeki gibi aşkla evliliklerine devam ettiler... bense arada kullanildim olan bama oldu "
yanitlari oldu beybisi...
o adam bosanmadigi muddetce o adam seni sadece kullanir...
kullanmiyorsa ya da sen kendini kullandirmiyorsan sadece seni kullanmasini "ertelersin" karisiyla barisana kadar...
sana tavsiyem ;
karisiyla cok mutlu olsa dahi seni istiyorsa bosnmayi sarr koş...
ya da
karisiyla cok kotu hatta ayri evlerde yasayip resmiyette hala evlilerse " uzak dur"
kendini garantiye al...
Yakın zamanda bir şey bekleme benden 6 7 ay sonra ne olacak bilemeyiz, şu an mutluyum ve bunun sürmesini istiyorum diyor sadece. Ben böyle bir ilişki istemiyorum yokum hayatını düzene koy öyle gel yanıma gerçekten değer veriyorsan dedim ' o zamana kadar ya sen unutursun ya ben unuturum' dedi.. Bana bazı şeyler için söz verirsen beklerim ama şu an beklemeye değer bişey göremiyorum sen kendinden emin değilsin dedim, bizi zorlayan çocuk emin olamamamın sebebi bu diyor ve dışarıya karşı ketum ol diyor bende çok sıkıldım bu gizli saklı ilişkiden sanırım kendimi geri çekeceğim bir süre cepte bilmesin yani görürüz zamanla niyetini
6-7 ay benden bisey bekleme ne demek ya arkadas 🙂 adam resmen metres olarak seni kullandigini resmen senin yuzune soyluyor !
sen onun bunlari soylesiginde yani 6-7aya kasar belli olmazmis demis ya...
peki karinla eski gunlerdeki gibi guzel gunlerinize donerseniz peki ben nolcam ? demedin mi?
adam resmen seni yedekte tutuyor ve eger karisiyla barismassa seninle olur diyor...
senin karakterin onurun yok mu ablam? gururun yok mu?
ya barismasalar bile seninle sadece barisamadiklari icin seninle olan adamla nasil mutlu olacaksin ki?
yani bile bile lades deme...
ki adam kanaatimce seni ancak kullancak...
Birkaç mesajlarini gördüm ve eşi "beni sevmeyen bir adamla hala beraber olmakta benim aptallığım " yazmış yani cidden bitmek üzere olan bir evlilik tek bağ çocuk.
kadinlar cogu zaman kendi sevgilerinin karsiligini kendi istediklei gibi bulamadiklarinda da bunu söylerler...
yani beni sevmiyorsun derler...
ya canisi sevsin erk ya da hic sevmesin... ben onu bunu bilmem.. sadece sunu bilirim...
sevmehrn adam 1 gun bile durmaz !
Kendi bileceği iş artık ben bitirdim ilişkiyi
gorusmeye devam edip bitti iliski modunda olup seni tavlamasi icin ona sure tanima !
yani seni kandirmak icin baska sebebler yaratmasi gerektigini düsündürtme ona !
bitirdiysen harbiden de bitir gorusme engelle..
Elbette bazı şeyler için görüşmek zorundayız ama müsade etmem beni tavlamasına. Biliyorum uğraşacak ama yok öyle bir dünya kimsenin hayatında 2. Planda olamam
ne icin görusmek zorundasiniz?
Aynı okuldayız ve okul dışında da beraber bir ortamımız var
sen ögrenci o calisan mi?
Evettt hatta bugün bana ders anlattı
okul disimda nasil bir ortaminiz var beraber ayni havayi teneffus etmek zorunda olacagin?
Küçük bir ilçede okuyorum zaten ve onun arkadaşı olan hocalarla ve öğrencilerle samimiyim evlerine gider yemek yeriz okey falan oynarız gezmeye gideriz bu yüzden illaki denk geliyoruz
2 yillik okuyosun yani
Aynen 2 yıllık ve son senem 5 ay sonra mezunum
eklebeniözel konusalim
Takip ettim yaz bana
geldi mj mesaj
Evet
Neden ayrılıyor çocuğu olan kadından ve onda olmayıpta sende olan nedir.
Bende bilmiyorum 🤷♀️ sanırım anlayış ve mutluluk
onun icin gecicisin bence cok aglarsin olan sana olur
Çok bağlanmamaya çalışıyorum zaten ama bir geleceğimiz olsun da çok isterim. Kafam çok karışık
İkinizde yara bandısınız iyileşince baybay
tam yazıyordum+
Kendimi kullanılmış hissettiğimi söylüyorum ama öyle olmadığımı söylüyor. Ümit vermek istemiyorum ama yakın zamanda sana hiç bir şeyin sözünü veremem diyor. Bir kaç kez de geleceğe yönelik konuşmaları oldu kafam daha çok karıştı
birlikte oluyomusun o önemli
Evet.
Sana dürüstçe söyleyim çocuk az büyüsün der boşanmaz bebek büyür başka bahane bulur o bahaneler bitmez
Sanırım en iyisi kendi yoluma bakmak
Bu kesin al takibe çok örnek var anlatırım sana
Tamam anlat mesaj at bana.
al takibe nasıl atıcam
Takip ettim
uazdım ama görmedin
Seni çok iyi anlıyorum
Genelde ne olur böyle ilişkilerin sonu?
Başımızdan geçeni anlatırım dinlemek istersen
Evet dinlemek isterim
Nasıl gelişti, kendisi öğretmen mi?
Evet ama biz okul dışında samimi olduk
Nasıl gelişti olaylar merak ettim
Okul dışında bazı sebeplerle kader bizi bir araya getirdi benim iyi olmadığım dönemlerdi derdimi paylaşıp destek oldu sadece o değil farklı bir hocamda aynı şekilde çok destek olup o zamanları atlatmama yardımcı oldular. Bu dönemde de yakınlaştık
Ne güzel. Senden bi konuda yardım istiycem dm den yazarsan sevinirim
Sen mesaj atar mısın.
komik
Çok saçma bende farkındayım kendimi böyle bir durum durum içinde bulduğum için çok şaşkınım ve utanıyorum..